72

леля Пена

преди 4 години

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ,ЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ! МНОГО Е ПРАВА НАЩАТА СЪГРАЖДАНКА!РАЗБИРА СЕ ИМА ХОРА,ЗА КОИТО НЯМА ПОНЯТИЕ РОДИНА,НО И ТОВА Е НОРМАЛНО. НАДЯВАМ СЕ ОБАЧЕ ДА СМЕ ПОВЕЧЕ КАТО НИКОЛАЯ.АЗ СЪМ УСПЯЛА В ГЕРМАНИЯ,НО НЕ БИХ ЖИВЯЛА В НЕЯ.БЪЛГАРИЯ Е ВАЖНА ЗА МЕН.

71

до златко

преди 4 години

В Л.А. е 6.20 ч, в който си писал, верваме ти, че си там и си супер проспериращ.

70

Лора

преди 4 години

Голяма кариера на стюардеса. Да е жива и здарва жената, но вероятно Гоце Делчев е бил по-добрия вариант след чистенето на самолети и стюардството.

69

Златко

преди 4 години

Сърдечни поздрави от слънчева Калифорния ! Бъдете здрави !

68

Анонимен

преди 4 години

Завърнала ?! ами ясно значи колко е прокопсала навън. Ами пращам и поздрави тогава от Зеления Континент на 2км от 0перата живея а офиса ми е до CBD-то на Сидни, зимам 6 цифри на година в доларе и си живея лайфа

67

бивш

преди 4 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

66

Анонимен

преди 4 години

Тетка стюардеса и лайф колч в САЩ - много труднно. На по млади години явно е могло но сега....трудно!

65

Анонимен

преди 4 години

Да за Николая е по-добре да се върне във България. Като стюардеса сигурно е мизерствала в щатите със 35-40 хиляди на година. Не всеки успява.

64

Анонимен

преди 4 години

Коя е книгата, която е издала, че искам да си я купя?

63

Анонимен

преди 4 години

Но няма да напишат статия ако си отиде от "родината" не след дълъг престой в нея! Домъчнее им, дойдат, поопарят се от родната действителност и обратно в "ръждясалия" запад. Гледал съм ги с години и мога да кажа че остават за постоянно не повече от 1%!

62

До 70

преди 4 години

Големия проблем ни е в това че мислим че акъл не ни трябва, а пари ни трябва ли.. Да ти кажа, евреите макар и известни с алчността си по скоро биха казали акъл ми дай, пари сам ще направя. Като студент в чужбина и такъв учил висше и у нас мога да кажа, че има кво да се работи по акъла у нас. Ако искаме нещо повече от кол центрове за тия с езиците и шивашки фирми за зле образованите.

61

дедоТашунко

преди 4 години

Емигрант съм от 33 години насам. Много нещо видях, много нещо преживях хора през тези години и с ръка на сърцето ви казвам: Връщат се само обратно в родината неуспялите. Само малък % българи се връщат по други причини. От Родината управляващите за тези 29 години сътвориха истинска ко.чи.на. Тежко и горко на всички честни и работливи българи, които дадоха здравето си за народ и родина, а сега мизерстват с 200-300 лв. пенсия. И 500 нищо не са при тези цени. Благодаря ти Николая,мерси за съветите.

60

Анонимен

преди 4 години

Тая луда ли е , каква е тая шапка за вещица ? коча да си върви в КОЧАрника! поредната надрусана лелка !!!!!!!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 4 години

В България е пълно с лайф коучове... Българинът знае как да живее...Акъл не ни требе. Парите недостигат..

58

177

преди 4 години

До 65.Само не можах да разбера какво общо има между турския език и помаците? На анонимния турчин, който тука винаги плюе всичко българско, явно така му се иска. Това тюркофилско сайтче надявам се че се чете и от хората който е крайно време да вземат някакви мерки.

57

Анонимен

преди 4 години

Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2019/05/23/sled-kariera-v-oae-i-sasht-bylgarka-se-zavyrna-v-rodniia-goce-delchev.411170#comment-newest

56

ь

преди 4 години

До Анонимен 62Смешник престарял, в Африка просперират та се късат. И в Камбоджа и Индия.

55

Анонимен

преди 4 години

Липсваме ви, май:) И министерство на връщането да направите - припомнете си какво каза Чичовото навремето. С лека корекция - духайте чорбата или борша. Но поне се забавляваме с подобни сълзливи истории. Давайте още!

54

Ко? Не!

преди 4 години

А, вече поостаряхме и не ни плащат толкова за .... специфичните услуги, нали ? :) Ми, то си е така. Младите яренца се плащат, като отидем към овца, я да се връщаме на село :)

53

Анонимен

преди 4 години

След като се е върнала - благодаря за житейските и съвети! Със сигурност ще са грешни! успех, все пак! На хората в Града не им е толкова много акъла. Пример - Роската Плевнелиев е от ГД. Ще и вървят евтините номера от блудкави американски сериали. Само ще трябва да понаучи и турски, че в Гоцето има основно помаци. И да се забради, естествено