33

Анонимен

преди 4 години

Ами, щом след такива скандали не губят, а вдигат резултат, ще продължават със скандалите! Цецов спокойно може да се върне в парламента! И Делян!

32

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Не знам за Костинброд 2, но след зачестилите напоследък саботажи и предвид очертаващата се поредна загуба - може да очакваме и пълната гама специалитети на БСП... - допълнена с диверсии и атентати...

31

Анонимен

преди 4 години

"32.4% от избирателите ще дадат своя глас за ГЕРБ на предстоящите на 26 май евроизбори. 27,3 на сто ще гласуват за БСП. Това сочат данните от проучване на "Екзакта Рисърч Груп"------------------------2016г.: - Екзакта Рисърч Груп: Цачева- 27,9%, Радев- 22,4%

30

Анонимен

преди 4 години

Сменете тревата

29

kaк така

преди 4 години

масово мой позната от всички прослойки печели казват че ще гласуват за БСП, само и оня от Банкя да не продължи да "царува".. та въпроса е как всички гласуват против и "той" пак печели?? толкова ли е голяма админисистрацията която гласува за да запази местата си

28

Анонимен

преди 4 години

Сутринта една чисто нова агенция по Манипулирането ни представи 29 % за гърбавите и 26 % за тхноимпексова. Дали ще могат да ни излъжат че видите ли тези две партии са незаменими. Мен едвали но има овце които ще продължават да ги лъжат и в гробищата.

27

Анонимен

преди 4 години

Аз гласувам против ГЕРБ! Стига пожарникарски номера.

26

Анонимен

преди 4 години

Какъв е смисъла от депутати на ГЕРБ в европарламента, след като Борисов е най големия ПОСЛУШКО на началниците там. Вашите интереси ли??? Ами те са си ваша грижа.

25

ГЛАСУВАМ АНТИ-ГЕРБ

преди 4 години

Време е да изметем Граждани за Европейско Разграбване на България!!

24

iceblast88

преди 4 години

И един дупедат е много за комунистите от ГРОБ! Хора гласувайте масово антигроб преди да са ни погребали тия ***!!! Масов протестен вот против всички разсейки на БКП и последна надежда е масово да гласуваме - За никои от изброените! Тогава може и да светне лампа в Европа и да запитат *** ни какво по дяволите става тук!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Тиквата вече се подиграва с платените си проучвания.

22

Victimized

преди 4 години

Не ми е ясно, какво толкова се бутаме там, при положение, че дори всичките ни 17 депутата да гласуват заедно за бъдещето на България, сме под 1 % от всичките 730 депутата.Оня новия Наполеон, макарон некрофила обикаля из Белгия, Холандия, прави коалиции щял да вкарва над 150 депутата които да имат обща цел. Хубаво, ще ум уредим животите на тези нашите ама полза никаква.

21

Анонимен

преди 4 години

Милиционерски номера. Трябва да се лъже по-малко и в границите на статистическата грешка от 2 процента. Посмали, ***.

20

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ако само...поне 1 милион пенсионери гласуват,партийния...феодал от Банкя ще го...втресе.Разчитат на пасивноста и отвръщението на народа.Тоя самозабравил се...партиен велможа,на който държавата му е...бащиния,може да бъде спрян завинаги и това е в ръцете на всеки един от нас;само трябва да се отиде до кварталната изборна секция.

19

Карлуково Нюз

преди 4 години

Това проучване да не го правиха на сбирката на ГЕРП в Арена Армеец?Или ЦЦ вече уреди работата и секционните протоколи са готови?

18

Стратег

преди 4 години

До 1БКП така или иначе ще те управлява в оставащите 35 години;))), но бледото копие на Бойко Борисов ми идва малко в повече. Бай Тодор знаеше поне, кога да говори и да се явява по телевизията, а този е всеки ден или пред микрофоните или на мач и след това си доспива на пленуми и заседания ...? Работи ли, Борисов?;))) Директор на Водопад!

17

Смешкиииииии!!!!

преди 4 години

Цецо яко е развързал кесията. Цял ден разни герберска "агенции" ни разправят как ГРОБ води с 5-10%, а истината всеки я знае. Колкото и римски гета да купят, колкото и Калинки да подкарат под строй, колкото и работници от Обръчите да изнудят да гласуват за тях, колкото и мъртъвци да вкарат в списъците - ЩЕ ЗАГУБЯТ! Народът мрази Тиквата и ГЕРБ! И това са фактите!

16

Brei

преди 4 години

Мейдел й Габриел заслужават да ни представят в ЕС

15

???

преди 4 години

По пътя към затвора, Борисов ще си брои депутатите. Бай Ставри от централния го очаква с един брояч.

14

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ще загубят катастрофално. Ще им дойде като гръм от ясно небе. Никой няма да гласува за свинетка или за Ал Йорданов. Ще има повторение на президентските избори.