8

Циник

преди 4 години

И аз си взех Mate 20 Pro .... супер е и като дизайн/изпълнение ... и като бързина ... хубаво е , че на пазара - не са само Самсунг и Айфон...Конкуренцията е един от двигателите на прогреса

7

Анонимен

преди 4 години

До 3Какво не разбирам нали ги продавам.След няколко месеца друга фирма ще извади по-мощен телефон за по-малко пари и така.Телефонът няма нищо уникално просто е по бърз засега.Например фирмата интел бяха обявили че имат работещ мобилен фотонен процесор (2013г.) и...Изведнъж решиха че няма да се занимават с процесори за телефони.И тогава е тия китайски тигри набраха скорост.Чудя се кога ще гепят фотоният процесор за да го обявят за свой..Спи добре и яж китайско ;)

6

хъша

преди 4 години

тва с дрямката май е малко преувеличено

5

Циник

преди 4 години

Този неграмотния ( 1 ) е писал...писал...и е написал - едно голямо НИЩО!Всъщност - Китай е единствената държава успяла да направи "шпагат" между "културната революция" на Мао ... и втората партийнодържавна икономика в света.Факт е , че "крадени" или не - високите технологии в Китай се развиват с главоломни темпове. От времето на "кръглите къщи" има нещо в китайския манталитет - което не остава подвластен на политиката.

4

бай ганю

преди 4 години

ех кога ще ги стигнем американците а след тях и китайците дори...?

3

do 1

преди 4 години

на p30 pro кое му е евтиното? просто най-добрия телефон на пазара ! айфони, самсунг и т.н. срещу него да бягат не могат да ги стигнат ! Като не разбираш не говори !

2

До "Анонимет&qu

преди 4 години

Тази компания произвежда огромни оборудвания за телекомуникационни центрове, всичко за съвременната ИТ индустрия, и още куп неща на най-високо световно технологично ниво. Разгледай сайта им. Това е много далеч от едните телефончета, които си виждал по магазините.

1

Анонимен

преди 4 години

Добре де разбрахме от статията че някакви супер умни китайци работят там.Нали така вземат само най-добрите от добрите най-интелигентните и способни специалисти ,студентите завършили само с отличуе и тн и тн.Сигурно дори лелчето което мие тоалетните има поне 2 висши по квантова физика и висша математика.Е хубаво де отива чивек в магазина взема един "хюауей" и... ами той трудно се различава от която и да е друфа марка телефони просто е двойно или тройно по-евтин.Е тва ли им е?