20

B

преди 4 години

До Браво - моля ви се, средният германец /а и европеец/ няма никакво желание да бъде асоцииран както и да е с такива добре заплатени мекотели с флуиден пол. На всички им е до гуша от такива ***-ти.

19

Анонимен

преди 4 години

До Хюго БосГолеми глупости си надробил. Нищо не ти се разбира.

18

Браво

преди 4 години

Браво на германците. Добре че съществуват. Те са опората на обединена и просперираща Европа.

17

Хюго Бос

преди 4 години

Единственият национализъм е този на левите фашисти, налагащи оолиткоректнара и мултикулти диктатура. Разликата между нацистите и болшевиките е минимална- едните оривилегироват расата, с другите- малцинствата. И в двата случая едни 2-3% си позволяват да решават и нареждат как да живее и мисли мнозинството. Отврат, за това ли скачахме 89 г - да се върнат същите либерастоболшевики?!

16

Векът на любовта

преди 4 години

До до гледна точкаНе говори глупости и мисли малко, ако можеш. ВЕКЪТ НА ЛЮБОВТА е настъпил преди 50г но не е свършил. Хората са стигнали до извода, че "Омразата е отрова за душата" още по-рано но товоа не пречи това да си остане вечна истина.

15

ха

преди 4 години

Ха ! сороските НПОта в германия са мобилизирали свойтегендари и мъжете им бежанци

14

до гледна точка

преди 4 години

На екстази ли си бе пич?

13

Анонимен

преди 4 години

До 8 Сата НАТОДоста широко ти е отварена устата та може нещо голямо бежанско да те задави

12

G

преди 4 години

Аз също съм за ЕС по причината, че просто няма как инак да съществуват спокойно такива малки държави като европйеските на световната сцена. В момента обаче поради нещастното му сглабяне и неподготвеността за конкуренция от всяка страна, липсата на демокрация в структурите, зле прикрития лобизъм от НПО-та, ултрапрогресивни идеи с разни "бежанци", сек. малцинства и пр., от които страдат всички (без тези глу ** ци на тоя прайд), го отхвърлям. Не, това не са проблемите на Европа.

11

Гледна точка

преди 4 години

Гледам на руските трошляци единствено и само с любов! Защото по-голяма защита от любовта няма!

10

Сата НАТО

преди 4 години

Обединение на Европа и смазване на Московския кибук. Само да обърна внимание на простите рузки тролеи, че думата е кибуЦ, в единствено число. Междувпрочем, предлагам заловените по АйПи руски тролеи, преструващи се българи, да се горят на клада, след като им се строшат кокалите от бой.

9

мак

преди 4 години

Ако имат предвид солидарност с гостите на ам, мисля, че никой не я иска. Пък и какво лошо има в отечествата, нали ес е съставен от различни държави, трябва ли да се заличат културите им и т.н.? Там е разнообразието, не го ли виждат?

8

Гледна точка

преди 4 години

Света искате или не върви към унификация и глобализация! Това е факт който не подлежи на коментар. Само през XXI век имаме възможността да обменяме такъв обем информация, който не е бил достъпен, през времето до христа като цяло. Живота почва да протича по други закони и при съвсем различни обстоятелства.ИДВА ВЕКЪТ НА ЛЮБОВТА - както пее певеца!!

7

V

преди 4 години

На това ли му викат прайд ??? Нещо като *** стачка !!! Не мой го спасят умиращия ЕС . Всяко нещо си има начало и край ;)

6

Анонимен

преди 4 години

И все пак са малцинство,колкото и да шестват. И след като се налага да шестват.

5

Анонимен

преди 4 години

"призоваващи за "Обединена Европа" и "Европа на солидарността вместо Европа на отечествата"."*** и национални предатели.

4

ОГРОМНОТО МНОЗИНСТВО

преди 4 години

от хорате НЕНАВИЖДАТ този гнусен юдо-масонки кибук наречен ЕС !!!75% от народите в западна европа и 60% от народите в източна европа искат да се сложи кран на тази юдо-масонска толерастка гнусотия наречена ЕС десетилетия вече волята на народите се потъпква от юдо-масонкия елит и жалките им политически марионетки !!!!.....цъбрал Сорос няколко хиляди цветнокожи от 5 града да "демонстрират" в полза на гнусния си кибук ....... мезко и жалко !!!

3

Анонимен

преди 4 години

Точно това не искат триполовите.Европа на Отечествата им бърка в дупките.Да нямаш дом и Родина да нямаш корени,да няма семейство и пол.Това искат тези извратеняци.Природата е създала двата пола,за да могат да се възпроизвеждат.Различните раси са създадени в определени региони,където най-добре се чувстват от векове.Както е трудно на белите в Африка така и мястото на черните не е в Европа.

2

Анонимен

преди 4 години

Изкарали са чиновниците да протестират

1

Анонимен

преди 4 години

***!