118

не само това

преди 4 години

На семинари лекторите(основно служители наАмерика за БългарияиОтворено общество)са внушавали на български учители по история, да преподават на учениците в гимназиалните курсове, че основният враг на България е Русия,че най-близък приятел ни е Турция, че турско робство не е съществувало, че българите доброволно са приемали исляма и на драго сърце са си давали децата за еничари, че българският народ не е славянски и че най-голямото зло в нашата история е комунизмът между 1944 г. и 1989г.

117

Мишо Шнадото

преди 4 години

БИЙ ДЕЦАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ

116

Анонимен

преди 4 години

Повтаряй си го, за успокоение.Те вече не си го и повтарят, а направо в очите ви се смеят :) Тол-таксите ще ги събира ЛиЛана, повтаряй си го.

115

Анонимен

преди 4 години

"Всички други са в безопасност"Повтаряй си го, за успокоение.

114

Анонимен

преди 4 години

За това - НПО-активистите по стълбовете.В БГ на стълб и то евентуално могат да увиснат само двама души - този, който забрани лотарийните билетчета и този, който налага глоби за домашно варене на ракия. Всички други са в безопасност, ако ще милиарди да са откраднали.

113

Анонимен

преди 4 години

Тази седмица е малко лошо времето, после ще изгрее слънце. Борците срещу либерастията ще седнат на сянка под навеса, ще си налеят една ракийка и ще забравят и НПО-та и всичко. Ще звъннат на детето да го питат как върви ученето на английски и ще му обяснят колко е хубаво да продължи в чужбина, щото тука "образованието не става, знаеш как е". Ще обяснят на съседа колко е хубава норвежката сьомга, ще минат един маркуч на джендърския си фолксваген и ще заспят с чувство на изпълнен граждански дълг.

112

Анонимен

преди 4 години

Нека умрат ЕС и НПО-тата, за да живеем ние.И тогда заживем, нали така?

111

Анонимен

преди 4 години

Проблемът с подобна стратегия не е, че могат да вземат всички деца. Проблемът е, че могат да приберат ВСЯКО КОНКРЕТНО дете. Това се превръща в мощен инструмент за репресия и оръжие за разправа с несъгласните. За това - НПО-активистите по стълбовете.

110

Анонимен

преди 4 години

Нека умрат ЕС и НПО-тата, за да живеем ние.

109

Анонимен

преди 4 години

Пълен мораториум върху разработването, присъединяването и приемането на всякакъв вид конвенции в социалната сфера за период от 10 години! След това всяка нова идея засягаща бита и културата на българите задължително на референдум! Криминализиране на узурпирането на власт от НПО-та и подобни квазиправителствени гешефтари! Криминализиране на прокарването на чужди за българската култура идеи при установен пряк финансов интерес от това за медии, политици и други публични лица!

108

НОМЕР2

преди 4 години

СТРАТЕГИЯ ТРЯЧВА ДА ИМА! Не е необходимо сто кресливи "майки" да ги дават по телевизията, да им обръщат внимание! Като гледам в градинките, какви майки има, крещат на децата, удрят им шамари... Е на такива трябва да им се отнемат децата, да им се забрани да отглеждат деца и да им се сложи такса за отглеждане на децата! Стига са създавали комплексари, побойници, крадци, лъжци, убийци!

107

Анонимен

преди 4 години

Граждански контрол по всеки казус? Значи да развяваме историите за насилени и страдащи деца ей тъй? Това да не ви е "Съдби на кръстопът"?

106

Анонимен

преди 4 години

Българите винаги сме имали сантимент към фашизма и нацизма - германски тип. Предполагам ще си го получим рано или късно. И всички ще са щастливи.

105

Анонимен

преди 4 години

До 132 АнонименНе се прави на умен защото не знаеш какво може да се случи с твойте деца след години и тогава друга песен ще пееш

104

антисоросоид

преди 4 години

Никой няма право да отнема детето от майката. Оставка на товасоросоджендарскогербераско правителство и затвор за инициаторите на тези терористични закони в комплект с ликвидиране на сороските НПОта в България.

103

Анонимен

преди 4 години

Не съм съгласен с тази политика, но не съм съгласен хора с умствена изостаналост, липса на препитание и елемнтарни и хигиенни навици, да отглеждат деца. Не толкова, заради праваа им, а защото след 15 години, аз и моите деца, ще трябва да се справяме с крайните резултати.

102

Анонимен

преди 4 години

И с каква цел Норвегия, която даже не е и в ЕС, ще финансира такава стратегия у нас?! Какво ще получи срещу тези пари?Трябвали им били българчета, щото им били "генетично близки". Това си е вица на годината. Отделен въпрос е, че самите българчета, като поотраснат (особено ако са и по-умни), сами започват да се чудят накъде да забегнат, но това удобно се пропуска.

101

Анонимен

преди 4 години

И с каква цел Норвегия, която даже не е и в ЕС, ще финансира такава стратегия у нас?! Какво ще получи срещу тези пари?

100

Анонимен

преди 4 години

Поразнесе се вече пушилката със стратегията, Истанбулската конвенция и тя е забравена, трябва да се измисли някаква нова дъвка за електората.

99

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа е, че на джендърастите им трябват деца за педофилия, и затуй ги отнемат от родителите.