33

Анонимен

преди 4 години

До 34 ми ще продължи докато ние с теб се махнем от бардака България и оставим лошия човешки материал да доскапе държавата, да я придаде на американци и руснаци, да си спретнат и една щастлива диктатура и да се самоизтребят и да освободят света от себе си.После може да се върнем и да построим нещо върху руините.Но ако мислиш че българския стандартен чуден дивак ще се промени, лъжеш се.Колкото се променят арабските мигранти, именно и тия.

32

Анонимен

преди 4 години

Нагли простаци. Пресен пример - от болницата в Ямбол, дето Суджука предизборно тръгна да налива милиони в нея. Наглеци, простаци и грубияни. Гнус...... И това ми били доктори.

31

Анонимен

преди 4 години

Както и в църквата така и в болниците всичко е търговия и пари.Но с рекетьори и мафиози на власт които не четат книжки а бият и убиват, толкова а после и по зле.

30

аз

преди 4 години

Нали искате безплатно,бре. Ей това ви е безплатното. При този Методи Лалов да не би да се ходи веднага и безплатно.

29

Анонимен

преди 4 години

Духовно мизерен народ сме и това е. Не е заради управляващи или беднотия. Навсякъде отношението на хората е просташко: лекарите, сестрите, даже санитарките, администрацията, че даже и магазинерките се държат все едно са богове, а ти нищожество. Трябва навсякъде да викаш, да крещиш, с борба да получиш елементарното човешко уважение. Добре възпитания го смятат за балама. До къде ли така ще продължи?

28

Анонимен

преди 4 години

Ще помогнат на човек с епилептичен припадък и ще пишат три дни в социалната мрежа, колко са велики. Всички са наясно,че живеем в друг свят вече

27

varg

преди 4 години

Добре,че бях аз да го публикувам това в блога си та да го видите.

26

Анонимен

преди 4 години

В България не е на почит науката, а първичните инстинкти на хората!

25

След като епилепсия

преди 4 години

доктора съвсем основателно е отказал помощ. От епилепсия не се умира, а ако доктора е бързал за спешен случай!? Пак НПО май прозират, все нещо трябва да оплюят! Не са се обадили на 112, а търсил познати на пострадалият, нещо не се връзват нещата!?

24

Нестандартно

преди 4 години

Лекари,политиби,кметове .Всичките са за бесило,шарлатани с купени дипломи.Избрали смеги дани служат.А те за благодорност ни крадът и убиват.

23

Анонимен

преди 4 години

Колко лесно е да дадеш опорки на матряла, - лоши лекари --- ууууу долу! Заслужават си боя.-роми бият лекари -- ууууу долу! Бой за ромите....На нас не ни трябват никакви психотропни и нам си кви оръжия , за да ни водят за носа.

22

<><>

преди 4 години

На много малко съвестни доктори съм попадал ....повечето плачат за бой !

21

Анонимен

преди 4 години

Ако екипът се беше спрял при случайния човек на тротоара, може би щеше да закъснее за случая, за който е извикана тази линейка - тогава други хора щяха да кажат, че линейката пак се бави и може и най-лошото да се беше случило с този пациент, за който са извикани. Не ги обвинявайте, те самите работят в един огромен парадокс, но са безсилни да променят системата, защото няма кадри! И все по-зле ще става. Когато няма трафик линейките се движат без сигнализации и светлини.

20

Анонимен

преди 4 години

"доктор" ,който Не можа да разпознае инфаркт ! - Не искаше да го вземе с аргумент,че нищо му няма ,просто е мн стар -на 72 г ! Човека почина А как нагло се държа,каква арогантност ,но нямам доказателства. Винаги Снимайте още като пристигнат ,поне ще имате доказателства !

19

Оги

преди 4 години

Качествено здравеопазване става с пари и добри лекари. Пари няма а Лекарите ни, те повечето вече са навън... бийте и ги обиждайте колкото искате, но и това скоро няма да го имате. Аз избрах за моето семейство бъдеще, където има здравеопазване и образование. Простотия бол в България, но на кого му е нужна!Гледайте си брадърите, пълнете си силикончетата, слушайте си чалгийката, гласувайте си за мафиотите и Бъдете здрави, защото разболеете ли се ... това е краят.

18

Men

преди 4 години

После защо ги бият...На екипа на спешна помощ и пожелавам да изпаднат в същата ситуация.

17

ХХХ

преди 4 години

В днешно време да си Лекар означава да си Бизнесмен ! Докторлъка е далавера с човешкото здраве ! Къде е ш**ания министър на здравеопазването да видим и тоя път с какво ще се оправдае ?!

16

Анонимен

преди 4 години

Ами заслужават си да ги бият !!! Хипократова клетва ли...?Бой , бой и пак бой !!!!

15

Ф.С.В.

преди 4 години

--Това е един хилядите случаи в БГ- нашата Спешна Помощ НЕ Е СПЕШНА А Е СМЕШНА!!ЗА БОГАТИТЕ ИМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ - ЗА БЕДНИТЕ ИМА ЕДИНСТВЕНО УМИРАНЕ НА УЛИЦИТЕ ИЛИ ПРЕД БОЛНИЦИТЕ!

14

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ краде от 2 до 3 милиарда годишно от НЗОК, от вноските ни. Само внасяне, а никакви медицински услуги не получаваме.