40

За ЕС

преди 4 години

От солидарност да си предадеш отечеството.

39

Анонимен

преди 4 години

Тези които са против ЕС са също платени. И с гражданство извън ЕС. Те си фантазират за някакви траини връзки с Изтока. Влезели България в Шенген се променя статута им и отпадат някой протекции на българското гражданство което имат. Еврото ще им снижи сметките в банките. Досегашните им търговски връски ще претърпят корекции, както от този месец е в Швейцария.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Ние специално нищо не губим а само печелим от ЕС

37

Анонимен

преди 4 години

До ***Тези които са против обединена Европа ТЕ натрапват гейството и ислямизацията, за да отблъснат хората от този проект!----Напълно съм съгласен. Само искам да добавя, че по-скоро те раздухват тези заплахи без да имат сили да им влият. Просто искат да плашат хората, което е абсолютна гадост, до която те не се свинят да прибягват.

36

Анонимен

преди 4 години

Европа е най развития континент. Финанси, Наука, Политика, Култура, Спорт, Музика, Туризъм, Технологии. С население 550 000 000 мил.Без колониите. ЕС и държавите от Шенген са най развитите във воена технология.

35

Анонимен

преди 4 години

само 50 бона *** отишли,а са над 10 милиона..нищо работа.

34

Анонимен

преди 4 години

Досега в човешката история няма случай при който някоя империя или международен съюз да се е задържал дълго във времето.Всички империи и съюзи рано или късно се разпадат защото народите имат различия и винаги идва момента в който хората разбират че съюза облагодетелства само едната страна на договора.Тоест във всяка империя и съюз има печеливши и губещи. Но в крайна сметка всички губят защото се налага различните страни да правят компромиси в името на някакви утопични идеи или фалшиви ценности

33

Анонимен

преди 4 години

Пролетарски интернационализъм желаят. Пролетарии с жълти жилетки от всички области на ЕС - съединявайте се. Защо не пеят Интернационала. Тези хора не са идейно осъзнати, не знаят точно какво искат. Буржоазните медии ги заблуждават.

32

Анонимен

преди 4 години

Процеса за развитие и разширяване на ЕС е постоянен естествен процес. Нови държави с развиващи си и работещи дейности ще продължават да се събират към съюза. Нямат друг по успешен път от това. Финансовия пазар на ЕС е най големия в Света.

31

Aлчо

преди 4 години

Тия на снимката са по-малко от публиката на Лудогорец 1945+3. И сигурно едната половина са ***, другата-, оксидирани германци?Германците трябва да спрат либералните маймуни да им втълпяават, че носят вина за действията на Хитлер!!!

30

УЕФА - мафия

преди 4 години

Ашколсун, Ома Меркел! Арабойчланда умря още 89-та, това е една гн*усна кло*ака, обслужваща болните долни интереси на Хамерика, ****ьовската *** и дръпнатите.

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Никой не те пита дали обичаш или мразиш Америка. Тук говорим за Европа. Преди да ни препоръчваш какво да пием или да не пием, което е крайно неучетиво, спомни си ти какво си взел днеска и тогава реши дали да се изказваш или да си траеш.

28

Анонимен

преди 4 години

"Европа това е Германия. Без Европа Германия я няма. Ние не сме Роби на Болшивизма." - Кондрад Аденауер 1967г.

27

Анонимен

преди 4 години

До Гледна точкаЗащото им се ПЛАЩА да го правят!---Съгласен съм. Сигурно е така но толкова ли са ограничени, че не могат да измислят нещо друго? Този старец го споменават на всяка крачка с което доказват, че са напълно елементарни и не могат да разберат, че постигат обратен ефект.

26

Анонимен

преди 4 години

До 25. Ти не си в ред! И кой ми плаща на мен..Че мразя Америка? -:) Абе ей.Пий си хапчетата бе Американофил!

25

***

преди 4 години

Тези които са против обединена Европа ТЕ натрапват гейството и ислямизацията, за да отблъснат хората от този проект! За какво щяха да *** путинофилите ако не бяха тези проблеми? Нормалните европейци, особено младите, са радостни да са заедно, да пътуват без граници с обща валута и икономика Това е начинът малките европейски държави да бъдат фактор. Снопът е по-силен от клечката. Нито Китай, нито САЩ нито Русия искат ЕС! Това е факт!

24

Анонимен

преди 4 години

До АмиЗа всичко Сорос плаща. Брей, голяма кисия има тоз човек бре. Само за това си струва човек да му свали шапка а не да му предписва всички злини на света.

23

Анонимен

преди 4 години

За Европа Да! Но национализма какво общо има тук???! Това че са Европейци.Ще ги накара ли да забравят че са немци? Или намекват че щом си националист Имаш свои порядки и не приемаш чужди!? А трябва ли? И аз не приемам Американските порядки! Противен ми е този език! Европа се Поамериканофилчи! САЩ една държава на *** на географията. И да приема нейните ценности? Аз съм българин! Не ме интересува САЩ!-:) Ок?

22

Гледна точка

преди 4 години

Може ли някой да ми обясни защо руските *** така пресилено тълкуват всяко положително явление със задължителната намеса на Сорос?Защото им се ПЛАЩА да го правят! Ти да не мислиш, че всички са като нас....?

21

Въпрос

преди 4 години

Може ли някой да ми обясни защо руските *** така пресилено тълкуват всяко положително явление със задължителната намеса на Сорос?