138

besen

преди 4 години

като дойдат за децата поименно ги затривам и тях и фамилията им и децата им ще им стана и полицая и съдията и прокурора и съдията и ако ще и до живот ще им и и изпълня присъдата и това е хай де елате ме хванете

137

Видял

преди 4 години

Няма как да се изчистят тези авгиеви обори. Работил съм в системата на социалната закрила. Децата-банкоматчета ще си останат такива. Всяко едно дете струва десетки хиляди левове на данъкоплатците. Единствения вариант е да се помисли как да се намали тази тежест.

136

АзГ

преди 4 години

ВЪН "ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО" от ЦЯЛА ЕВРОПА !!!

135

Анонимен

преди 4 години

Зад истанбулска конвенция стоят НПО тата, създадели и ползватели на обществени пари чрез ГЕРБ. Но тук е наводнено с гербави *** и лъжат и мажат

134

Анонимен

преди 4 години

Агенцията за закрила на детето е на ГЕРБ, нейна е стратегията, как ГЕРБ да няма нищо общо. Да не е Аврам Бакалина на власт...

133

,.,.,.,

преди 4 години

Забрана на НПОтата в България и на първо място ромския хелзински комитет.

132

Анонимен

преди 4 години

Някой гербав *** лъже, бе БСП мълчали - те декларираха, че са против Истанбулската конвенция и против всичките и следствия, включително и тази стратегия. Ех че гербави лъжи. Та нали вие се пънехте да приемете Конвенцията и ако БСП не бе застанало въпреки тя щеше да е факт.

131

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ няма нищо общо с тази стратегия, недей лъга!

130

Анонимен

преди 4 години

По т. 3: Не оставка, а даване на прокурор! И изобщо - пълна проверка на НПО-тата, вкл. Български хелзинкски комитет, от ПРОКУРАТУРАТА!

129

Анонимен

преди 4 години

Защо българското правителство е враг на българския народ?

128

Анонимен

преди 4 години

"Той, ако българският народ беше паметлив, нямаше да го управляват едни и същи 75 години."Троловете не сте известни с дълбокомислени проникновения. За последните 75 години никой не е питал българина за нищо. Тези отгоре са назначавани. Преди - от руснаците, сега - от американците. Българина е прагматик. Знае кога може и кога не. Хватката отслабва. Ако бях на твое място, щях да съм притеснен.

127

Анонимен

преди 4 години

Той, ако българският народ беше паметлив, нямаше да го управляват едни и същи 75 години. За отмъстителен дори не отварям дума - даже си ги обича тези същите.

126

Анонимен

преди 4 години

Гласувайки за евродепутатската антибългарска листа на ГЕРБ начело с Майдъл, Габриел, Али Баба, вие гласувате и за това въпросните НПО та да пият кръвта на българския народ. Като гласувате за ВМРО гласувате за абсолютно същото защото са патерица на Костов и сега на ГЕРБ - отявлени антибългари, имената също им го показват Контрера, СИДИ, Джамбазин, същите са като ДПС

125

Анонимен

преди 4 години

"5 деца в община Брусарци са настанени в приемни семейства, но според доклад екипите не успели да се свържат с тези семейства и да разберат как се отглеждат тези деца, т.е. няма сведения за тях, каза още той." Какво значи екипите не са успели да стигнат до тях? Социални грижи ще имат право да влязат в дома на всяко българско семейство за проверка, но не са могли да се свържат с приемните семейства. Моля, обяснете имали логика това? Те знаят ли какво се случва с децата?

124

Анонимен

преди 4 години

"той се утешава, че някой ден...може би..."Българинът е кротък, но за добро или за лошо е паметлив и отмъстителен. Пак ти казвам, *** си на спокойствие, за утеха.

123

Анонимен

преди 4 години

И каква стана тя? Иху-аху, кви са тия норвежци, дето ще ни взимат децата и тихомълком хоооооооп - събирането на тол-таксите е при правилните хора.Стратегията я бъде приета, я не, но толовете си остават и ще се плащат от всички нас - директно, или не. Честито!

122

Анонимен

преди 4 години

Приказката за последния при смеха не е случайна.Случили са на народ, определено. Ти го стрижеш до кръв, той се утешава, че някой ден...може би...

121

Анонимен

преди 4 години

То още малко данъци и такси да ти набухат и сам ще се чудиш какво да си правиш децата, ама явно това не те притеснява.

120

Анонимен

преди 4 години

"Те вече не си го и повтарят, а направо в очите ви се смеят"Приказката за последния при смеха не е случайна.

119

Анонимен

преди 4 години

Министъра не е отговорил на писмата към него, но е склонил на среща.Резултатите от срещата са следните: 1. Вълчев се извини за това, че не е отговорил на искането ни за среща по-рано. 2. Каза, че скандалните обучители Рая Заимова и Лъчезар Стоянов, които са заплашвали българските учители със съд ако говорят на децата за турско робство и ако не им обясняват как Русия е най-големия враг на България, ще бъдат изгонени от обучителния курс. 3. Самият обучителен курс се спира.