39

Анонимен

преди 4 години

Да ускорим разпада на герб ,гласувайте на 26 против шайката.

38

Анонимен

преди 4 години

Като ЕС е най-хубавото място за живеене ,защо купи на дъщеря си имение в Щатите?Върни я в България.

37

до ЗОЗО

преди 4 години

Той клати мен и теб, а за *** ми е все тая.

36

Анонимен

преди 4 години

За 11 години от Бойкова България избягаха 1 000 000 българи ! Не от България ...от бойко !

35

Гледна точка

преди 4 години

след като е най доброто място за живеене защо не ни приравниш към тях?със какво допринасяш европа да е и да продължава да бъде най доброто място за живеене със КРАДЕНЕТО на европейски пари и инат да пазиш страната да не заприлича на западна по съдебна система ли?Казах ви, НЕ Е ВАША РАБОТА (на Анти европейците) да претендърате за морален стожер на правените от ЕС харчове! Гледайте си фек..та си Русия!

34

Анонимен

преди 4 години

Няма няма, миалото лято обиколих 15 държави с кола турска регистрация, влизам от Калотина и ми викат: сега сме много уморени, че и кафе не сме пили с колегата. Чувстваш че си някъде по африканските ширини.

33

Анонимен

преди 4 години

Ако беше българка, Джени Суши можеше да е министър.

32

Зозо

преди 4 години

Боко може да е тиква, ама клати *** 10 пъти поред :))))))))))))))))))))))ВСИЧКИ СА ***!!! НАЙ - ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА!!!Най - ще ми е смешно ако Боко пак изклати *** на 26.05.2019 :)))))))))

31

Цвента Ц

преди 4 години

Бойкоо, матриала не е чак толкова *** колкото си мислиш. С мазни приказки няма да замажеш положението което Цвъки и другите омазаха.

30

Анонимен

преди 4 години

Бойко не е за ръководител ,не може или не иска да си подбира правилните кадри,а след скандали с тях стават бушони за неговото спасяване,той никога не е поел отговорност за нищо.Все пак не е назначавал чистачки а висши чиновници.С този си манталитет и знания в съвременния живот става за пазач или портиер.

29

Гледна точка

преди 4 години

За разлика от голЯмият "Зелен пъпеш" Борисов не е популист и не се конфронтира с никой. Защото е прозрял голямата истина: Противопоставянето води единствено и само до проблеми.". Предпочитам да го галят по главата и да го тупкат по рамото, но да има Мир.БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ФАКТОР ЗА МИРА НА БАЛКАНИТЕ!

28

хъша

преди 4 години

след като е най доброто място за живеене защо не ни приравниш към тях?със какво допринасяш европа да е и да продължава да бъде най доброто място за живеене със краденето на европейски пари и инат да пазиш страната да не заприлича на западна по съдебна система ли?

27

Анонимен

преди 4 години

А къде другъде е живял ? Или по голяма от Витоша няма.

26

панчо

преди 4 години

много е добър да изтъква себе си за постигнат общ успех и също толкова добър да прехвърля вината на друг кога е наличен провал,колко очебийно е че умира всичко успешно да се записва само на негово име и супер алергичен и раздразнителен към критика

25

Хайде стига

преди 4 години

Срамувам се от него

24

ВАШ

преди 4 години

В Англията няма да търпите и минута боковата простащина и наглост !

23

Анонимен

преди 4 години

Ясно! Тук пишещите мижитурки са прецакани далавераджии ,най -вероятно от младежкото БКП .

22

тиква

преди 4 години

липсатана ефективна борба с корупцията все още не може дани класира като правова европейска държава и именно това и липсата на истински реформи ще го раскара от властразбиррането му за управление се свежда до авторитарни подходи без особенно прекаляване

21

Анонимен

преди 4 години

Дебелака пак се опитва да мисли, спирка няма че и български трудно говори .

20

Анонимен

преди 4 години

Дихотомия! Тиквата крадлива има речник богат колкото на теле и тази дума едва ли я е чувал някога, камо ли да я използва. Например за наглостта на Цветанов не използва стотиците подходящи думи, а казва, че бил голямо перде. Та такъв му е речника,просташки и беден.