124

Анти

преди 4 години

То не знам какво ще е решението за този завод, но след като повечето тук ми прави впечатление, че са срещу управляващите и не са доволни от тях. Но се задават избори, може да помислите по въпроса ... ;)Не само да си приказваме против Б.Б. и Ц.Ц. и компанията им, да ги сочим с пръст, а като дойде време за избори, айде пак тях да си изберем.Ей, хора тоя управлява вече 1/3 от времето на управление на Тодор Живков, а не е построил и 1/30, че даже и 1/300 от него.

123

Анонимен

преди 4 години

Най-лесният, сигурен и бърз начин за просперитет е: Избиване на русофилите!

122

Анонимен

преди 4 години

Българските спестявания към БНП - 2017 са 28.6% - дори 1989 има по-високи показатели, 1981 - 36.6%Така, че по-полека с големите мераци и хапки. При криза производителите на коли са едни от най-ударените - вижте 2008-2009 - когато държавата през джоба на данъкоплатеца "спаси" големите :-) !

121

Анонимен

преди 4 години

По данни на Световната Банка, BIS и т.н. спестяванията на България за 2017 са 16.7 млрд долара .Спестявания към БНП на България - 28.7%, Германия - 27.8%. Дълг на домакинствата към БНП на Германия - 54.3%, Дания - 126%, Швейцария - 122%, Холандия - 112% и т.н. Та къде ще ги продавате тия коли, ако не е тайна ;-) ?По дълг/БНП, имащите малки дългове потенциални клиенти са Русия, Турция, Унгария и т.н. :-) .

120

Анонимен

преди 4 години

До ДанъкоплатецБоко, тиквоооо... що не стимулираш производителите на български автомобили, вместо да викаш тоя и оня от кръчмите?И кои са българските марки автомобили?Ти боярищник ли си пил или какво?

119

Анонимен

преди 4 години

До Банкеръ3,7 милиарда?Пхахаха!Данните да не са ти от 2005 година?Спестяванията в банките в днешно време са над 70 милиарда.

118

Анонимен

преди 4 години

Тя властта може всичко да казва.Важното е какво казват Резидента Гадев, *** *** и големите шефове в Москва.

117

1

преди 4 години

До БанкеръНе съм експерт, но мисля, че сметката ти е грешна. 3,7 млрд са по 1000 лв депозит за 3.7 мил човека. Предполагам, че в тези депозити влизат и парите по разплащателните сметки, тоест заплатите, които се превеждат всеки месец. Хората не си теглят цялата заплата вднага и тук имаш едни пари, които са в банковата система, но реално не са спестявания. Отделно има над 2 мил кредита, пари, които също се въртят и част от тях са на депозити докато бъдат усвоени. Сметката оставям на теб.

116

Анонимен

преди 4 години

За акумулатори става дума ,за батерии . Пак не сте разбрали ! Не за коли ,за батерии .

115

Банкеръ

преди 4 години

Според БНБ има депозити за 3,7 млрд лева у населението - в България. Не в офшорки. Бедни били българите , а ? Глупости на търкалета - пари има за три българии. И чакали били за инвестиции.

114

Анонимен

преди 4 години

Време е платените природозащитници да изскочат, да правят протести, трябва да изгонят и този инвеститор. На нас нито нов АЕЦ нито завод за автомобили ни трябва. Иван Костов трябва да излезе и обясни, че сме най независими само и единствено когато нищо не произвеждаме.

113

Е. Е.

преди 4 години

На нас най-ни се отдава да мрънкаме. Партии да сформираме. Банки да откриваме.Баници , кебапчета и бира да опъваме.

112

До Анонимен 122

преди 4 години

То пък голямата философия да произвеждаш автомобили, хората ще си дойдат с лините и ноухау-то. От нас се иска да си траем на ниското заплащане и да не мрънкаме

111

Анонимен

преди 4 години

Българин да произвежда автомобили?!?!?! Ще ме уморите от смях....

110

Анонимен

преди 4 години

В производството на въздух под налягане сме най добрите. Фолксваген могат да ни изпращат джантите с гумите да им ги помпим.

109

Атакист

преди 4 години

В България спокойно може да се произвежда Волга Класик от черните. Ще върви като топъл хляб! Пък е също красив и удобен автомобил.

108

df

преди 4 години

проглушиха с тоя 1 млрд евро инвестиция. Че то всяка година политиците преразпределят толкова само от бюджетен излишък. Това е дребна сума и едва няклко хиляди раб. места (разбирай с 2-5 пъти по-ниски заплатаи от белия свят). България има нужда всеки месец от една такава инвестиция за да излезе от блатото, и най-вече има нужда от собствени разработки, които да изнася на пазарна цена! А не да подарява труда на гражданите си на безценица.

107

Данъкоплатец

преди 4 години

Тва да работиш като роб за някой рептил не означава да произвеждаш. Означава само че си *** и роб на илюминатите.Боко, тиквоооо... що не стимулираш производителите на български автомобили, вместо да викаш тоя и оня от кръчмите? ... да бил инвестирал щото сме много УБАВИ....АЙШШШШШ....

106

Анонимен

преди 4 години

Произвеждали сме москвичи и рено, та едни шкоди ли няма да произвеждаме? Шкодите бяха малко по-бързи от запорожците през светлото минало. Дано германците им слагат добри част, но те слагат ментета, за да не конкурират собствените си коли фолксваген. Правят ги нарочно гадни и бавни.

105

Големият смях

преди 4 години

Абе *** няма акъл един гвоздей да произведе тръгнал да иска автомобили да прави.