105

АЗ

преди 5 години

До АнонименЯ вземи прочети промените в Закона за детето и Закона за социалното подпомагане, обнародвани съвсем наскоро в Държавен вестник и в сила от 01.01.2020г. и тогава пиши кой е неинформиран

104

До 105

преди 5 години

Естествено че е така, тя самата приказка започва с лъжа. Всяка година на рождения ден уж всички поданици получавали подаръци, следващото изречение продължава едната година мъже, другата жени третата деца. Ама сега хазната му като е празна,май ще пали кугара за топлите страни ...

103

Анонимен

преди 5 години

Вече в най-разкрепостената скандинавска държава, Швеция, открито се говори за провала в либералното възпитание на децата.Излязла е книга от един шведски психиатър на тази тема.Накратко изводът който прави този известен специалист с богат опит с възпитанието на децата е, че ако не пошляпваш детето редовно (не да го пребиеш от бой) и да му покажеш кой е началника, ще възпиташ един кръгъл уличен гaмeн и xyлигaн!Ама ние нали все по пустата мода се водим като индианците как гледат шоколадови яйца.

102

Анонимен

преди 5 години

тази помия като я чета, се едно добрия цар е боеко и финансовия министър на хазната е горанката, няма да се учудя тези двамата докато са се друскали заедно в някоя къша за гости да са го сътворили това и да са спуснали надолу по веригата .....

101

до 105

преди 5 години

А може ли в детска приказка да се използва жаргонни думи?Голям изказ, голяма култура и новост "струи" от тази приказка.Освен да настройват деца срещу родители,което е май целта.В народните приказки български или чужди има много мъдрост и поука,но тия съвременни логореи не са култура

100

бай ганю

преди 5 години

невероятно е колко еснафски се поглежда върху нещо толкова добро и със смисъл ноо *** си избира да остане в 19-ти век и нека така да бъдепростоватостта на балканския индивид е не съизмерима той отрича всичко което евнегова полза вкопчен в закостеняло мислене пречещо му да излезе от блатото,стой с батака *** това заслужаваш и отхвърляй всичко което ти препоръчва запада а продължавай да мечтаеш да живееш по западен стандарт

99

Анонимен

преди 5 години

"преди 1 месец реших да спра пробно фейсбука и да не гледам и чета новни за 1 месец. Пробвайте и вие и ще видите колкото по-добре и спокойно се живее, когато не поемаме цялата помия и негативизъм с които ни заливат."Точно така, само слушаш радио и гледаш телевизия служещи на ГЕРБ.Там ще ти обяснят колко е хубаво всичко. Как си много добре, те работят денонощно, няма престъпност, няма корупция, нмаа бедни и гладни.Народа ще ти кажат дето изчезва е хубаво, щото да не цапаме планетата и т.н.

98

Анонимен

преди 5 години

Някои не си върши работата в България и ни заляха всякакви гнусотии последните 20-30 години. Финансирани са от някои и тези някои трябва да станат известни. Както трябва да станат ясни истинските собственици на фирми така трябва всеки които финансира разни революционни идеи да каже какъв му е интереса.

97

мен

преди 5 години

Видно е, че се опитват да прокарат "нещо" норвежко в обществото и по гнусен начин обработват децата. Между другото езикът в "урока" е потресаващ.

96

Оол

преди 5 години

Забравили са да напишат как Полицията и Социалните нищо не могат да направят. Това е и големия проблем.

95

Анонимен

преди 5 години

Явно това е новата сюжетна линия - пишем "много полицаЙ", но морално сме много напред. Де да беше и вярно, нямаше да е лошо.

94

Анонимен

преди 5 години

АБЕ БОРИСОВ,ТИ ПАК ЛИ ЛЪЖЕШ БЕ

93

69

преди 5 години

То още какви неща ще излязат. Сутринта във ФБ гледах свидетелство за най-толерантен ученик в класа. Става въпрос за четвъртокласници, а поводът Денят на толерантността - 16.11.2018 г. И без Стратегията нещата сериозно са излезли извън контрол.

92

Анонимен

преди 5 години

"Ние сме цивилизационно с 100-200 години назад от цивилизования свят."Морално сме 2000 години напред.Спасихме си евреите.Приютихме арменците.Не сме грабили, клали и били цели континенти.Не сме провеждали геноцид.Не сме си стерилизирали "ромите" като в Скандинавия.Не сме държали роби.Не сме измисляли човеконенавистни теории / евгеника, фашизъм, комунизъм/.Напълно изгоря, тролейбусе.

91

Анонимен

преди 5 години

Българинът май само детето си може да набие. За набит политик примерно не се сещам.

90

House M.D.

преди 5 години

То и самият превод е неграмотен. Окей не е българска дума. Използва се единствено като част от уличния жаргон, а уличният жаргон няма място в училище.

89

Анонимен

преди 5 години

Царят, към когото се обръщали с "майн фюрер" създал тайна полиция на име "Гестапо", която слухтяла за сигурността на хитлерюгенд.

88

Анонимен

преди 5 години

Американската лява перверзия ви залива!! ПАЗЕТЕ СЕ и отстоявайте българското!!!!

87

Рая

преди 5 години

Напишете в интернет Моля ви не правете деца. Прочете го и тогава говорете глупости как трябва да си биете децата.

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 85ТРОЛ ПЛАТЕН. ОПОРКИТЕ ИМ СА,ЧЕ НЕ ЗНАЕМ,НЕ СМЕ ИНФОРМИРАНИ,НЯМА ТАКЪВ ЗАКОН,КОЙТО ДА Е ПРИЕТ,А ДОРИ ДА Е ПРИЕТ, НЯМА ДА СЕ СПАЗВА,ОСВЕН ТОВА ИМАЛО ИПРЕДИ ТОВА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО,А ТЯ НЕ СЕ СПАВАЛА И Т.Н.