13

Анонимен

преди 4 години

Промяната на Радев е факт! Харманлийският нищоправец си взема петцифренатс си заплата, мучи, говори безмислици, налага падащи вета докато любовницата му деса *** си вее 3адника по света с държавни пари. Да не забравяме как президентският бащица сгази като куче с 400 коньовия си Мерцедес едининвслид с триколка и секри в колата като мишка! Оставка на румен радев некадърника!

12

Анонимен

преди 4 години

Възмутителни алчни търгаши са днешните лекари, които само изнудват хората за пари в болници и поликлиники и се държат арогантно.

11

Анонимен

преди 4 години

След като съдия Методи Лалов е висш магистрат се надявам някой от правителството да му обърне по-сериозно внимание по неговия сигнал. Едно голямо браво на Методи Лалов за гражданската му постъпка. Очевидно човека наистина служи на нас гражданите на тази държава.

10

Анонимен

преди 4 години

Сократис, гледай си диетите там. Загуба на съзнание с разбита глава е спешен случай!

9

Сократис

преди 4 години

Тук пак се търси под вола-теле! Епилептичен припадък не е спешен случай и всеки страдащ от тази свещена болест го знае!Припадъка си идва и заминава и е достатъчно тези хора да имат придружител и да ги предпазва от удар в разни предмети или прехапване на езика.Този младеж не трябва да се движи сам и най-вече по жегите.Бърза помощ няма никакво отношение по тези случаи.А след като е епилептик пиел ли си е редовно лекарствата и кой го контролира?

8

Анонимен

преди 4 години

Долу гроб доле и в затвора мишки мислех те се за НЕДОСЕГАЕМИ, сега ще разбере тиквата народна любов, ще видим как си бил братовчедите глупакоооо глупав, премиер само простотии ръси, кога премиера на Холандия примерно ще каже по телевизията че бребил братовчедите си сельооо селскииииии оставка тъпунгеррррррр.

7

Анонимен

преди 4 години

Ромите протестират в Буркас, защото им искат да платят сметките за вода. Демонстративно припадат. Няква маса крещяща "оставка"Дали има линейки

6

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали така повелява и лекарската етика и клетва.....................лекарската клетва е само романтичен спомен от едно време. а лекарска ЕТИКА ?....ЕТИКА - в ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО ? че това съвместимо ли е ?

5

Георги

преди 4 години

Поздрави за адекватната помощ на човека, не на (спешна помощ )

4

Анонимен

преди 4 години

Тръгнали на кафенце ще ги занимават с припаднал!

3

Анонимен

преди 4 години

Този пич открил топлата вода!? Явно е твърде млад и малко се е сблъсквал с родно безхаберие. Трябва сами да се оправяме, а влизането в болница е като влизането в гробищен парк. Това е действителноста по тези пасища.

2

1111111

преди 4 години

Ето това е нещо, което наистина не разбирам? Никога не съм го разбирала? Правила! Какви правила, когато човек лежи пред теб в безпомощно състояние? И ти го гледаш и говориш за правила! Без думи!

1

Анонимен

преди 4 години

Методи Лалов е съдия