31

cinik

преди 4 години

Нещо весело ! Едно време в Харманлийско викаха на такива "инвеститори" в хапартаменти като Цвъ. Цвъ. - *** КАТО *** !

30

cinik

преди 4 години

До Анонимен 30 Сам ли ще си сметнеш шанса да те удари метеорит или да ти паднат два пъти керемиди на главата или ще прочетеш малко и ще разбереш, че земетресението ,за разлика от метеоритите удря периодично и на едно и също място, а последното голямо в София е точно преди 100 години и е 7-8 по Рихтер. Иначе и баба ти ,ако имаше топки щеше да мъж и ти ,ако беше чел повече от една книга щеше да знаеш,че и "вожда" ти не може да отмени земетръс, нито пък "примера ти за инвеститор" -Цвъ.Цвъ....

29

Анонимен

преди 4 години

Това ще свърши по същия начин както преди 10 години - с много рев и сълзи... Само моля при заемите да има клауза че се забраняват протестите по улиците за опрощаване на кредити - мислете преди да си ипотекирате живота!

28

дедо Ташунко

преди 4 години

Купуването на имоти в умираща държава е мъртъв капитал. Казвам го с огромно съжаление, защото и аз имам няколко наследствени имота в родината. Там където хората се изселват - имотите умират заедно с последните старци, живеещи в тях. Съдба!

27

Анонимен

преди 4 години

До 27 cinikЗащо само земетресение? Може да падне метеор, да има изпепеляващо слънчево изригване, галактическа черна дупка, а може и да ти падне керемида върху главата.

26

Охобохо

преди 4 години

Все повече са рекламите за заеми,което говори за обратното.Намаляват заблудените,че хоп-взимат заем и готово!Ами през 2020 като се вдигнат лихвите как ще връщат вноските?Много от тези дето взимат заеми ще загубят жилищата.Така беше и преди 2007 когато банките отпускаха 100% на изкоп,но като дойде кризата спряха и много хора изгоряха.

25

Анонимен

преди 4 години

До 5 ти, ами твойто мнение пък кой го иска.

24

cinik

преди 4 години

Навършиха се 100 години от Софийското земетресение. Иде времето за ново такова, какъв цирк ще е при 7-8 по Рихтер в София не е за разказване. А "инвеститорите" с по 6 апартамента ги очаква "падеж" ....И асансьорите няма да им помогнат.

23

Анонимен

преди 4 години

В статия от преди седмица се обясняваше как кредитите масово са до 1000лв, сега пък масово се купуват апартаменти

22

Точно така е

преди 4 години

България се управлява от комунисти вече 70 години.Лошото е че тези комунисти плъзнаха по целия свят и пуснаха корени дори и във САЩ.

21

Трий и банвай бързо

преди 4 години

ГЕРБ е старото БКП - клон Живковисти. БСП е пак старото БКП но крилото на тези, които свалиха Живков - лукановци, младеновци, добриджуровци,станишевци...От там идва омразата.*** не са слизали от власт 45 + 30 години.

20

Анонимен

преди 4 години

Балон има само в София и още 3-4 града. В провинцията жилища са евтини от много години а купувачи почти няма. По селата е пълно със двуетажни тухлени къщи със гаражи за по 15-20 хил. лева.

19

До пример

преди 4 години

Да така е, ако нямаш всичките пари за апартамент е пълна глупост да теглиш от банка. Законодателството е направено да защитава, само банката. Ако пък си и поръчител по заем си още по прецакан, защото не си ползвал нищо от благата по заема, а в България си наравно с кредитополучателя.Трябва да има поне давност при поръчителя.

18

Mogul

преди 4 години

За каква инвестиция става въпрос? Набитите 100 + бона в кутийка за колко десетилетия се връщат? Жив ли ще си? Колко нерви струва търсенето и намиране на съвестен наемател? Защо се опитвате да лъжете хората, че така лесно се печели от наем? В България обикновено наематела не пази, троши, а в чест случай завещава и сметки, както и неплатени наеми. Нека хората да знаят от първа ръка. А и в чужбина инвестиция, която се връща повече от 20 години, не е инвестиция.

17

Анонимен

преди 4 години

Кредит какъвто и да е =робство.

16

Имотен балон част 2

преди 4 години

Задайте си следните въпроси, всички, вие и вашите пораснали деца. Колко от вас, които сега теглите кредити, за жилища, знаят и помнят, осъзнато какво се случи 2008,***,2009 та година с имотите?? На колко години са били тогава тези които сега теглят ипотека? Ключа е в това, че в момента 10 години след краха и кризата 2008,*** банките, цялата смазана машина, набива кредити в това поколение млади, което няма спомен, няма житейски опит и преживявания какво беше тогава,преди 10 год са били деца.

15

На евреите лихвари -

преди 4 години

"банкови" съвети, не давайте !

14

Анонимен

преди 4 години

Населението на страната непрекъснато намалява, но светът се глобализира и населението на земята нараства. Тук ще дойдат хората от Далечния Изток или Близката Африка, който изпревари. За тях трябва да има жилища и магистрали.

13

Пример

преди 4 години

Купил си апартамент за 200 хиляди, след години си изплатил 100 хиляди, но оставаш без работа за 6 месеца и нямаш пари да внасяш вноските. Банката те съди на бързо, ЧСИ-то ти продава апартамента по измамна схема за 51 хиляди и ти имаш да връщаш още 53 хиляди, защото са ти начислили разноски за делото и лихви от 2-3 хиляди лева. Оставаш на улицата с 53 хиляди задължения, без апартамент и си платил 100 хиляди на вятъра.

12

Имотен балон в София

преди 4 години

Пук, пук