98

Анонимен

преди 4 години

https://bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/norways_hidden_scandalЕто ви една статия. Накратко, в Норвегия масово отнемат деца от родителите въз основа на НЕДОКАЗАНИ ПОДОЗРЕНИЯ и нищо повече. Един от "експертите" - детски психиатър, решавал дали дете да бъде отведено или не от семейството му, впоследствие е осъден за сваляне на снимки и вида с ИЗМЪЧВАНЕ НА ДЕЦА И ДЕТСКА ПОРНОГРАФИЯ. Според собствените му признания, тези негови "интереси" практикувал от повече от 20 години.

97

Верни марксисти

преди 4 години

Са писателите на тази стратегия. Още в Комунистическият манифест са описани трудовите армии от мъже и жени, и как държавата ще отглежда децата. Дали осъзнават какво правят друг въпрос.

96

Анонимен

преди 4 години

Малко са му на българския народ всекидневната борба за хляба, крадат го, и го мамят политици и ало измамници, грабят и рушат къщата му на село, пребиват или убиват баба му за пет лева, дилари зарибяват безнаказано и тровят децата му с дрога. Малко са му тези несгоди, че сега и джендарастите искат да го правят родител едно и две, да учат в училище децата му на хомосексуализъм, и на края ако не е съгласен, да му ги вземат, и да ги дадат на други извратени джендарасти.

95

Анонимен

преди 4 години

Аз си мислуех, че балгарите сме революционерски нрод, ама се оказахме бая *** ...

94

116

преди 4 години

О??!? Имате идея, какво е държава и политика?Всички доказателства сочат за противоположното ...

93

Waffen SS

преди 4 години

Целта както на ИК,така и на Стратегия,имат в далечна перспектива едно бавно ерозиране не само на обществото, а неговата основно градивна клетка каквото е семейството.Целта е да се отнемат съпротивителните сили на обществото, превръщането му в аморфна маса ,където уютно се чувстват едни полови недоразумения с отнети деца.Смятам,че защита на децата,които са бъдещето на обществото,така и жените,които са цветята на човечеството,ако са нарушени правата им,то защита им трябва да се осигурява от закони

92

Анонимен

преди 4 години

"ако семейството не се грижи добре, тя ще го отнеме и ще го даде на други"Първо 30 години рев - "Къде е държавата", сега "Държавата да не се меси".

91

Анонимен

преди 4 години

Колко много лъжи на едно място... Къде ще му излезе края на това безумие? Страх ме е да си помисля дори.

90

Анонимен

преди 4 години

Кой е тръгнал да им продава деца??!?!?!

89

Анонимен

преди 4 години

До ДамянБългрите имаме много странна представа за държава, политика и мястото на индивида в тези две неща.

88

НПО изместиха

преди 4 години

държавата и затова сме на това дередже! Всички партии и те са НПО, всички джуркат и теглят чергата към себе си, за народа не им пука! Смучат като пиявици, затова трябва да се забранят всякакви мижави сбирщини, платени от чужбина! Как в САЩ има само две партии, а тук са 200? Целта на НПО е да скапват живота ни!

87

Дамян

преди 4 години

Радостното в случая от подобни "стратегии и конвенции" е едно-Че българите започват полеееека да се събуждат и да видят накъде ги водят ЦК на ЕК и ЕС и глобалистите.Събужда се и Европа, страха в момента е голям за ЕП какви ще влязат там.А покрай него ЕП има над 4000 пак над 4000 лобистки офиса, е те какво правят там, ха сещайте се сами и защо ЦК на ЕК не ги е измело до сега ??!!!!

86

Анонимен

преди 4 години

До Гoшу"РАзбира се, това ако стане в "лошия" САЩ детето веднага ще бъде отнето и дадено на приемно семейство, без никакви НПО-та, само по закон."Това, което гледаш в холивудски филвми, къдеот темата е "ултракалифорния", не е реалността навсякъде. В момента, в САЩ ни покзват това, което се случва на два крайбрежни града, игнорирайки 98% от останалта територия. После се чудеха, защо повечето щати подкрепиха Тръмп ...

85

Анонимен

преди 4 години

Вече си изнасям семейството към чужбина. Учих и работих 9 годни в Дания, реших, че ще се върна в България и ще направя нещо положително за траната и смейсвото си, ама не ... Не става!

84

Глупости

преди 4 години

Нема стратегии, Нема гявол...!Само болни мозъци по улиците.Изобщо не вервам на т. н. "социални мрежи" източници на масови психози.

83

Додо

преди 4 години

Недопустимо е НПО-та да променят законите!Не е луд тоя, който яде баницата, а тоя, който му я дава! Още по-недопустимо е правителството да допуска това!

82

Анонимен

преди 4 години

оф Русия или Иран да им пускат няколко ракети вече на кpaвapника и да спрат да налагат изpoдcкитe си НПО организации и стратегии по света!

81

Анонимен

преди 4 години

Драги граждани! За да не се случват тези неща, трябва да сте по-съобразителни. Първо, да не гласувате за продажници, Второ, да купувате само от този, който не ви вреди, защото парите, които давате уж за евтини стоки, се връщат реинвестирани в България като НПО-та. Трето, обучете децата си, че никой освен етнически българин не може да представлява техните интереси. Все едно какви кривоноси ви говорят, че сте расисти. Плюйте им на обвиненията и ги пердашете. Децата са най-скъпото, което имаме!

80

Анонимен

преди 4 години

Джендърастите от НПОтата, не се отказват и нахално продължават с опитите си за обсебване на чуждите деца. Свалете си похотливите ръце от децата джендърасти.

79

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Само да попитам:Смятате ли, че Владимир Путин и Виктор Орбан са прости хора и слаби държавници, че изгониха НПО-тата от Русия и Унгария ?У нас ДАНС следи ли внимателно работата на тези организации ?!