48

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ЗАПАДНИЯ СВЯТ Е ПЪЛЕН С ЖИТЕЛИ КОЕТО НИВО НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ Е ПОД 60(ТОЕСТ НА НИВОТО НА НОВОРОДЕНО ПАВИАНЧЕ) ЖИТЕЛИТЕ НА ИЗТОЧНА(И ЮГОИЗТОЧНА) АЗИЯ СА МАСОВО С НАД 110 ОТ СЪЩИЯ ТЕСТ ЗА ИНТЕЛЕКТ............

47

Анонимен

преди 4 години

Кои са тия бе? Чак пък и цял свят едва ли! Когато някой го вълнува нещо.Означава ли че и всички останали се "вълнуват" ? -:) Ми не!

46

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО 46:ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ:ЗАПАДНИЯ СВЯТ НЕ РАЗПОЛАГА С НАЙ-ВАЖНОТО А ИМЕННО ЧОВЕШКИЯ ПОТЕНЦИАЛ....... ЗАПАДНАЛИЯ СВЯТ Е НАЛАЗЕН ОТ АФРИКАНЦИ,АРАБИ,ЛАТИНОСИ,ЕДНО ПЛЕМЕНЦЕ ИЗГОНЕНО ОТ ИНДИЯ ПРЕДИ ВРЕМЕ,ТУРЦИ,КЮРДИ И ПРОЧИЕ МЪРЗЕЛАНИ........ ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ АБДУЛ-ХАМИД ЩЕ СТАНЕ ИНЖИНЕР В ЗАВОДИТЕ ФОЛКСВАГЕН ИЛИ ПЪК КАРЛОС ЕРНАНДЕЗ В ТЕЗИ НА ШЕВРОЛЕТ....... АЙДЕ ПО СЕРИОЗНО МОЛЯ...........

45

Анонимен

преди 4 години

43 Напротив Тръмп разполага все още с "тоягата и морковът" а именно с военната мощ на САЩ и с Доларът като световно средство за разплащане,въпросът е че ако САЩ не вземат мерки са на път да загубят и тия свои Важни предимства!Политиката на Тръмп е малко закъсняла но е задължителна ако западният свят иска да има доминираща роля световната икономика и политика!

44

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО 35:ХУБАВ ВИЦ КАЗА СЕГА ХАХАХХА СПОМЕНАТИТЕ ОТ ТЕБЕ ТАЛИГИ СЕ КАРАТ ГЛАВНО ОТ ЕДНО ПЛЕМЕ ИЗГОНЕНО ОТ ИНДИЯ ПРЕДИ 10 ВЕКА(ВСИЧКО ГИ ЗНАЕМ) КАКТО И ОТ БРАТЯТА ИМ ОТ АНАДОЛА А ПЪК КАДИЛАКА Е КАРАН ГЛАВНО ОТ ИНДИАНЦИТЕ ОТ МЕКСИКО И НАДОЛУ ТА ЗА КАКЪВ ИМИДЖ ГОВОРИШ ТИ ХАХАХАХА ТО ИМА ПОНЕ 10 КИТАЙСКИ МАРКИ ДЕТО ГИ БИЯТ ТЕЯ ПО ПРОДАЖБИ И КАЧЕСТВО ХАХАХАХ ЗАЩО ЛИ 9 ОТ 10 ВОДАЧА НА БМВ СА ЖИТЕЛИ НА КРАЙНИТЕ КВАРТАЛИ(ДА НЕ КАЖА ГЕТОТО) ХАХАХА ЕГАСИ ИМИДЖА БРАТО ХАХАХАХА

43

Циник

преди 4 години

якой може ли да назове една единственна китайска кола с имиджа на BMW,АУДИ или МЕРЦЕДЕС или КАДИЛАК.За какви китайски технологии си говорим като всичко тяхно е копипейст ?----------BMW ...VW...AUDI..DAIMLER - BENZ...ВСИЧКИ ИМАТ ЗАВОДИ В КИТАЙ!!!!VW от 30 години!!!!11 марки на китайски производители вече са в "топ 25" по продажби...

42

Анонимен

преди 4 години

Китай разполага с всички лостове за да смаже американската икономика за броени месеци. Голяма грешка направи Тръмп че се захвана с по-мощна от тях държава.

41

Анонимен

преди 4 години

38 Ти за какъв се имаш,нима не си нечии "служител"??Така че слез на земята!

40

Анонимен

преди 4 години

До Свещен Гущер 37В БеГе, ако нокяита е 5 годишну Vertu, дето е било 8000 евро ново, ще си по-вързвежен с никиита

39

Анонимен

преди 4 години

До 39А в Китай са само професори ...

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Хахахахахаааа .... А те и амеиканците са тотално изостанали технологично тогава, защото никой не и "тачи" колите, така ли

37

Анонимен

преди 4 години

САЩ нямат бъдеще и това е вече видно и на малките деца. Една фалирала бивша империя с отминала военна мощ, некадърно и слабообразовано население и умственоизостанали политици. Китай ще им отреже тиквата с един удар.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Всяка добра компания го прави. Аз, като човек, който има инвестирани средства в няколко компании, не мога да приема компания, която НЕ ГО прави. Сужителите трябва да ас под абсолютен контрол!!!!

35

Свещен Гущер

преди 4 години

Аз имам Айфон. Чувствам се готино. Хората ми се кланят и са вежливи към мен. Даже в ресторанта не чакам 2 часа да дойде келнера и веднага ми сервират.В дискотеката винаги идват красавици до мен. Друго си е с Айфон...вие лузърите за нищо не ставате със вашите Нокии

34

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да назове една единственна китайска кола с имиджа на BMW,АУДИ или МЕРЦЕДЕС или КАДИЛАК.За какви китайски технологии си говорим като всичко тяхно е копипейст ?

33

До 30-Мда

преди 4 години

Напротив САЩ и ЕС все още имат шансове в икономическата война,а не дай си боже при ядрен конфликт виж там победители няма да има!

32

Уфтцъ

преди 4 години

До Анонимен 28Хах ... А аз има три. Имам и ти iWatch-a и 4 iPada, и два iPen-a, и 3 Macbook-a.Имам и логото на компанията-господяр, жигосано на гърба си.

31

Анонимен

преди 4 години

Супер си е!

30

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ като останат на власт смъртността на населението ще се учвеличи с 10% а печалбите на фирмите които работят по проекти финансирани с европари ще се увеличат неколкократно. Със скоростта на модерен F-16A1 Block-70V - напред към светлото евроатлантическо бъдеще!

29

Мда

преди 4 години

До АнонименПри икономическа война с Китай,САЩ нямат НИКАКВИ шансове,въпрос само на време е да загубят..Виж при ядрена вероятността да победят е много голяма.Въпросът е какви ще са собствените им щети.