13

1

преди 4 години

Значи Б"К"П ще изпрати 16 евродепутата. Всичко е точно! Да живеят новите другари и да ни управляват все по-добре към светлото бъдеще! Ураааа!

12

Жена

преди 4 години

До Анонимен"В България мъжете нямаме стимул да просперираме защото жените не стават."Вярно, на мъжете в България и космите им пречат...

11

да бе

преди 4 години

Ееее, защо само от "правилните" агенцийки пускате резултати?Ето още две:АФИС: БСП изпреварва с 27,4% ГЕРБ, които събират 26,1%, ДПС стабилно трети с 14,1%."Галъп": БСП печели 28-32%, ГЕРБ - 27-31% , ДПС взима 15-16% от действителните гласове.

10

Стратег

преди 4 години

До ГЕРБХехехехехех.... За БСП;))) и с преференция - първият или вторият зад Станишев;))) Та, да се научи Бойко, кон боб яде ли, магаре пъстърма пасе ли;)))

9

Brei

преди 4 години

Аз ще гласувам за Цветанов и Плевнелиев...и разбора се Бойко.

8

Бял човек

преди 4 години

Всичко е ясно: ГЕРБ са бита карта. Да идва бесепето да дигат мерезето и серезето да зимаме мангизи да живееме като бели хора.

7

Анонимен

преди 4 години

В България мъжете нямаме стимул да просперираме защото жените не стават. Един мъж за да е мотивириан да печели пари трябва това да идва от долната му глaва - от там идва най-големия стимул, а тук в БГ селските пиkли с какво да ни стимулират - те дори не знаят как да се обличат сеkcи, как да се държат, как да говорят, как да се гримират, какви прически да си направят. Да не говорим че са много дребни по 1.40см което е трагедия. Къси крака, кpиви нocoве, сплескан зле оформен зaдник - това виждам

6

ГЕРБ

преди 4 години

До СтратегПритрябвал му е на някой твоя глас, гласувай за когото искаш...

5

Анонимен

преди 4 години

Кой ви плати за таа статия бе пичове.То и на бабата даваха 10% разлика с Радев ама..

4

стига бе

преди 4 години

Вие вече и резултатите от изборите ли знаете?Ще прати определена бройка в зависимост от гласовете на 26-ти. По-скоро от тия, които броят гласовете и/или тия, които пишат протоколите.

3

Стратег

преди 4 години

ГЕРБ ще загуби евроизборите с разлика от 1 глас... Моят!

2

Анонимен

преди 4 години

Гладен гербаджия суджуци сънува.

1

zeus

преди 4 години

И Мама Цеци президент, нали?