10

Анонимен

преди 4 години

9 Ха така,значи Рашъните няма да го играят пожарна а по скоро Прометей!

9

Анонимен

преди 4 години

Война на САЩ срещу Иран ще е от полза за Русия. Първо, всички приятели на Иран ще потърсят подкрепата на Путин. Второ, саудитския и иранския петрол на пазара ще спаднат драстично, както и катарския газ, вероятно. И това ще му вдигне и цената, и търсенето н руски суровини. Трето, Иран вероятно ще поиска да купи оръжие от Русия. И не само Иран. Четвърто, американските бази в региона ще бъдат силно редуцирани, а американските загуби силно ще нарастнат. Както и "световния тероризъм" срещу САЩ.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако пламне Близкият изток цените на петрола отиват в небесата,да познаем кой е на най голям к'яр от тая ситуация?

7

факт

преди 4 години

Русия не предава своите съюзници а Иран е съюзник на Русия,те заедно спасиха Сирия от унищожение и избиват терористите там.

6

Анонимен

преди 4 години

Питали радио Ереван:Какво да прави зета ако тигър нападне тъщата.Радиот отговаря:Зата да не се намесва. Тигъра я е нападнал, да се оправя сам.

5

Анонимен

преди 4 години

До Професор 3Алллоооуууууууууу.........санитарите.........в лудницата ви да има липси сред клиентите????

4

Анонимен

преди 4 години

Ами че Путин си е прав...........нека най-сетне краварите се вкарат в истинска война, с ИСТИНСКИ ПРОТИВНИЦИ, а не разни там ***, та-ли-бани и парцаливи пирати. ТОГАВА ще им лъсне ГОЛИЯ з-а.д....к!!!!!! И Русия няма да ги спасява....откъде-накъде!

3

Професор

преди 4 години

Импийчмънт за Путин! Росен Плевнелиев Президент на Русия!

2

Анонимен

преди 4 години

Къв е пък този "специалист" Межуев, за когото "на Тръмп му се струва, че може да докара нещата до война, а после да отскочи встрани, да сключи изгодна сделка и да се представи като много добър дипломат", както в случая със Северна Корея!! Боже, явно и в Русия си има ***, които си представят, че ПРОВАЛЕНАТА СРЕЩА със Северна Корея била "изгодна"!!!! Боже.........явно този е от "петата колона", предатели има навсякъде!

1

V

преди 4 години

Евреите и арабите пак искат да се бият .Ама две еврейски държави срещу една арабска ;)