81

Българин

преди 4 години

Всички реват, но защото са ги хванали.

80

Анонимен

преди 4 години

Милинкой той руски *** като го слушам ще ревна пък троловете във форума как реват така на робинята Изаура не са ревали.И пак почват минуси до откат и обяснения как агента на шефа им бил света вода нейапита как рускинята била с не знам си какви корени и гражданства обичайния цирк.Ако слушаш руски *** всеки негов плати приятел фашист в ЕС е ангел ако слушаш американски всеки неолиберал в ЕС е ангел.И все са невинни и жертва на конспирация.Взе да става гл.у.паво.

79

Анонимен

преди 4 години

Не била рускиня ама работила за Москва. То и нашта Цола беше от Бяла Слатина. А *** беше захласната по СССР. Та остави трупове в България.

78

Анонимен

преди 4 години

На Запад от България никой не обича тия връзки с Москва. Опита показва, че всеки е изигран. А тия австрийци са галеното бебе на Германия. И от време на време го ошамарват.

77

Анонимен

преди 4 години

Австрийският ултрас е извършил политическо самоубийство,по-точно.Бил е "скроен" още преди да бъде избран.Другата добра новина е,че с това правителстно лети външната министърка, "австрийската булка",която покани Путин на своята свадба.Продажните не ги обичат нито отдясно,нито отляво.

76

Ами...

преди 4 години

Латвийка, ама латвийска рускиня, КГБ постановка за шантаж. Кой знае какво са изнудвали Щрахе, а като е отказал да им ходи по свирката, го озпържиха баш преди изборите за назидание на всички останали полити и, които КГБ шантажира в Европа.

75

да ве

преди 4 години

Не била рускиня, а латвийка-Не било компютри , а компоти.А какъв вой имаше по нашите медии леелеее.

74

Анонимен

преди 4 години

При тия нали нямаше корупция и всичко им беше розово. Само на изток от рая живееше корупцията ..

73

Ето такива са и

преди 4 години

нашите политици! Сами се ..ират, а после се чудят как да се оправдават!? Един забравил да декларира имущество, на друг апартаментите били на баба му и тем подобни. Явно всички политици са една мода, всички искат да мижаме, за да ни лъжат и гласят!

72

Румен

преди 4 години

Направили са му постановка и капан, и само са чакали момента да щракне, момента /според сценаристите / е дошъл и вадят записите това е.Да е внимавал къде и с кого се събира и какво говори.

71

Анонимен

преди 4 години

Само не разбрах какво общо има Русия с цялата работа.Всичко е било някакъв капан за Щрасе,направен от политически опоненти.Но контакти на Щрасе с руски представители няма други освен въображаеми!

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен90 Русия купува западни политици и иска да дестабилизира запада.Другият е бил студент в Русия.

69

Анонимен

преди 4 години

Латвийка с руски корени,която обещала инвестиции от измисления си чичо-руски олигарх.

68

Анонимен

преди 4 години

После само у нас имало корупция. А западняците били ангелчета.

67

TT

преди 4 години

Ей сега ще се разплача за този кремълски агент..Масква храни цели стада като тоя.Нали трябва да разсипе обединена Европа дето и е трън в очите...

66

Щрабаг

преди 4 години

Я този сладур да обясни по какъв начин Австрийската Щтрабаг *** сладките обществени поръчки в Австрия и по света?! Много ми е любопитно, защото същите май строиха Терминал 2 и няколко участъка от магистрали?

65

Ht

преди 4 години

Аре Тиквата да взима пример от австрийския премиер и да се измита!!!

64

Анонимен

преди 4 години

Латвийка била! Какъв е процентът руснаци, населяващи Латвия! А ве Щрахе, защо се излъга да се захващаш с руснаци! Винаги гориш! К'во да се прави, утрепан си, един балък по-малко!

63

Анонимен

преди 4 години

ПроСоТо го приключихме :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

62

Сандо

преди 4 години

тоя ако беше в кабинете на тиквата до сега да се е самоубил случано по време на лов