107

Само питам

преди 4 години

А оная *** Десислава какво мисли?

106

даа

преди 4 години

В нашия рекламен протокол сме намирали спасение от робството и мракобесието...

105

Анонимен

преди 4 години

Да е жив и здрав нашия президент !

104

To6

преди 4 години

АЗ СЪЩО ЩЕ КОМЕНТИРАМ "МЛАДЕЖА -128. БРАВО !!! НАПИСАНО ИСТИНСКИ И ЯСНО. САМО СЕ ЧУДЯ, КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ЗАБЛУДЕНИ ХОРА И ДА СА ПРОТИВ ТОВА. ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИТЕ ??? ГОВОРЯТ ЗА НЯКАКВИ РЕВОЛЮЦИИ, ЗА НЯКАКВО ПОТИСКАНЕ ОТ РУСИЯ (СССР). О СВЕЩЕНА ТЪПОТА !!!

103

Анонимен

преди 4 години

Гледайте снощното предаване на Сашо Диков където Григор Здравков с факти и документи разкрива грандиозни имотни далавери на БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и браТЧеда Ради -ще ви паднат шапките !!!

102

Анонимен

преди 4 години

Няма никакъв славянски език и писменост, това е български език и писменост.

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 122Ми на руски да *** учат, ба некадърник :)

100

КОМЕНТАТОР

преди 4 години

До Младеж Да младежо ....а чувал ли си ,че най -добре те използва собствената ти кръв ?Можем вечно да сме Благодарни на Царска Русия преди 1917 та ! .... но това не може да се признае на СССР - окупаторката.....а и това ,че един Братски народ ни е помогнал не НИ ПРАВИ АВТОМАТИЧНО ВАСАЛ ЗА ВЕКИ ВЕКОВ ..... не мислиш ли ?

99

Младеж

преди 4 години

Русия да е враг на българите ,е чиста глупост. Напротив всичко между ,,двата,, народа повече ни свързва отколкото да ни разделя. Разделят ни изкуствено трети страни които са чужди на нашият Бог и култура. Свързва ни всичко останало. Говорим един език ,изповядаме една религия ,носим еднакви имена ,във вените ми тече една и съща кръв.

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - след 9.09.1944г. са избили стотици хиляди невинни хора само , защото са били заможни. Сега цялото Позитано 20 трябва да се избие , защото всичките са милионери. Е другари как ви звучи това а..ми-и, супер!

97

Анонимен

преди 4 години

Радев: В нашия език сме намирали спасение от робството и мракобесието....А защо не ни личи, другарю Радев, защо сме се с нещо в ..онуй де!

96

До Крали Марко

преди 4 години

През 1472 г Зоя Палеолог се жени в Москва. Тя приема името София, което означава мъдрост за да претендира че тя носи мъдростта на Византия. Тя не става императрица, но внучката и Мария Фьодоровна става. Тя нарича фамилията си Романови. От този момент нататък, Русия е враждебна на българите държава.Бижутата на София Палеолог се съхраняват в Спаската Кула в близост до Кремъл.

95

Ани

преди 4 години

Изглежда че президента се е представил достойно този път.Браво! Все така!

94

Крали Марко

преди 4 години

Велик Президент. А нашата българска азбука е написана от Свети Седмочисленици. Няма общо с глаголицата. И да ,дали сме на Русия и още поне десетина държави азбуката. Но нека не забравяме никога че Русия е най голямата Българска държава съществувала някога. Та ние сме един и същи народ. Къде е била България на Кубрат !? - в Русия. А Вложка България , -пак в Русия. Ееееее...Това е.

93

Анонимен

преди 4 години

Хвала на този българин президента! Само той се държи като българин в "политическият ни елит"! 30 години вече.както "прегърнахме " Америка и оплюхме Русия.Младите българи я мразят даже.Така ги възпита Американската "демокрация" Още от люлката ги карат да учат "английски" език.Език на държава на *** на географията дето се казва. Населението на Европа се Поамериканофилчи уви! Добре поне че учат и български та да не го забравят! Нещата не са добри! Вървим по чужд път, забравяме историята си!

92

Анонимен

преди 4 години

Честит 24- ти Май - Ден, в който почитаме светите Равноапостоли и Славянобългарски просветители и учители Кирил и Методий и тяхното свято дело! Честит 24 -ти Май на всички славянски народи! Честит 24 - ти Май на всички родолюбиви българи!Честит 24- ти Май на нашите братя Руснаци и събри! Светите братя Кирил и Методий да закрилят България, Русия, Сърбия , Чехословакия и всички славянски народи! Да пребъде и да победи славянската писменост и святото дело на светите братя Кирил и Методий!

91

Анонимен

преди 4 години

Добре чете, равно, с възходяща интонация на първото просто изречение, след това ниска и монотонна в подчиненото. Така създава неповторим приспивен ефект, на който не устояват ни папи ни патриарси. Папа Франциск удържа само 4 минути. Браво!

90

Анонимен

преди 4 години

Добре че е Радев,защото Борисов е неук и бездуховен...

89

Уфтцъ

преди 4 години

Е прави сте -било претъпление, да имаш роби .... за около 6-7 години, от почти 5 века "присъствие".

88

Уфтцъ

преди 4 години

За тази, който твърдят, че не е имало робство:1703 - Османската империя прекратява практиката на насилствено помохамеданчване и спира т.нар "девширме", по-познат при нас, като кръвен данък.1830 - Махмуд II нарежда освобождаването на всички "бели роби".1847 - Забранена е търговията на роби в Африка1854 - Забранена е продажбата на деца от Черкесия1871 - Робовладествтоо е криминализирано!