185

Мариела

преди 4 години

Здравейте! Наколко месеца след публикацията Ви... Имате ли отговор от МОН, или друга институция по отношение на този материал в Читанката за 3ти клас? Стигна ли се до редактиране на учебника, или третокласниците отново ще бъдат жертви на политически изгодната "приказка"?

184

Ин

преди 4 години

Интересно, много интересно как ще си учат децата, като родителите ще ги е страх да не би детето да звънне и да се изреве, че мама и тати го насилват да си учи. Айде, не ги интересува какво ще става с хората, поне за бизнеса си да се замислят.

183

Предложение

преди 4 години

Намерете емейла от сайта на тия *** и им пратете благопожеланията си!

182

Идеалист

преди 4 години

Ако нещата продължават така, най добре е Булекзит от джендърския ЕС. *** ещидеологията се насажда за да се унищожи ВС!

181

честни пари

преди 4 години

И някой е платил на тия хора за тая гавра......

180

Някой

преди 4 години

Кудкудякайте колкото искате,ревете,тръшкайте се,шествия правете ,Стратегия за детето ще има и много други неща ще има,резултатите са налице!За да затриеш съвсем една държава,един народ,вземи децата и започни от тях!Разкарай родителите като основа на семейството, за да немогат да се бъркат и моделирай децата им както искаш!Децата ще бъдат на държавата, а родителите само ще ги произвеждат!След известен брой поколения и на самите родители няма да им дреме, че имат деца,защото така ще бъдат научени.

179

Анонимен

преди 4 години

Отвратен съм от такава " приказка"! Децата трябва да обичат и уважават родителите си, децата трябва да уважвават възрастните хора! Не ми харесва и отношението на децата ( в приказката) и към най- високопоставения човек над всички- владетелят, който е и цар! Към Царя не се обръщаме с обръщението " Бате", " Папа", " чичко", "шефе" и други нелепи и грозни обръщения! Към Царската Личност се обръщаме с " Ваше Величество"С други думи отвратителна немска " приказка, учаща на непочтеност и зло

178

ай стига

преди 4 години

Няма ли Андерсен за вас- приказките на няколко поколения!?????

177

Анонимен

преди 4 години

***: определение - възрастен мъж който практикува сексуални действия с млади момчета ( деца) . Тук сте назад с цивилизацията в САЩ , Британия и други педео развити цивилизации в учебниците има приказки за двамата татковци..Освен това там педофилията е сексуална ориентация.

176

Свещен Гущер

преди 4 години

Подготвят Ба *** за Новия световен ред-Да го чипират като теле! Звяра живее в парламента и оттам ще ви дава насоки какво да правите!Всички трябва да сме халал и кашер за хекатомбата която ни я приготвят.Така са казали ДъорД ШороШ и илюминатите.Точка!

175

Анонимен

преди 4 години

До 176Какво е минд контрол?

174

Анонимен

преди 4 години

Приемното семейство може да бъде от трансджендъри - по закон им е позволено. Представете си . Двама психично болни да им се дават заплати, за да се бъдат новото семейство на детото ви. Ценности и цивилизацията се развива, педерастите стават гейове, *** роми а останалите сме насилници за горепосочените. Содом и Гомор пасти да ядат.

173

Анонимен

преди 4 години

Значи ако не му купя каквото иска или да прави каквото си иска звъни в полицията и го пращат в приемно семейство... Много умно.

172

Анонимен

преди 4 години

Училищата средства за mind control , за 12 години затвор, където времето ти бива отнето, духът погазен, постоянно ти се нарежда кога,какво, как да правиш.... Затворете тия скотобойни.

171

Анонимен

преди 4 години

Училищата са заведения за промиване на мозъци, където децата биват учени на подчинение, колективност, бездуховност и анти креативност. Всеки който не се подчинява бива наказан. Всеки който иска да бъде креативен, индивидуалист бива погазен . Училището възпитава роби - нищо повече.

170

НОМЕР2

преди 4 години

ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТАТ МАЛКИ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПОЗВОЛЯВАТ ДА СА МАЛТРЕТИРАНИ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е НА РОДИТЕЛИТЕ-САДИСТИ ДЕЦАТА ДА БЪДАТ ОТНЕМАНИ!

169

Анонимен

преди 4 години

Политиците ги е страх от НПОтата, докато политиците слушкат и им играят по свирката, НПОтата тихичко мътят водата. Ако някой политик реши да защити националните интереси, за сметка на други, чрез НПОтата му му организират "мейданче". Тази работа няма да бъде свършена от политиците лично народа трябва да смачка главата на змията!

168

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКато в 1984 на Оруел

167

ddd

преди 4 години

Стигнаха дъното!Чашата преля!Мерзавци!Народеееееееееее!Събуждай се!!!!!!!!!!!!

166

Анонимен

преди 4 години

Вън всички неправителствени от БГ !!!!!!!! Крайно време е да строшим главата на змията!