27

Джо

преди 4 години

*** на руска каишка няма нищо общо с най българския празник!

26

PPK

преди 4 години

Колкото повече се задълбочава упадъка по българските земи, толкова по-ревностно се отбелязват дати като днешната. 24 май стана като гей-парада, като сте гейове, не е нужно да го крещите по улиците, пък ако не сте просветени, може да си пеете Върви, народе, възродени целия ден, ама полза никаква, само си чешете комплексите.

25

Интересно

преди 4 години

Много интересен е надписа на пръстена на Кубрат, той е на кирилица. Лесно се разпознават буквите и думите на него. Тока че не се знае кой е първоизточника на кирилицата, като се знае, че глаголицата е създадена 9 век, а пръстена е от 7 век

24

Анонимен

преди 4 години

На снимки 7 и 12 виждаме български държавници, смело крачещи по жълтите павета и открито гледащи в очите народа си. Къде се е скрила страхливата мутра? Трепери от "народната любов" и чак довечера ще отсече някое плоско-елементарно хитросплетение. Останаха му точно два дни да се радва на прогнозите на блюдолизните си платени социологически слуги.

23

реалист

преди 4 години

Защо ли ни присъства нашия образОван Пожарникар-премиер!?!?Трябваше и той да е там на националния си празник и да дръпне една реч в стил "Букви,ъъъъ,так-так-так, асфалт,ъъъ, мост, магистрала,ъъъъъ,ремонт,бум-тряс-прас,ъъъъъ.

22

Вярно!

преди 4 години

Само от простотията и управляващите тиквеници не можем да се освободим!

21

ivailo

преди 4 години

Отново много силна реч на президента... Жалко, че Бойко липсваше да дръпне едно слово за писменността и книжовността , та да се посмеем сравнявайки го с това на Румен Радев.

20

Гледна точка

преди 4 години

"Зеленият пъпеш" беше избран с помощта на отрицателният вот срещу Цачева от страна на електората на бай х... Сега да му се радват!

19

Анонимен

преди 4 години

Тоа празник се чества от 1968 г преди тва е нямало 24 май , странни Събития по странно време

18

Анонимен

преди 4 години

По-голямо мракобесие от сегашната мафиотска тирания няма. Азбуката няма да ви спаси, трябва огън и меч.

17

Анонимен

преди 4 години

Крадците на първа линия какво правят там?

16

Румен Радев фатмака

преди 4 години

Водата е мокра.Огънят горещ.Небето е високо.Морето е дълбоко.Престъплението е незаконно Въздухът е прозрачен.Румен констатацията е пълен тъпир, но няма какво друго да бъде ксдър на БСП - партията българоубийца, трепала българи без съд и присъда!

15

RAM

преди 4 години

Как може да изпозва думата робство???До кога на българина ще му се втълпява,че е бил роб? Точно за това се знае,че този е комунист,много им се иска на тях да са роби и с робско мислене..как не ви е срам.. Почти съм 100% сигурен,че този комунист няма да бъде избран за втори мандат..

14

Ами...

преди 4 години

От устата на тоя тия хубави думи звучат фалшиво и някак гнусно.

13

Бау

преди 4 години

Нека позная ... за пръв път чу "мракобесието" като си прочете речта ? :D

12

бай Спиро

преди 4 години

А бай дъ уей калдаръм куконата Деса с какво тоалетче слезна от Мерцедеса. Туй е важното. Другото е тинтири-минтири.

11

Анонимен

преди 4 години

Вие виждали ли сте азбуката на Кирил ...Това на което пишем е адаптирано гръцко писмо от 10век след като Василий втори ни завладява .

10

Розата

преди 4 години

А не ви ли е срам да имате такъв *** за Министър председател

9

Анонимен

преди 4 години

Вие виждали ли сте аз имаха на Кирил ...Това на което пишем е адаптирано гръцко писмо от 10век след като Василий втори ни завладява .

8

Анонимен

преди 4 години

Тоя на всички ни додея.Хубава високопарна реч са му написали, а от тоя гьон звучи особено фалшиво.