41

Анонимен

преди 4 години

Либерастите отвръщат на удара!

40

Има надежда

преди 4 години

Има обаче и друга Австрия, освен това самодоволно корумпе!Австрия на хората, ръкопляскащи на слизащите от влака измъчени бежанци на гарата във Виена.

39

Анонимен

преди 4 години

Всички знаят,че крайнодесните в ЕС,са купени от Путин.Путин играе и с левицата,но най-вече,със социалистите от бившите соцстрани,по традиция.

38

Анонимен

преди 4 години

Латвийска гражданка от руски произход.Няма отърване от рускините,те са навсякъде,както КГБ-то.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Правят им "златен дъжд" по луксозните хотели (бардаци), наивните жертви си мислят, че са много важни и оборотни, а в същото време ги заснемат и после ги държат на каишка и при нужда записите отиват "където трябва".

36

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германия54 Ами,това е статия за Русия,всъщност.Рускините са майсторки да въвличат политици в мръсни схеми.Записват глупаците и после продават записа,но първо го вземат руските служби.

35

ПроСоТо

преди 4 години

обаче мен тая "новина" ме натъжи.....Ей на-за НЕПОТВЪРДЕНИ внушения ,австриеца веднага подава оставка....Може и да е верно изнесеното,но НЕ това е важното!!!!..А наш Мутрьо,след толкова ФРАПИРАЩИ РЕЗИЛИ от сорта на "Ало,Ваньо" И ДРУГИ,все едно Кауня кихнал ,и.."НИЩО НЕ Е СТАНАЛО"....................ама ше станем австрийци кога тенекето стане бакър...

34

привет от Германия

преди 4 години

Пишете нещо за русия бе ! Днес цял ден няма новина за русия , а тя е огромна и необятна и всеки ден се случват какви ли не неща !

33

Монов

преди 4 години

На европейските избори истинската борба за гласове ще бъде между левите и десните сили. Като левите си позволяват мръсни удари под кръста. Чакайте още дескредитиране, може би Салвини, може би Льо Пен, може би Орбан. Борбата е безмилостно жестока.

32

Анонимен

преди 4 години

Ей много ги мразя тези руски продажници

31

Анонимен

преди 4 години

E boiko vsimai primer sled gafive na zvetanov goranov i dr apart.gei podavai ostavka ne se li umori ot tosi jivot a i si bogat

30

Анонимен

преди 4 години

Плача като чета за това, което става в Австрия, тая мизерна и пропаднала *** стравна. Тва в нашата мила родиноооо не моа са случи никогиж....

29

Ел коменданте

преди 4 години

Евтино активно мероприятие на ,оказва се че била латвийка и запис от преди 2 години се пуска конторлирано преди изборите ,опит да се дискредитират евроскептиците като се свързват с някаква митична и измукана през пръстите руска връзка пак.Елементарно Уотсън ,защо чак сега го пускат тоз запис и не целият!?А партиите на Макарончо и Изперкел от къде се финансират от етера ли???

28

Кога ще ги стигнем?

преди 4 години

А тука не беше ало банов, ало мишо бирата, един откраднат тефтер, апартаменти, тераси...

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Ооооо.....ако те чуят латвийките, че ги смяташ за рускини дали ще се израдват??? Мисля че вече да, скоро една президентша (на Естония) му дойде на крака в Кремъл на Путин!! Горките, виждат че от еуропката НИЩО ДОБРО НЕ ВИДЯХА И НЯМА ДА ВИДЯТ!!! ОСТАВА СКОРО И НИЕ ДА ГИ ПОСЛЕДВАМЕ!

26

Анонимен

преди 4 години

До sofeto 44Е и какво пък замесваш тука Путин.............латвийка е разправяла щуротии, ти нещо за Путин се сещаш!!!! Абе, вие добре ли сте с главата???

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Абсолютно си прав, че западенска еуропка е гнездо на змии и гущери, *** и къртове!!! Да ми дават постоянно за пример район на света, който е измислил гилотината, Инквизицията, Вертоломеевата нощ, нацизма, концлагерите, атомната бомба и химическите оръжия................това трябва да си по слабо-у-мен и от първобитния човек за за има за пример еуропката!!! А пък за терористичното му отроче - краварията - въобще да не говорим....тия са си направо за последния кръг на Ада!!!

24

sofeto

преди 4 години

Ще плачат и други още, докато Путин е скъп гост по свадби и кръщенета в Австрия!

23

Анонимен

преди 4 години

Много ми харесва, когато някой ми дава за пример Западна Европа и особено Австрия и Германия. Особено когато не са стъпвали там и им течат лигите като говорят какво щяло да стане в дадена ситуация ако било там, колко умни и красиви, морални и богоподобни... абе направо свръх човеци. А истината е че са по крадливи и лицемерни от американците дори. Меркел колко стотин хиляди германци хвана с нерегламентирани банкови сметки в Швейцария? Това май му се викаше пране на пари и криене на данъци...

22

Ха-ха

преди 4 години

Във войната със Со*рос ще има и жертви-къде свидни,къде не чак дотам(няма политик неомазан).Това не значи,че трябва да бъде спряна,а напротив-да продължи до победа!Щото плановете на вехтия рептил са абсолютно неприемливи и трябва да бъдат провалени.Впрочем и самият Тръмп видя много зор,но успя да се измъкне от лапите на сор*осовите храненици.А като стана дума за тях-още не сме забравили колко затънали са самите те в корупция....За милионнните речи на Б.Клинтън става дума!