64

Факт

преди 4 години

Ясно че заплатите няма да са големи,но се създава търсене на работна ръка и конкуренция на тоя пазар и това после вдига заплащането.Все е нещо.

63

привет от Германия

преди 4 години

Аз ако съм на мястото на шефовете на Фолксваген няма да откривам завод в рубладжийска държава членка на ЕС ! Ако не бяхте рубладжии и ако бяхте приели предложението на западните държави отдавна щяхте да произвеждате шистов газ с помощта на западните държави и сега Европа нямаше да е зависима от руски газ ! Но да са живи и здрави евреите , скоро Израел ще наруши руския монопол !А руснаците да открият завод в България , произвеждайте Лади и Москвичи !

62

Анонимен

преди 4 години

Сега се подържат пътища за 10 човека и това не е рентабилно. Всичко е с главата надуло в тази "република".

61

0тCиднейAвcтpалия

преди 4 години

заводи за коли има в Индия. И то не един. За камиоьни също. И какво от това? Никъде не е казано че като имате завод за талиги непремено ще станете бели хора. Индийците бели хора ли са станали?

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60Как на минимални, нали разправят, че ниските заплати в България били резултат от ниската производителност на труда. В завода на фолксфаген производителността трябва да е точно както ако го построят в Германия, така че заплатите ще трябва да са равни на германските.

59

Анонимен

преди 4 години

Сегашното кисело мляко се прави основно от украинско сухо мляко и палмово масло! Нема как да е здравословен хранителен продукт! Абсурд...

58

Анонимен

преди 4 години

До До "помня"То май по-добре да ядем развален натурален продукт пред вечните ябълки от гмо. :)

57

Анонимен

преди 4 години

60, то тия работници, ако се съгласяват да работят на минималната, значи толкова и умения имат.

56

Анонимен

преди 4 години

Аве, откакто е демокрация има ли един нов работещ завод????Има, Бай Тоше. На ти банан и лягай.

55

Анонимен

преди 4 години

На минимални заплати обаче ще търсят пак работници и ще обясняват колко сме "просперирали" и няма безработица....

54

До "помня"

преди 4 години

Сегашното кисело мляко не съдържа Лактобацил Булгарикум! А това че ще изкара 6 месеца без да се развали - изобщо не е добре! Уверявам те! Нарича се консерванти. Главна причина за рак и други подобни "убости"

53

Анонимен

преди 4 години

"Той прогнозира, че в следващите години в страната ще бъдат изградени най-малко още два автомобилни завода"Това ми прили ча на оня дето разправял "тая година пак ще ходя в чужбина". Питали го "а ти кога си ходил". "Миналата година пак щях да ходя" - отговорил. И нашата работа със заводите така - още два, като че ли вече има един.

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Това е вярно чакаме от къде ще ни приберат парите след ТОЛ таксите. Пътищата на бай Тошо вече са на поне 30+ години и гербавите ще трябва да измислят още такси.

51

Анонимен

преди 4 години

Аве, откакто е демокрация има ли един нов работещ завод????

50

Помня

преди 4 години

До Анонимен 48 Ааа, не! Хич не ми трябва киселото мляко от едно време. Кога сквасено , кога не /течно / , на третия ден плесенясало. Никакво качество , че и не достигаше. Пазара гладен. А сега 100 марки кисело мляко с прекрасно качество.

49

Анонимен

преди 4 години

52,Ако им е малко, да не работят там. Не вярвам да ги карат под въоръжен конвой.

48

ERICH

преди 4 години

""има работещи хладилници на Саратов от 60-те (без смяна на компресор).""Е не е нещо невъзможно.На вуйна ми изхвърлих хладилник Мраз 140 произведен 1968 и го изхвърлих в работещо състояние,даже уплътнението на вратата беше още меко.То такава продукция не трябва да се произвежда,защото затворите ще фалират,е нашите ги фалираха демократите

47

Анонимен

преди 4 години

Абе, властта казвала да! "Властта" (ББ и С-ие) не за първи път "докарва инвестиции" след всяка екскурзия в чужбина. То не бяха кувейтски, то не бяха катарски, саудитски, азербайдански, китайски инвестиции ... Само турските инвестиции идват, и то без да ги докарват ...

46

Анонимен

преди 4 години

Плачат тука че нямало работа, а ако има дори някаква илюзорна вероятност някой да открие завод, почват да го плюят - студен бил, надменен бил, не плащал. Извинявам се, но какви точно искате да работите? Като при соца - задължително се водиш на ведомост някъде, кафенце осем часа, клю-клю с колежките на фасче и после 25-о число? Знам, че така би ви било най-добре, но тая свърши.

45

Анонимен

преди 4 години

...ние вече кисело мляко не можем да правим хубаво, а за автомобили - по-добре да не пробваме! Предишните опити завършиха катастрофално.