70

Анонимен

преди 4 години

Света се присмива на страхливите хамериканчета. Дори техните най-приближени съюзници са им обърнали гръб и сега се молят на Русия за помощ. Нека ги видим дали ще посмеят да тръгнат срещу Иран сами. Още по добре ще бъде ако израел влязат на тяхна страна - арабите само това чакат за да демострират истински холокост този път :)))

69

ПЕНКО

преди 4 години

ПО МОИТЕ АНТРОПОЛОГИЧНИ АНАЛИЗИ ПОМПЕО НЕ Е ЕВРЕИН , НО ДЕМОНСТРИРА ОПРЕДЕЛЕНА ЗАВИСИМОСТ ОТ ЦИОНИСТИТЕ В САЩ / ФИНАНСОВО НА ВЛАСТ/ ОПРЕДЕЛЯЩИ ПОВЕДЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !?!?!? ЗА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ДИКТАТУРАТА НА ЦИОНИСТКИ -САЩ , СВЕТЪТ ТРЯБВА ДА ФИНАНСИРА АНТИЕВРЕЙСКИТЕ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ В САМИТЕ ЩАТИ !!!

68

Богомил

преди 4 години

Русия има интерес от ирано-америкснски конфликт. Вдига се цената на петрола (2/3-ти от приходите на бензиноколонката), тава означава и подкрепа за руските сателити Венецуела, Куба и др. левичарски режими, финансирани от венецуелския нефт и разбира се отслабва се САЩ и политиката и. Дипломатическите усуквания не могат да прикрият руския интерес. Ядрената безопасност не им е приоритет в случая.

67

Раша с каша

преди 4 години

Това беше целта на пРосия да скара някои от сателитите си като Севрна Корея, Куба, Иран, които от десетки години ги въоръжава с модерно оръжие, даде им и технологии за разработване на ядрено оръжие с цел някога да го използват срещу Щатите и сега доволно потриват ръце! Империята на злото е Русия! Тая пропаднала *** от алкохолици, която се стреми да завладее света няма друг шанс срещу Щатите, освен да насъсква кучетата си срещу загнилия капитализъм!

66

Анонимен

преди 4 години

Война може и да има но какви са тези глупости за пророчества на атонски монаси?! Това са щуротии!

65

Дартанян

преди 4 години

Наближава световна война - единият сблъсък ще бъде сащ-иран, това казват пророчествата от атонските монаси

64

Анонимен

преди 4 години

*** въпрос за заглавие.Иран е съюзник на Русия.Могат само да се изсмеятв лицето на американскиябидон с лайнa.

63

Анонимен

преди 4 години

След като слугата на тръмпне можа да изпълни заповедтана господаря, сега е логичнода бъде уволнен.

62

Анонимен

преди 4 години

Тръмп изпратил слугатаси да иска помощ от Русия,а още не е свалил всякаквисанкции срещу нея. Да, чудеснаилюстрация защо сащ трябвада бъдат унищожени безнякой да си прави илюзииче е възможно мирносъществуване с тях.

61

авс

преди 4 години

света вече знае че сащ сеят само воина и въюват с чуди ръце и после се дърпат на страни ни лук ял ни лук мирисал пример както в украйна днеска разбрах че екс ген.секрета на нато че уволнен като съветник на порошенко не официално как го разбирате това уволнение

60

Николай Николов

преди 4 години

Още има *** де се делят на русо-фоби и фили,не разбраха ли за 30 г.,че руското и американското правителство са едно ,артисти от един театър

59

Анонимен

преди 4 години

Какво става бе русофилски пpocтитутки, нали СССР2, Иран и Китай щяха да победят американските санкции и САЩ като игнорират долара и въведат алтернативно заплащане за нефта? Какво се случи с гeниалния план на Путин, Рохани и Сидзи Пин? Защо катастрофира виликият план на новите световни полюси? Отговора аз го знам, защото света продължава да си е еднополюсен, а само във развихреното въображение на адептите на Кремъл е многополюсен.

58

Анонимен

преди 4 години

Абе Помпео, трябваше да вземеш в делегацията великите хибридни воини, Роско, Пасито, Иво Минджев, Ал. Йорданов, Путин като ги видеше тия накуп щеше да се гътне от смях, и готово.

57

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, щели да нападат Иран, егати тъпия виц.

56

Анонимен

преди 4 години

Аз гладах видео от срещата, Путин през цялото време сиаеше, докато Помпео се усмихваше на сила, видимо изглеждаше притеснен въпреки, че се опитваше наистина да не му личи, ама може би е нормално, все пак си отишъл да молиш за нещо.

55

Анонимен

преди 4 години

Задайте си въпроса защо кашерната кравешка ционистка и помийна клоака ФАЩ не посмя да нападне Северна Корея. Когато си отговорите на този въпрос ще ви е ясно защо всяка страна която иска да е свободна и независима от сатанисткия световен ж и д трябва да разполага с ядрени крилати ракетки.

54

Анонимен

преди 4 години

Ами защото Путин кара влака.

53

Анонимен

преди 4 години

Американците щели да нападат Иран, ама друг път, ако не сте разбрали американската тактика, винаги блъфират когато знаят че противника е сериозен и има рискове да ядат дървото, блъфират, блъфират и после почват да преговарят, ако набелязаната държава е без защитна направо ги нападат.

52

Анонимен

преди 4 години

Иран са близо 80 милиона, въоръжени са до зъби, даже си мисля, че иранците тайно се молят да ги нападнат, за да да дадат урок на каубойте, а и невиждам кой ще подкрепи тая американска глупост.

51

Анонимен

преди 4 години

Уважавам мнението на президента на Института за Близкия изток Евгений Сатановски. Основателен и знаещ анализатор.