409

Анонимен

преди 5 години

Немците са хора като нас само дето са по-организирани и обичат родината си. Няма никакъв смисъл да ги обиждаме заради една жена която не си знае мястото

408

Ханз

преди 5 години

Но и немците са гадняри трябва да се признае. Луфтханзата вече са въздух под налягане и понеже немците тайно мразят всички защо да не се избъзикат с някоя надута фръцла от България?

407

Анонимен

преди 5 години

Трябвало е луфтханза-пилотите да я намерят във випзоната на летището и да започнат да се тръшкат, че не могат да я закарат на крайсвета

406

Радев жалък

преди 5 години

Този смотан *** освен за екскурзовод(с парите на България) на дългата Деса за друго не става...ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА...

405

Спас

преди 5 години

Обикаля Деса Президеса света за сметка на данъкоплатеца и се ядосва че не я почитат като "кралска" особа.

404

Анонимен

преди 5 години

Лелята с нашивки няма да лети - чудесно

403

Анонимен

преди 5 години

Че кога е пътувала тази с лоукост авиокомпания, че да знае как се държат такива компании?

402

Анонимен

преди 5 години

Къде ще чакаш от леля Пена от село Долно нанагорнище /Бургаско/ да знае език за да си прочете за отмяната на полета. Служителката много добре я е попитала дали може да чете :)

401

Паисий

преди 5 години

Ама г-жа Радева се изявява като Първа дама на света! Всички трябва да и се клянат и прехласват!

400

Картофчо

преди 5 години

Още като беше направила изцепката да ходи на пазар с колата на НСО и да кара момчетата да правят нарушения, трябваше президента да и назначи една служителка на протокола и да и каже на президентшата, да не казва нито дума преди, да е получила разрешение от протокола! Явно самочувствието и е доста по-голямо реалното покритие!

399

Важно

преди 5 години

Всъщност кой планира и кой плаща екскурзиите на Деса? Има ли някакъв контрол на нейния бюджет? Призовавам Президенството да излезе с изчерпателен отчет по тези въпроси. Мирише ми на корупция в тази изкуствена институция.

398

хм

преди 5 години

"Мисия Лондон"!Това е филма, за който се сещам, като я видя президентшата...

397

Анонимен

преди 5 години

Всеки пост на президентшата демонстрира оскъдния й интелект и буди сериозни съмнителнения в твърденията, че е работила като PR. Време е да научи, че е по-добре да остави на професионалисти (ако ги има изобщо) всякакви изяви в социални мрежи, както и че ангажира с изцепките си публична личност на твърде високо държавно ниво. Конкретният пост издава тотална неопитност в пътуване със самолет и махленски претенции, напълно излишна драма и около цвета на кожата на служителка. На какъв език е питала?

396

Ха така

преди 5 години

Ха така Деси. Върни им парцалките, вземи си кукличката и после го напиши във ФБ, та цял свят да разбере колко ти е акъла.

395

Анонимен

преди 5 години

Тази *** и на Московското летище няма да може да се оправи щом не може да чете !... ама тогава дума няма да каже, а може и да разцелува краката на кремълския КГБ поп Гудяев !

394

ГОСТ

преди 5 години

Ей, не можа да тропне хорце на мегдана и стана голям проблем. На това чудо няма ли кой, най -после да му разясни ,ако трябва и насила ,как трябва да се държи. Че излага мъжа си не ми пука ,ама за съжаление този нейн мъж ни е президент.

393

Българин!

преди 5 години

Ей тая не се кротна - то не беше шофиране в насрещното, то не бяха разправии с полицаи, то не беше излагане по дипломатическите приеми, къде вместо като останалите първи дами да върви зад мъжа си, го хваща за ръката и го размъква като кукла, сега и с Луфтханза успя да се скара! Мъжът и' няма го коментирам, щото му е минал само половината мандат, ама за тая още от сега МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ПО-ШАНТАВА ПЪРВА ДАМА НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ И ВЕРОЯТНО НИКОГА НЯМА ДА ИМАМЕ!

392

Анонимен

преди 5 години

Луфтханза е провалила плановете на Радевица да покаже "обичтта" и "патриотизма" си към българските гастарбайтери в Европа, които Радев нарича ***, като й е отнела възможността да присъства тялом на събора им !Боже прибери си вересиите и спаси България !

391

амии

преди 5 години

До ХМ!нали трябва да се пише срещу РР Като няма за какво да се хванат , ще си измислят

390

я па тая Луфтханза

преди 5 години

Веднага да се оплачи на мъжа си