59

HeinrichHimmler

преди 4 години

Ей....! Не отклонявайте вниманието на хората с неща отпреди 15 години! Това първо е свършило вече и второ , дори да съберем сумарно откраднатото за 15 госини от всички преди ГЕРБ, то не е и 10 процента от това, което откраднаха тези мутри за двойно по-малко време! Отворете си очите, никой от предишните управляващи не може да се похвали с дворци, острови, комплекси, апартаменти и асансьори колкото апартаменти, тераси по 200 квадрат и прочие! Дори мен ми отговаряйте с въпроси за миналото!

58

ай сиктир

преди 4 години

Ха-ха "ласкателство" колко дипломатично му казват на тиквата, че е подмазвач и вечно наведен пред големите началници.

57

Xa ха

преди 4 години

Хитрец е ,задминал е вожда и учителя си си от Правец !

56

Джедай Мастър

преди 4 години

"Вашите въпроси винаги са дихотомии", оплака се той."Съмнявам се да е оплакал точно той, а не примерно ПР-а му на предварително зададените въпроси. Дихотомия не е дума, присъстваща във Винету, т.е. твърде проблематично е Бойко да я е използвал.

55

HeinrichHimmler

преди 4 години

ГЕРБ и БСП не са едно и също! И двете са виновни за разпада, но ГЕРБ нямат равни по крадене, корупция и липса на капацитет, да не говорим, че са и крайно нагли, чак се сърдят като ги питат за корупция , едвам си подават оставките с триста зора. Ако бяхме в друга държава досега Бойко или да е на въжето или сам да е подал оставка и да е осъден !

54

Анонимен

преди 4 години

До HeinrichHimmlerА ще бъдат ли разстреляни Виденов, Премянов, Овчаров, Гоцю ....., а другарю?

53

Анонимен

преди 4 години

При БСП един долар беше 4 000 лв. Най големият колапс на България беше при твоята партия НСП.

52

Анонимен

преди 4 години

До HeinrichHimmlerГЕРБ И БСП СА ЕДНО И СЪЩО.

51

HeinrichHimmler

преди 4 години

Разни платени тролчета пишат небивалици и възхваляват Бойко , като се опитват да минат с номера, че БСП са най-голямото зло, за да ни отклонят вниманието, но не ! ГЕРБ са най-голямото зло в историята на България! За 10 години на власт докараха държавата до такъв колапс с кражбите и законите си, че вече се мъчим да стигнем африканските държави по стандарт! Бойко за теб и шайката ти само съд и затвор! Ако зависи от мен, ще бъдеш разстрелян на улицата заедно с всичките мафиоти начело с Цв и Делян!

50

Тои е със всички--

преди 4 години

хвали по малко всички и те така хвалят на помалко--никой не ни застава с цялата си мощ зад гърба ни и не ни става ракета носител или да ни помогне стратегически.... някой би казал ,че никай не едлъжен да ни помага , НО ако са ни истински приятели те ни поканиха на тяхната трапеза преди бяхме в СИВ разтурихме СИВ тъи като ще сме едно цяло с тях от това имаха полза ТЕ--един ни удари заводите ,друг леката промишленост ,трети земеделието ,четвърти енергетиката--даите малко мощности и на нас.....

49

Гледна точка

преди 4 години

Къде е "Зеленият пъпеш" с "чистата" си уста да поплюе малко по Борисов, Volkswagen и EU?Ще му пишем черна дупка, оп точка!

48

Анонимен

преди 4 години

Гардиън да не мисли,че някой му вярва на този?Нямаше по-добро място от БГ,но трябваше да бъде ликвидирана,заради ЕС.

47

Анонимен

преди 4 години

С тази еквилибристика не можеш вечно да се киндилкаш и все да си отгоре!75373

46

Зозо

преди 4 години

До до ЗОЗОНе е важно аз да съм добре, важното е БСП да е зле!!!Глад и лабут за ***!!!

45

Minuva42

преди 4 години

До АнонименИ мен ме е срам, но също ме е страх Корнелия да не стане премиер.Така някак си предпочитам да се срамувам, отколкото да се страхувам...Тъжна картинка на Българската действителност.

44

123

преди 4 години

Тогава защо младите германци например бягат в САЩ !?

43

Анонимен

преди 4 години

До 37: А като изклати *** Тиквун изклати ли и себе си,защото по-правоверен *** от него още не съм видял,или всички вие тиквоничета забравихте кога Тиквун Великий се кълнеше във вярност към партийната си ,на БКП книжка и не се отрече от нея,за да изпълниизискването за деполитизация за да заеме длъжността,главен секретар на МВР????!!!!!Е,тиквуничета,дали се изклати сам,защото целият народ от тикви ги клати вече 10 години и аз му свалям шапка...на клатения народ!!!Браво,Тиквун!!!

42

Анонимен

преди 4 години

През тези 11 години 2013/2014 г. на власт беше Орешарски, избягаха от него!

41

Анонимен

преди 4 години

Дъщеря му си живее в Банкя.Не лъжи!

40

Анонимен

преди 4 години

Аз ще гласувам за ГЕРБ, за да им заздравим позициите!