32

на коча мъ_дете

преди 4 години

Кочовете да си ходят от където са изпълзяли ! На нас модерни дивотии е ни трябват. Разните му инфлуенсъри, влогъри, блогъри, шефове и кочове и други, подобни, безделници не са ни нужни. Имаме си достатъчно "калинки" и "гинки" и без тях.

31

до 27

преди 4 години

Платен репортаж. Симпатичната, но свръхамбициозна мадама със здрава захапка е решила да пробие по всякакъв начин.

30

nina

преди 4 години

Евала на мадамата,моите уважения!

29

Дива Хоу

преди 4 години

Вчера се върнахме от тримесечно мързелуване на Малдивите. Друго си е в Бг. Мъчно ни стана за родината.

28

до 29

преди 4 години

В България имаме голям проблем с мъжете. Не са възпитани в кавалерство, а вместо това мама им е внушила, че са най-умните и най-красивите, а жените са длъжни да приемат снизходително дефицитите им, интелектуални и финансови. Колкото повече им растат шкембетата с годините, толкова повече се заглеждат по стройни млади мацки и като не ги отразят ги наричат муpви. Търсят кусури, а не виждат своите собствени.

27

Анонимен

преди 4 години

До 35:Не те разбирам, градски, наистина не те разбирам.Дали пък твоите критерии не са нереалистични? Да не прекаляваш с порното?85% от жените, които ежедневно срещам намирам за симпатични и чаровни. 75% са си мацки отвсякъде, а в 60% направо се влюбвам.P.S.1. Не съм Митьо Пищова2. Порно гледам и аз

26

Анонимен

преди 4 години

И аз съм така, мога и на Запад, мога и в София , мога и на Село

25

Анонимен

преди 4 години

Връща се от Америка защото си иска. Има повече възможности от теб.

24

Анонимен

преди 4 години

И тази ни я давате за пример за какво?

23

Халф Лайф Коч

преди 4 години

Чакайте малко да ви коучна. Първо, намерете си работа за поне 200к на година, работете здраво и сериозно. Второ, за да се справите със стреса ви трябват редони почивки на Сейшелите или Малдивите.Не можете да си го позволите? Еми...

22

Анонимен

преди 4 години

Българина е създаден на този свят да му биеш каиша по гърба и да го обяздваш яко както подобава за един истински poб! Всички добре платени компании в България са или Западни или Руски!! Там плащат по 2-3-4-5 че даже и по 6-7 хиляди лв на месец, но това не са български бизнеси!! Български бизнеси няма - камо ли пък да действат в други държави и да наемат чужденци да работят за тях!

21

Анонимен

преди 4 години

По-добре да живееш с две хиляди долара на месец и да нямаш собствено жилище, отколкото да живееш с 200 долара в собствен апартамент. И кво като е собствен? Не остават пари една марула да купиш на детето. Трагедия.

20

жива да не бях

преди 4 години

Явно е от световноизвестната гоцеделчевска школа за лайф коучове.Абе, списвачите?!

19

Анонимен

преди 4 години

СТИГА С ТЕЯ КОЧОВЕ И КОЧОВКИ , ТЕ ТЕХНИЯ ЖИВОТ НЕМОГАТ ДА ОПРАВЯТ НАС ЩЕ НИ УЧАТ ЖОТ КАКВО ИМАМЕ ИЛИ НЕ НУЖДА! АМАН ОТ ШАРЛАТАНИ БЕ ЕЙЙЙ,,,,,,,,,,,,,

18

Анонимен

преди 4 години

Е, щом е лайф коуч - добре. То тука живот няма, ама нищо. Поне да се научим.

17

Анонимен

преди 4 години

Това което върши, може да го прави и от България. Гледала съм уроците и "Уча английски с Николая". Който иска да научи езика ще му помогнат. Желая и успех! И да не обръща внимание на всичките мрънкачи които чакат наготово.

16

Иванова

преди 4 години

Да се махат които искат от България. Които искат да се връщат. Камъкът си тежи на мястото. И без това не може човек да се размине от коли и пенсионери . България ще си внесе хора от черна Африка и пак ще има население - шарено при това.

15

Всъщност...

преди 4 години

...ако се вярва на видеото, дамата така и не е успяла да стане стюардеса, чистила е самолети....Както и да е, желая й успех в родината!

14

Анонимен

преди 4 години

Цялата държава е едно голямо гето. Незнам къде го откри това спокойствие. Голяма част от българите се смятат за мутри и отговарят с бой импулсивно без да мислят. Има и стада с бездомни кучета които търсят храна и са и опасни понякога.

13

Шопо

преди 4 години

Добре ли е,добре ли е женицата ???!!!