53

Анонимен

преди 4 години

Борисов води нечестна предизборна агитация.Но то кое ли е честно при ГЕРБ?

52

н

преди 4 години

през ръцете и на магаре да преминат 20000000000 евро -щее дръпне!! като с тях се санира /подкупи?/ апартамент с 17000лева примерно!

51

Анонимен

преди 4 години

До неколебаещ сеАз съм един от 15%-те колебаещи се,но вече съм решил...ще гласувам за БСП...,трябваше да напишеш, че на предишните избори си гласувал за ГЕРБ, но сега си разочарован и затова...... Ей не се научихте как се пише ве, язък за рублите дето ви ги дават!

50

Анонимен

преди 4 години

ДОКАТО НЯМА НОВА КОНСТИТУЦИЯ, И ТОТАЛНИ ПРОМЕНИ В НЕ-***-КА, В ЗАКОНА ЗА ПАРТИИТЕ И СУБСИДИИТЕ, КАКТО И В СЪДЕБНОТО ТЪРСЕНЕ НА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕПУТАТИ И ЗА ТЯХНАТА 460 000-ДНА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ГЕРБ , ДПС И БСП = ТОВА СА ВИНАГИ И ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА .И ВИНАГИ ГО ТУРЯТ НА ВСИЧКИТЕ ДРУГИ --------- РОБИ , ПЛЕБЕЙ , СКОТОВЕ, КЛОШАРИ И НА *** - ПРОЛЕТАРИАТА .

49

никога червен

преди 4 години

До kaк така А наши познати казват,че този път ще гласуват за ГЕРБ !

48

Анонимен

преди 4 години

Само клозетни партии влизат-жалко.

47

Анонимен

преди 4 години

До :)ГЕЙБ ще вкарат 705 депутата.тц, не си разбрал

46

A

преди 4 години

Вече е решено?

45

неколебаещ се

преди 4 години

Аз съм един от 15%-те колебаещи се,но вече съм решил...ще гласувам за БСП...,а не за крадците от ГРОБ,начело с кухата тиква...

44

Анонимен

преди 4 години

В българия за умните хора перспективата е - кpaдeц/пpecтъпник. Иначе да работиш като специалист за 1500лв и да имаш разход на месец 2000-3000лв и това без да издържаш семейство трябва да си пълен спрелтак. В чужбина умните хора стават бизнесмени, банкери, финансисти, адвокати, счетоводители, лекари. В България умните са принудени да станат лидери на организирана престъпна група.

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРадев от началото на седмицата въобще не го споменават.за какво да го споменават? Да не се оплакал и той от Луфтханза или е направил 10 лицеви опори?

42

Анонимен

преди 4 години

Е, как така са допуснали тандема БСП - ДПС да има повече от половината евродепутати!!!?? Я ги намалете поне с 1!

41

ПроСоТо

преди 4 години

ЧУДО!!!..Цели три дни преди вота,некои "знаят" какъв ще е резултата.....Ясновидство?...Не мисля..По-скоро ПЛАТЕНИ "подгряват" публиката..Лошото е,че това навежда на мисълта за подготвяни МАНИПУЛАЦИИ на вота!Подгответе се за най-мръсната до сега ПОДМЯНА,хора!!! Защото като никога до сега ножа е опрял в гробарския кокал....И както отбеляза един "анонимен",носете си собствени химикалки!!!!!Да не се хващаме на номера със "симпатичното мастило"..!

40

въпрос

преди 4 години

някой от пишещите тук, на възраст между 30 и 60 години, да е интервюиран? за 20 години са ми звъняли за анкета само по времето,когато ползвах карта на името на пенсионер. Случайно е,разбира се!

39

Директен

преди 4 години

Аман от некомпетентни агенции, продажници, лъжци. ГЕРБ е бедствие за държавата и хората и.

38

Анонимен

преди 4 години

Татяна Дончева още преди 2 месеца каза, да не си правим илюзии, че мафията овладяла цялата държавна машина ще допусне някой да постигне по висок резултат! Няма проучвания! Обявяват едни правилни резултати удобни за статуквото и след това ни ги оповестяват без много да броят! Е, комисиите и търговците на гласове се стараят да изглежда нормално! Медиите също! Радев от началото на седмицата въобще не го споменават.

37

Скрийте се, бе!

преди 4 години

"Поредно срутване на новия булевард "Левски" във Варна" Срутил се е булеварда, за който сме платили 110 милиона, а Тиквун мучеше, че бил най-хубавия булевард в Европа, света, че и в Галактиката.

36

сминдух енд чесън

преди 4 години

Изборите да не са минали и аз да несъм разбрал?

35

:)

преди 4 години

ГЕЙБ ще вкарат 705 депутата. Дори в чужбина немци, французи, поляци ще гласуват за ГЕЙБ. Всички дупетати в ЕП ще са от ГЕЙБ. Ураааааа, другаре от ГЕЙБ!

34

Жоржета Хайнрих

преди 4 години

Ако щете и дедовия да си изберете все тая ама вие си давайте гласовете.