253

Анонимен

преди 4 години

НЕ ОДОБРЯВАМ ГЕРБОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕ ОДОБРЯВАМ БСП

252

Боко

преди 4 години

СТИГА СТЕ ПЛЮВАЛИ ПО КОРНИ, БЕ..... ШЕ ВЗЕМАТ ДА Я УВОЛНЯТ.НЕКА СТОИ ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, ЗА ДА СПЕЧЕЛИМЕ ПАК.Я, КАК НИ НОСИ КЪСМЕТ!!!!!!!

251

пурко

преди 4 години

Питам се сега с колко се охарчи дилянчо за поредната победа на герб?

250

Ти да видиш..

преди 4 години

До Нинова-какво става ? 258 Ти па какво си се загрижил за БСП че им даваш съвет да вземат спешни мерки ?Остави ги да изтекат в канала.Тръгнали с компромати да събарят най доброто правителство. И защо ? Защото Борисов показа как трябва да се работи и промени държавата. Работохолик , любимец на народа.

249

Да допълня...

преди 4 години

До Чочо 251 Не се разочаровай Чочо. Почакай до есента и гледай какво става.ГЕРБ ще бият с 25 %. Важно е дата да не е с няколко почивни дни, че бедните българи дърпат към чужбина.

248

1234

преди 4 години

Едни и същи разпоредби важат за Кауфланд и за магазинчето на бай Пешо. Ясно е че бай Пешо ще фалира и ще замине за Германия, а от синдикатите ще опяват "Няма хора! Къде са хората!" Ето така се съсипва икономиката на България.

247

Начо

преди 4 години

ДПС не е точно партия а политико-икономически тумор в държавата който не позволява България да има нормална и богата икономика.

246

Стойчев

преди 4 години

Делян Пеевски от ДПС ще спечели конкурса най-тлъст евродепутат и ще задръсти тоалетната на Европарламента.

245

Джеки

преди 4 години

Най-корумпираните обвиниха Иванчева в корупция?! Българският съд е прогнил и пълен с жалки червеи. Същото се отнася за партиите, парламента, всички държавни служби... пълно е с хора които нищо не правят и чакат деня за заплата. До кога частниците ще хранят тази държавна ***?

244

Анонимен

преди 4 години

Атака, Воля, Бекапету ... кви са тея уа? Ай марш!

243

121

преди 4 години

При тази най - ниска и нелигитимна активност чиновниците на ГРОБ спечелиха изборите !Това е истината - 600-тин хиляди по 2 , че и по 3 ,прави над 1млн и 300 хил гласа и ... победа.Защото цялата държавна и общинска администрация е тяхна плюс кметовете на по-тголемите градове , които също не са спали да "агитират "! И много ,много пари !Повече от две трети от избирателите не гласуваха , което ги прави незаконни !Незаконно бе и участието на Борисов в кампанията -използва власт и пари да спечели ,

242

Браво Бойче!

преди 4 години

Честита изборна победа!Само така,както овчарят с гегата си подкарва стадото на заколение,така и ти,само ни бръсни,стрижи и не жали!За сетен път казахме,показахме и доказахме,че не сме народ,а ***,и си заслужаваме съдбата, да бъдем бедни,безработни,прости и неграмотни?!?Бити,насилвани и убивани?!?Ако бяхме малко по-умни,грамотни,прозорливи,никога,ама никога нямаше да гласуваме за теб и вашите на ГЕРБ кирливи ризи?!?

241

Нинова не е БСП

преди 4 години

Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.

240

Нинова-какво става ?

преди 4 години

След поредица от последователни партийни хватки всъщност Нинова разцепи БСП успешно на две почти равни части. Дали е изпълнявала предварително замислена задача за разцепване на БСП или е от глупост и недалновидност вече няма никакво значение, защото резултатът е трагичен. Ако БСП не вземе спешни мерки да се раздели с Нинова следва неизбежна маргинализация на БСП.

239

seira

преди 4 години

НАЛИЦЕ Е ОБЕКТИВНА НЕОБХОДИМОСТ ОТ ПОПРАВКИ В ДЕЙСТВАЩАТА КОНСТИТУЦИЯ, ОСИГУРЯВАЩИ:1. ЗАДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ГЛАСУВАНЕТО (ВОТА);2. ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ САМО ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ (ПАРТИИ), КОЯТО СЪБИРА 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ "БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ"!);3. КОНКРЕТИЗИРАНЕ НА СУБЕКТИВНАТА МАТЕРИАЛНА И НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ (ДЕПУТАТ) В ПУБЛИЧЕН ОРГАН (КОЛЕКТИВ) НА МЕСТНО И НАЦИОНАЛНО НИВО;4. КРИТЕРИИ ЗА ЛЕГИТИМНОСТ НА ПУБЛИЧНИ ОРГАНИ!

238

seira

преди 4 години

ИЗБИРАТЕЛЯТ СЕ ПРОИЗНЕСЕ КАТЕГОРИЧНО:НЕ ПРИЗНАВА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТИ (ПАРТИИ) ЗА НЕГОВИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ!ДВЕТЕ "ВОДЕЩИ" ПАРТИИ СЪБИРАТ ОБЩО САМО 16,5 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!НАЛИЦЕ Е ОБЕКТИВНА НЕОБХОДИМОСТ ОТ ПОЯВАТА НА НОВ ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТ (ПАРТИЯ) В ЧИЯТО ПРОГРАМА ИЗБИРАТЕЛЯТ ДА РАЗПОЗНАЕ СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ!"ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА" ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ, ДА ИЗЛЪЧВА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ВЛАСТ!НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА!НАРОДЕ!!!

237

Анонимен

преди 4 години

Мафия.

236

Анонимен

преди 4 години

До Бългериъ Фърст - Явно ,без настроение си ,но тези философии си ги наври отзад.

235

Анонимен

преди 4 години

Абе аз нали ви казах,че БКП ще спечели изборите?!На първо,второ и трето място са.Какви демократи,патриоти и други?Само комунисти са на власт и не ми приказвайте глупости!

234

антизападопоклонник

преди 4 години

С властта и лостовете за влияние, които има в страната, с подкрепата, която има от чужбина и с всичко останало Боко да получи едни няма и 600-700хил. гласа. Това не е никакво печелене на изборите, а е пълен смях!