11

Galipoly1915..

преди 4 години

V Paris lihvite ipotecjmite sa 1,5%Do 2,2%!..Pri MINIMALNA zaplara 1199 net!...

10

Galipoly1915..

преди 4 години

NE kupuvayre IMOTI..Vdigate cenite im pri turseneto..

9

Анонимен

преди 4 години

Тук кредитите са в ПЪТИ по-скъпи отколкото в белите държави. Разбира се, заплатите са в ПЪТИ по-ниски. Срещу проявения мазохизъм, получаваш коптор, който се разпада защото съседите не желаят да плащат за общи части. Инфраструктура пред кооперацията - няма или по-добре да я няма.

8

Анонимен

преди 4 години

Риска е, че след 20 години няма да сме млади специалисти и ако за 10 години нещо се промени, първите 10 изчезват в миг

7

GG1989

преди 4 години

И на мен ми се иска цената да е друга, но в момента цяла България се съсредоточава в големите градове и търсенето е голямо.Повечето ми колеги от университета и приятели, а и аз самия имаме доходи в порядъка на 25-30000 лв и нагоре като сме млади специалисти на 30-33 години. Предвид бизнес възможностите в момента и доходността по депозитите и акциите, то апартамента е добра алтернативна ''инвестиция''. При наем от 550, то ми кажете какъв риск е ипотека от 630 след като след 240 вноски е твое!

6

УЕФА - мафия

преди 4 години

Да набиеш два камиона пари, които не са твои, в камара тухли - висша форма на идио*тизъм.

5

Анонимен

преди 4 години

Кредити за шаранчета. При тези цени на жилищата, човек трябва да е психично болен за да тегли кредит! Лихвите и кредитите, не са подарък, а бреме, дългово бреме, което с минаване на времето, все повече започва да тежи на шията, и да задушава. Само мисълта че годиби, години наред, трябва всеки месец да се отчиташ пред банката е влудяваща. Пък не ми се мисли при вдигане на лихвите какво ще е.

4

Анонимен

преди 4 години

Човешката глупост няма граници. Всички виждат какво става по света, търговски войни, мита, Брексити, почнаха сривове по борсите, фалити, и съкращения на персонал от големи компании, кризата навлиза в синхрон, докато българина тегли кредити за жилища на надути до пръсване цени, нереални спекулативни, и набалончени до крайност. Само в София имотния балон е надут с над 50 %, от реалните стойности на имотите!

3

Анонимен

преди 4 години

Има така наречения кредитен цикъл. Банките, имотните агенции и строителите работят в синхрон за надуването на цените на жилищата. Печелят всички по веригата, на края магарето "купувач на имот", е натоварено до грохване. След което идва отрезвяването, икономиката почва свиване, лихвите тръгват нагоре, всички които са се поддали на емоции, започват да се задъхват, и накрая им взимат жилището. Стария изтъркан номер. Грозното е че хората се лъжат да купуват на тези високи цени, подлъгани от лихвите.

2

Анонимен

преди 4 години

Теглете, теглете и после се чудите защо теглите теглото!

1

град козлодуй

преди 4 години

и после чси ни тормозят