79

Анонимен

преди 4 години

До 82.. Чувал ли си за " супата"? Аре ся действай!-:)

78

Анонимен

преди 4 години

Каратово говорим за корупция и кражби кога Корнелия Нинова от БСП ще бъде осъдена за кражбата на Техноимпекс, така за назидание на останалите политици!

77

Анонимен

преди 4 години

Верно? А я попитай Европейските продажни Американофилчета .Та да чуеш отговора им?-:)

76

Анонимен

преди 4 години

Като свалите Бойко и БСП дойде на власт едно евро ще стане 3 000 ле, както един долар стана 4 000 лв при Виденов.

75

HeinrichHimmler

преди 4 години

Ако хайде да се запознаем да видим кой какъв е ? Така като гледам колко си неграмотен , не ти давам повече от 60 кила и 19 години! Внимавай какво си пожелаваш!

74

Гледна точка

преди 4 години

Ако алтернативата на Борисов ...е *** ***....няма такава!Борисов може да е бил всякакъв - но видях - как израстна - държавник!++++++

73

Анонимен

преди 4 години

Дай ми номера на нотариалният акт на дъщеря му в Калифорнив, дай ми снимка на Бентли то, дай снимка на Боинга ( при положение, че такива частни самолети Боинг няма), дай ми снимка на слугите й!

72

HeinrichHimmler

преди 4 години

Всички платени тролчета на ГЕРБ пишат едно и също - против БСП! Като свалим Бойко кой ще ви плаща бе предатели?!! Чиновнико много си отворен зад компютъра! Ще ти паднат очилата!

71

Чиновник

преди 4 години

До HeinrichHimmlerИ като се запознаем, какво ще направиш? Явно се мислиш за много страшен и за голям тарикат, но забравяш, че винаги има и по-ербап от тебе. Така, като гледам, живота достатъчно те е омачкал, та няма нужда да си търсиш допълнителни проблеми.

70

Циник

преди 4 години

Ако алтернативата на Борисов ...е *** ***....няма такава!Борисов може да е бил всякакъв - но видях - как израстна - държавник!И с Русия...и със запада ...за малка страна като нашата - това е най-умната стратегияА *** и едноклетъчния и Слуга Рад- off искат да ни подарят само на Русия!

69

Анонимен

преди 4 години

Естествено Бойко е бил с преводач за 10 години 1 език не можа да научи.

68

Анонимен

преди 4 години

Точно Виденов е отговорен, защо при него България фалира и това поради бедност и корупция. Също така вашето правителство на Орешарски предизвика нова катастрофа през 2014 г и нови условия за корупция!

67

Чиновник

преди 4 години

До HeinrichHimmlerКого ще изхвърлиш ти, бе? Изхвърляш се сам, с празните заучени фрази, които дрънкаш.

66

HeinrichHimmler

преди 4 години

Чиновниче, за разлика от теб аз не взимам от гнусните крадени при на ГЕРБ , за да пиша заядливи коментари и да възхвалявам Бойко! А ако ще наричаш някого *** , без да го познаваш поне бъди малко мъж да се запознаем да видим дали ще си така разговорлив , *** малък *** !

65

Анонимен

преди 4 години

Боко се е пенявил на неудобните въпроси свързани с корупцията и върховенството на закона.

64

HeinrichHimmler

преди 4 години

Какво защитавате Бойко като говорите за Виденов? Виденов ли е виновен за сегашния разпад или престъпната шайка на Бойко?!! Живеем през 2019 и е време да изхвърлим ***! Време е Бойко и свитата му да бъдат съдени за престъпления срещу собствения си народ и държава! Време е някой виден политик или политици да изгният зад решетките за назидание на бъдещите такива!

63

V

преди 4 години

Надупени напред към поредното светло бъдеще . И пак приказва против фактите . Вижте ръстът на самоубийствата ,разбитите семейства ,изчезването на нацията и последните места у класациите .И сами си направете извода дали Европа е най доброто място за живеене ;) И за какво живеене .Под наем или с ипотека ???

62

Знаещ

преди 4 години

Дъщеря му си живее в Банкя.Не лъжи!А дъщеря му е в Калифорния, има "Бентли", имение от 25 кв. км. с 20 слуги, личен самолет "Боинг" (правен по поръчка), частен увеселителен парк. Така също има и расови спортни коне към стотина и мнооогооо голям нужник, да с..е на главите на наглите ***!

61

Чиновник

преди 4 години

До HeinrichHimmlerЗа такива *** като тебе и това, което имате ви е много. Бойко не ви е виновен, че сте неуки, мързеливи, безотговорни към работата си и обществото и гледате само да крадете и да измамите останалите.

60

Зозо

преди 4 години

До HeinrichHimmlerНищо не е свършило. Смърт за БСПарите фалирали България безброй пъти!