233

Чочо

преди 4 години

Жестоко съм разочарован от ГЕРБ-вместо да направят разлика от 20-25 % само 5-8 % ,ама ще дойде и това време.

232

кк

преди 4 години

Нека жалното червено квичене да започне... сега! Хаха жалки тролчета от Позитано, ко стана ся? Не се ли получиха минусчета и плюсчета на коментарите, които дават впечатление, че 99% от българите са червени рубладжии, които нямат търпение Виденов и режима на ток и хляб да ни владее отново? Хахахахахаха

231

Чочо

преди 4 години

Леле какъв кеф-без да бъде забранена БСП се изнизва лека полека от политическата сцена и разбира се е на изчезване.Върлуващите червени тролчета из форумите не успяха да замъглят здравия разум.

230

Бългериъ фърст

преди 4 години

Когато един народ е толкова слаб, че не може да се пребори с режима на пожарникаря, то този народ ще загине и никой няма да пролее и една сълза за него. Ще бъде асимилиран от други, по-силни от него народи, и някой ден ще изчезне. Както в природата. Който не се бори, той загива.

229

Анонимен

преди 4 години

До ДемократНямам право да определям кой е виновен или не в една афера с подкупи / това е работа на съда/, но съм потресен от факта, че същество, като г-жа Иванчева, може да спечели 1+% на избори. Толкова глуповата, агресивна посредственост....нямам думи....

228

Анонимен

преди 4 години

От цялата работа най-намаза Милиончева.Сега вече ще си изплати кредите и спокойно ще си купи нов палат в Драгалевци.

227

Тоя номер е ясен

преди 4 години

Всички обещават ,звезди свалят като на невеста.Обаче като минат изборите горко на невестата . Аре със здраве.

226

Анонимен

преди 4 години

Квичeнето на *** може да почва ....

225

Анонимен

преди 4 години

Ден и нощ се сменя Водата е мокра Герб зaклa бсп .... НЕИЗМЕНИМИ неща

224

Х айл

преди 4 години

БСП са мъртви. Не могат да са претендират за някакво управление.Трябва истинска народна партия на обединението.

223

Анонимните

преди 4 години

Иванчева, било то виновна или не, в затвора, защо?? Мария Габриел, *** Майдел - това ли са БЪЛГАРИТЕ, които ще ВИ представляват. Отново казвам БСП са още по-малко за НАС народа. Защо веднъж не бойкотирате изборите? Защо веднъж никой не излезе да гласува, за да има под 10% избирателна активност... Защо!?

222

Анонимните

преди 4 години

Защо народе? Не подкрепям никого, нито БСБ, нито ГЕРБ. Аз съм от ония, ония, които не гласуваха за никого, защото няма за кого. Избирателната активност показва, че има много като мен. Защо вкарвате Пеевски, защо ДПС (небългарите), защо Иванчева? Тъжно е драги ми българино! Тъжно е!

221

IVANOV

преди 4 години

ЧЕСТИТА ПОБЕДА МАЗОХИСТИ И АКО НЕШТО СЕ ВДИГА И Е СКЪПО , ДА ЗНАЕТЕ 4Е ЗАД ВСИ4КО СТОИ ПОБЕДИТЕЛИЯТ.

220

ПроСоТо

преди 4 години

До Обективенооо!!!..Поне аз се радвам за теб ,че си останал/а задоволен/а!Айде честито!И като стана дума:-Ще почерпят ли Мурия Гаргамел и Прасчо Пеевски за това,че ги уредиха на еврояслата?..питам за твоя преател..Ще има ли официално изпращане?..бал с кючеци в "Сараите"?..Кажете бре,виждате кък са вълнува раята!..ох!...Вълнението е голямо..

219

ХХХ

преди 4 години

От утре Цв.Цв. ще се появи отново и ще се развихри пак. Господ да ни е на помощ. Всички плюят по ГЕРБ и всички гласуват за ГЕРБ. Това което сам си направиш друг не може да го направи е казал народа. От утре отново ще започне жалването от управляващите а те не само асансьори но и площадки за вертолет ще си направят. Е такива овце това заслужават.

218

Стратег

преди 4 години

До ОбективенОще не са преброени последните бюлетини. Тук говорим за прогнозни резултати. Какво стана бе...;))) Какво стана бе, *** гербер? Показахте, че простотията в България е минала над шията, кво ми се лендзиш;))) Утре си отива Горанов, удряме и Борисов и предсрочни избори, тъй, че не бива се радваш;))) Като не можем чрез избори, ще действаме с тов,а което е най-успешно;))) Ще ви разрушим като партия отвътре;))) без избори, в които да мобилизирате разни Маали;)))

217

мухахахаха

преди 4 години

За пореден път червените чугунени кратуни от БСП/БКП бяха смачкани позорно! *** беснее на токчетата си в Кремль!

216

Демократ

преди 4 години

И тая чума Иванчева дръпна 2%, които отиват в канала. Тези 2% са основно хора на ДБ, с тях се изравнявахе и дори подминавахме шкембе патриотите. Много ми е любопитно тия, които гласуваха за Иванчева как точно прецениха, че е невинна!? С какво е по-различна да кажем от Банева? И двете искат да отърват правосъдието като станат депутати в ЕП. Загубена работа, само се разокъсаха гласовете.

215

Обективен

преди 4 години

Влезнах само за да видя дали има червени сълзи и сополи. Е, не останах разочарован. Хахахахахахаха ... червени пал ячовци. Какво стана, а?

214

Стратег

преди 4 години

До РеалистГЕРБ е алтернатива само на самият себе си. Никой ен иска да бъде латернатива на ГЕРБ. Вие герберите не сте много умни. Ние не искаме да сме Алтернатива на ГЕРБ. Няма как да сме Алтернатива на нещо, което е Нищо;))) Ние, искаме да разрушим тази партия. Сега, ако ен успеем чрез избори, ще продължим с огънят по основните фигури на партията. Да се готви Горанов:)))