21

Анонимен

преди 4 години

предполагаема руска бизнесменка , айде пак се почва с предпологанията , само едно ми е интересно , някой тук има ли който да си мисли че всички фирми който влязоха в България нямат чадър от горе , как всички тези фирми ги оставят 10 г без да плащат данъци а на 10 затарят и не плащат една стотинка, а мен ме почват от първия месец , значи при нас е още по тежко състоянието и се прави открито

20

Анонимен

преди 4 години

В Русия шпионският бизнес се поема от рускините.

19

Анонимен

преди 4 години

Внимавайте с рускините!

18

Анонимен

преди 4 години

И това ли е новата ви алтернатива? Пфуу....

17

Ами...

преди 4 години

Останалите популисти, взели пари от Путин сега вече знаят какво ще им се случи ако не играят по свирката му. Жертвал е един, за да мобилизира останалите. Толкова КГБ-ейско. Не му пука дали ще го обичат, стига да му се подчиняват. Волен, Марешки, ЛьоПен...

16

Анонимен

преди 4 години

Където има пари има и корупция....където има много пари има голяма корупция :) интересно е да се види корупционният индекс на Австрия след този скандал, в който едното от двете шевчета в правителството обещава поръчки за стотици милиони, че и екстра как да се купят медии....в ЗАПАДНА Европа....

15

Ами...

преди 4 години

Това да е за урок на русофилите и русотролите! Когато се съюзавате с дявола, това не значи, че сте му приятели. Ще ви жертва без да му мигне окото, стига да му е изгодно. И тия са се подлъгали по руската "щедрост" към популистките движения в европа. Е, на Щрахе му представиха сметката. Останалите си вадят изводите.

14

Анонимен

преди 4 години

И каква стана тя? Всички крайнодесни в Европа светнаха като коледни елхи с белязани рубли.

13

Анонимен

преди 4 години

До 24. Фасадата и е лъскава. Да се лепат мухите. Съдържанието и е скапано.Затова , който ходи в Германия Австрия не му се нрави. Имам в предвид българите. А на руснаците може и да им харесва има готови пари за харчене.

12

Анонимен

преди 4 години

"Аvstriq zapochna da se sblijava s rusiq i vednaga amerikancite gi sgotviha"Алчност, нищо повече....

11

Анонимен

преди 4 години

Какви руски граждани, оная била латвийка

10

Анонимен

преди 4 години

"Това ако стане в Бг нито ще подаде оставка, нито ще се извини! Много такива примери има."Ти май си ***, тук за един хапартамент има оставки бе....дет всички сделки ги скючват така на данъчна, не на пазарна....тоз немеца б*ти наглото оговаряне дет прави, не знампкакви примери имаш, ама тук такв няма за момента....

9

Анонимен

преди 4 години

Австрия е една от най-лъскавите и уредени европейски държави

8

пецата

преди 4 години

Avstriq zapochna da se sblijava s rusiq i vednaga amerikancite gi sgotviha, sega nito edin politik nqma da riskuva da propravq interesi na ruski grajdani ,kofti rabota

7

Анонимен

преди 4 години

Тоя много зле, какъв политик е!?Всеки знае , че Виена е щаба първо на социалистите 1912г. И после на фашистите 1933г. И на тоя нямаше ли десен да му каже бегай да бегаме от тая връзка.

6

Анонимен

преди 4 години

баце....Щрахе....туй и при нас не е толкоз през просото. Земи се ский нейде, че австрийската прокуратура не е като наща ;)

5

Ами...

преди 4 години

Който се е забъркал с руснаците, не е прокопсал. В един момент ти се пишат приятели, а в следващия те жертват като пешка в политическия им шахмат.

4

Анонимен

преди 4 години

Това ако стане в Бг нито ще подаде оставка, нито ще се извини! Много такива примери има.Българина няма съвест и чувство за справедливост!

3

аа1830

преди 4 години

Австрийците и руснаците много добре се разбират от векове. Няма комунисти, демократи, монарси - всичко е пари, пране и взаимен интерес. Австрия винаги е била една от вратите на руснаците към белия свят и Европа!

2

Анонимен

преди 4 години

Който се е хванал на хорото и играе по заповед от Москва така става. От край време Виена е щаба първо на коминтерна/ | , ||, |||/. После пострада Г. Димитров стигна до Лайпцигския процес / и Сталин го отрови/, парите на БКП се переха в $ и DM. във Виена. Населението е разпусната по славянски. Това е мръсния двор на Германия.