30

Анонимен

преди 4 години

С КОЛКО ЛИ ЩЕ ХВРЪКНЕ ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА, АКО ЗАПОЧНЕ ВОЙНА?

29

Анонимен

преди 4 години

Защото може да отказва, това да не им е нашта Тиква.

28

До ОСТАП

преди 4 години

Една шеста от сушата, девет часови пояса. Регион даге!

27

Заблуда

преди 4 години

Великите САЩ са суперсила точно толкова, колкото Батман, Айрънмен или Супермен са велики герои.

26

ОСТАП

преди 4 години

До Ха Ха ХаРусия от извесно време е само регионален играч. Великите сили решават нещата...БАЯ ГОЛЯМ РЕГИОН ДЪРЖИ РУСИЯ. ОТ АЗИЯ, АФРИКА ПРЕЗ ЮЖНА АМЕРИКА ТА ЧАК ДО ГЕРМАНИЯ.ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ВСЕ "СЛАБА" РУСИЯ ГИ СПАСЯВА ОТ ЗАБЪРКАНИТЕ КАШИ.

25

Анонимен

преди 4 години

Те старите хора са го казали, Когато змията(сащ)умира хапе най много!

24

смях

преди 4 години

Ще добавя само че Арийците воюваха с римската империя 200 години . С византийската поне 400 - 500. Чак Тимур успя да ги унищожи. Дори от прахта на това си падение днес те са близо 100 милионна държава. И кво ще се уплашат от 10 кораба и 30 самолета. Смях !!!

23

смях

преди 4 години

Война иран-сащ е най-доброто за Русия. Първо Арийците имат адски много оръжие. Второ ще блокират ормузкия пролив и цените на петрола отиват в небесата. Репутацията на САЩ отива на кино. Примесена с цените на петрола всички ще настръхнат. Глобалното и влияние рязко ще намалее. И това без един долар инвестиция от Русия. Медец.

22

Анонимен

преди 4 години

Защото тромпета е издухан

21

Анонимен

преди 4 години

Е,ясно е на тези, които имат поне малко акъл.Докато има такъв проблем,включващ държава - производител на петрол,интереса е колкото повече продължи кризата,толкова по-дълго цената на черното злато държи висока цена!А на Русия и трябват капитал, и то много!Затова няма да си мръдне пръста,докато конкурента на петролния пазар Иран,бавно потъва ...колкото по-дълбоко, толкова по-добре за Путин!

20

Ха Ха Ха

преди 4 години

Русия от извесно време е само регионален играч. Великите сили решават нещата...

19

До 17

преди 4 години

Курск е заела позиция на дъното в очакване на коритото "Джон Стенис"

18

Анонимен

преди 4 години

Руският Гулаг е активен само, ако трябва да " освободи" някоя "братушка",а не да помага на друг да освободи "братушката" !Ето например, последно освободи Асад от сирийския народ, и остана в Сирия, въпреки, че "изтетгли" "космическите" си войски няколко пъти !

17

Къде е курск ??????

преди 4 години

Защо великите САЩ са супер сила а русия е *** ????

16

Victimized

преди 4 години

Този анализ няма нищо общо с истината, точно обратното е дори. Понеже политическото говорене в САЩ се твори в Туитър, може да забележите спада на туитове на Болтън и Помпео спрямо Иран след срещата, при положение, че до преди това имаха поне по един два минимум коментара за това колко е лош Иран и как трябва да се действа. Да цените на петрола и газа ще се вдигнат, но ако Иран падне, САЩ ще могат почти напълно да изолират Русия, а и проекта на Китай за нов път на коприната. Това няма да стане.

15

Анонимен

преди 4 години

Те щото нагло-саксите сеят само цветя и рози!

14

Анонимен

преди 4 години

Rusia ne gasi, a pali pojari I see smart.

13

Анонимен

преди 4 години

Русия не гаси пожари. Тя ги запалва.

12

бай ганю

преди 4 години

руснаците се притесняват да влязат в някакъв американски капан а може и да нямат пари за войни

11

пълна лудница

преди 4 години

Всички свободни страни който искат да се спасят от агресията на заразното зло САЩ,трябва да се въоръжат с атомно и ядрено оръжие, иначе ще споделян ужасната съдба на Ирак и Либия.