73

Анонимен

преди 4 години

По времето на бай Тошо това не можеше да се случи, но времето на телохранителя му е ежедневие.

72

Анонимен

преди 4 години

В съседната статия пишеше, че София може да поеме още 1 000 000 в Младост, Овча Купел, Стрелбище... Да вземе да купите и линейки за тях, за да не сме оставяни да умрем без лекарска помощ.

71

Анонимен

преди 4 години

Дори държави като Хондурас, Етиопия, Лаос и т.н. еволюират и се развиват, само тук са възможни подобни абcуpди - идват лекари но те прескачат и казват че отиват за друг сигнал.. българите са като пaпaгали - понеже така е записано в наредбата и те я следват като бaвнopaзвиващи, а какво е пречело единия от лекарите да остане и да помогне на въпросния човек?! Или това не го пише в наредбата, съответно лекаря не е длъжен и айде дай да го оставим да умре човека.. бавноpaзвиващ се етнос българи

70

София

преди 4 години

не може да бъде обслужвана с 13 линейки и екипа, при 1300 повиквания на ден! Това трябваше да напишете журналисти!!!

69

Всички

преди 4 години

Ще паднете на улицата ще ви заметат като мравки.Нагли ..............и крадливи.

68

Анонимен

преди 4 години

Добре написано...дано наистина хората станат по добри.,,,,а прежди изказъл се относно политическа сила е смешен,защото точно вие червени *** опропастихте и ограбихте България...Няма кой да ви се хваща на мърсотията и на винаги злобните изказвания...Тук няма партии..,просто има човечност

67

Гунчо

преди 4 години

Добре дошли в страната на ГЕРБ.

66

закривай

преди 4 години

С такова управление и образование няма как да има здравеопазване. Всъщност нищо няма и да има....

65

Kuala

преди 4 години

Явно тоя дето разказва случката е близък на някой от списващите сайта, иначе едва ли щеше да ни стане известен тоя случай. Така е всеки ден и навсякъде. Само че се питам дали разказващия не е за осъждане. Започнал е да търси телефоните и да звъни на близките. Това е престъпление, нарушаване на личните тайни. Как може да е сигурен, че въпросния човек не крие заболяването си от близките. Запомнете че никой няма право да търси близките без разрешение на самия пострадал. Та това е груба грешка.

64

Пациент

преди 4 години

До ТаменКато могат - да вървят да работят - ама такива и на Тамбокту няма да ги вземат. За да си лекар се иска преди всичко да си ЧОВЕК, а след това и да си учил нещо за анатомията и физиологията на човека...

63

Анонимен

преди 4 години

Виждам, че много скоро ще ги стигнем брадърите. Там за повикване на линейка се плаща яка сума и много изобщо не им минава през ум да я викат.

62

Анонимен

преди 4 години

Ромите си имат начин - обаждат се на 112 и казват, че мечка е нападнала човек и в момента го яде или че малко дете има 60 градуса температура.

61

Анонимен

преди 4 години

И при соца беше така. Обаждаш се за линейка и те питат колко е годишен. Като чуят , че е над пенсионна възраст казват , че в момента няма свободна линейка. Моя приятелка като се обажда нарочно излъга с 10 г за възрастта и после от екипа й се караха за това.

60

Анонимен

преди 4 години

На мен изобщо ми отказаха да дойдат. Някаква болка, вероятно от гръбнака, ме прикова на легло и след като не можах да мръдна от леглото се обадих на бърза помощ. Отговориха ми, че случаят не бил спешен и няма да дойдат. Така останах на леглото десетина дни със страхотни болки. Питам се, защо плащам здравни осигуровки цял живот - гоня шестдесетте и никога досега не съм търсил бърза помощ.

59

шматка

преди 4 години

Явно в София имате сериозен проблем със спешната помощ.Излизайте на улицата и го решете.В други райони на страната линейките стигат до околните села по бързо от вашите.

58

сиромах

преди 4 години

Да ме прощават съзнателните наистина доктори ама огромната част от тези хора се превърнаха в едни търгаши с живота и здравето на обикновенните човеци!Като са отворили едни усти и само с претенции за пари говорят като че ли работещите и пенсионерите получава огромни заплати и пенсии!Непрекъснато плашат че ще напуснат и ще отидат в чужбина .Ами да заминават най-после и поне да знаем няма ги и ще разчитаме на алтернативна медицина иначе и без друго на нашите лекари много не разчитаме!

57

Анонимен

преди 4 години

До Бивш от СпешнатаИ работа ли е на случаен гражданин да поставя диагноза епитептичен пристъп и да оказва помощ?!Ами ако не е епилептичен пристъп?Ако човекът получава масиран инфаркт, или инсулт?! Ако си е глътнал езика? Преди години на един колега алкохолик с тежка хипертонична криза му вадихме езика, признаците бяха почти като епилепсия - забели очите, свлече се и почна да се гърчи. Линейката на райна си майна. Остана без два зъба докато извадим тоя глътнат език, иначе си отиваше.

56

IVANOV

преди 4 години

НЕ СЕ БЕСПОКОЙТЕ СКОРО ВСИ4КО СТЕ ОПРАВИ , КОГАТО НАШИЯТ ВОЖД ВЕНЕТУ БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЗА 12 ПАТ, САМО ТОЙ ВИ ОПРАВИЯ МАЗОХИСТИ ОТ БГ.

55

Анонимен

преди 4 години

До 123Не бе как.... Лекарите никога нямат вина за нищо. Най- вече нямат вина за това, че се държат нагло, безпарданно. Нямат вина, че са мързеливи, некомпетентни. Ами оная акушерка където млатеше новородените по главите....Отивам в спешното с извадено рамо, там чепат вълна и ми казват че нямат рентген и нищо не могат да направят. На такива безхаберници и 100 лева са им много.

54

Анонимен

преди 4 години

в хипократовата клетва никъде не пише, че трябва да работиш без пари.А също и денонощно, за 1000лв да те бият, псуват и да не знаеш дали ще се върнеш жив