60

Анонимен

преди 4 години

Европа може и трябва да бъде единна, за да просъществува бялата раса! Трябва да си направи и армия, също да се демократизира - повече права на Парламента.Тука някои внушават че, ЕС не можел без бежанци и екстремални гей закони следователно трябвало да се закрие...каква г.л.у.п.о.с.т.ЕС е и ще бъде на европейците, колкото и да им е тъжно на азиатските глобалисти! На бялата раса, както и на другите раси, не трябва да се посяга!

59

Анонимен

преди 4 години

Това са все бежанци и техните слуги, които демонстрират. Нормалния немец си точи ножката в килера.

58

До роби еврейски

преди 4 години

А не е ли глобализъм да искаш Евразията на Путин - една зона от Владивосток до Лисабон?! А Belt and Road Initiative новият Копринен Път на Китай какво е мислиш? А руският олигархат на Путин, казваш, няма нищо общо с евреите и те нямат всичките двойно израелско гражданство?? Какво искаш, една по една европейските страни да бъдат излапани? Това искат Китай, Русия и САЩ понеже. Точно глобалистите искат крайна проекта ЕС! Те навират ислямизма и гей проблемите за да има за какво да *** първосигналните. Европа може да е единна и без бежанци!

57

Анонимен

преди 4 години

Като гледам на снимката са не повече от 200-300 души с промити мозъци!!!

56

роби еврейски

преди 4 години

що за мерзка тв_ар би пожелала да виду държавата си залята с цветнокожи животни !!!???що за мерзка твар би ислака джендри, хомосексуалисти и лесбиики да управляват държавата му !!!???що за мерзка твар би искала да види евреиските централни банки да изнасят работните места и да заробват народа му с лихварство !!!???СМЪРТ на евреиския нов световен ред и глобализация !!!Този гнусен ротшилдски кибук наречен ЕС трябва да бъде разрушен а евреите да бъдат жестоко наказани !!!

55

Релтих

преди 4 години

Тези, които са излезли на такова позорно шествие, са същите, които се целуваха с американските войници, когато окупираха немски градове и са същите, които предпочитаха да гледат как *** изнасилват жените им вместо да се бият до последно. За съжалание в немският народ винаго е имало едно гнойно образование от предатели.

54

Анонимен

преди 4 години

От 61 един истински патриот е за страната си и равните и правя с другите нации но е и против войните защото не иска да вижда народа си да страда са реформиран ЕС който да направи Европа и страните и онова което поотделно не могат да са световна суперсила равна на САЩ и ЕС.Смисъла на ЕС е ние в Европа да се развиваме независимо от САЩ Русия Китай и прочие, и за това един патриот не може да е против него.Пък че сега го управляват аметикански и руски слуги , прокраващи чужд интерес е друг въпрос.

53

юбералес

преди 4 години

''Европа на солидарността, вместо Европа на отечествата'' - грешно, много грешно. Лозунгът трябва да е '' За отечеството ни Европа''.

52

Анонимен

преди 4 години

Спрете да плюете по националисти и патриоти и да се отъждествявате с тях.Не ви ли е срам от Ботев и Левски бе путриотична предателска напаст такава.Марша е срещу нацизма, а нацизма не е патриотизъм а национално предателство.Що за *** трябва да си че да се казваш патриот а да искаш да избиеш половината си народ щото не те харесва и не ти споделя идеите да го подлагаш на диктатура и геноцид.Това ли е патриотизъм в смисъла на съохотеирението на Ботев сигурно.Един истински патриот е са страната си

51

Хахахахахаха

преди 4 години

За Европейската военна технология е по-добре да помълчиш, като очевидно нищо не разбираш.

50

Анонимен

преди 4 години

Браво!

49

Мальчик-гей

преди 4 години

Наистина, високо ценя Европейския съюз и възможностите, които ни дава. Неотдавна сключих брак с моя приятел (за съжаление - не в България; твърде и остаряло мисленето у нас по тези въпроси) и в скоро време ще осиновим дете. За какво повече може да мечтае един мъж!

48

До 55

преди 4 години

Ти в Германия не дали си ходил а дали си живял 10 г. Целия Свят е в Германия , няма няма

47

Анонимен

преди 4 години

Аз също съм ЗА обединена Европа, но силна и горда Европа, защитаваща интересите на гражданите си, а не на всеки избушляк, на който му хрумне да дойде в нея, за да си живурка и размножава от данъците на европейците. Да не говотим за безумието с джендъризма и феминизма.В момента само трябва да погледнем кой управлява ЕС, и веднага ни става ясно що за жалка картина сме. Според мен положението е толкова тъжно, че започвам да вярвам в теориите за масонския заговор срещу Европа.

46

Анонимен

преди 4 години

Китайците като не са будисти сигурно са конфицияни. И какви са, знам , че имат и католици и мохамедани.

45

Анонимен

преди 4 години

До български Будист. Може итака да е. То и Вавилон е бил развит. Но сега сме на друго време. Сега европееца се цели в Космоса и прави високи сгради по големи от пирамидите. Прави тунели под водата . И много будисти и коефициенти работят в ЕС.

44

Анонимен

преди 4 години

"Родината ми е там, където ми е добре." - латинска и немска поговорка.

43

Наблюдател

преди 4 години

Маршът трябваше да бъде за национализма и против ЕС.

42

До долните коментари

преди 4 години

Ужасен правопис! Вие или сте деца на емигранти в чужбина, или сте наети от ***'алата за тpoлoве! Не виждам друг начин.

41

Пикал

преди 4 години

съм ви на отечеството