349

Анонимен

преди 5 години

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЯ Е РАДЕВАЩОТО АЗ НЕ ЗНАМ....

348

sisu

преди 5 години

Да пробва с Аерофлот.

347

държавната любовница

преди 5 години

Пак излага България и.......VW се отдръпнаха.Сбогом на 5000 работни места.

346

стига политизиране!

преди 5 години

Пътуванията със самолет се превърнаха в кошмар! Претърсват те сякаш си наркодилър, държат се с теб като в концлагер, не съобщават промени в часове и гейтове, а ако те нарочат ти изхвърлят куп неща от ръчния багаж. После те наблъскват на седалки за джуджета и както е тръгнало, скоро ще пуснат билети за правостоящи. Права е жената да се възмущава в качеството си на клиент. Пък и постът е от фейсбук, не е официално изявление на президентството.

345

Край

преди 5 години

Ей не случваме на първа дама. Предния нямаше -тоя пък прекалено много има.Как не вдяна горката, че не трябва да ползва социални мрежи за да си излива логореята.

344

Анонимен

преди 5 години

Права е Радева. Служителките на Луфтханза трябва да се държат учтиво и да нагрубяват пътниците.

343

Анонимен

преди 5 години

Защо ли *** троловете на ГЕРБ, че хората избраха Радев за президент, а не тяхната кандидатка?

342

Льотчика

преди 5 години

Кога излезна от селският дървен нужник с изрязаната дупка на двора кога откри модият корифей с потника кога се взе за звезда и взе да обсъжда авиокомпаниите на Германия тая простовата и позавяхнала кифла в която няма капка достойнство и морал на която трябва със закон да се забрани да си отваря кирливия процеп наподобяващ уста.Коя си ти простовата кифло за каква се взе и на кой му дреме за теб .Мъжът ти е президент да ти каква си питам ? Грозна, злобна, невъзпитана и проста женица

341

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

пази боже, сляпо да прогледне.

340

СС

преди 5 години

Малко е тъпичка тази женица сякаш... :) :)

339

Антибоко

преди 5 години

Поведението на тази особа е ясно дефинирано и излагащо, но само се замислете----ами ако и Боко бе женен,---мале, мале---двете половинки, въпитани като мъжете си ,.....двойна излагация....

338

!

преди 5 години

Неприятно е да ти отложат полета. Но е абсолютно гадно след това някой да издевателства с подигравки. Когато някой не си спази договора, най-малкото дължи обяснения. При подобна ситуация, багажа вече е чекиран. Хората се струпват на гейта и изведнъж - полета отменен и нулева организация на хората. Да си спомним само как наши евродепутати не присъстваха на важно гласуване в ЕП поради подобни проблеми.

337

Анонимен

преди 5 години

Не може съпругата на президента да дращи глупотевини в нета само защото е комплексирана и в климактериум,това вреди на политиката на държавата ни.

336

Странно нещо е бг...

преди 5 години

Грозна, злобна, невъзпитана и проста женица, съблазнила някой си, дава тон и характеристика на всички нас по света ....И вместо да се покае , тя наглее, вместо да се извини ,тя злобее.....народна поговорка---Въшката , като се наяде излиза на челото.....

335

Анонимен

преди 5 години

Кой и плаща екскурзиите на тази дива ***?Данъкоплатецът ли?

334

Зозо

преди 5 години

Хахахааааааа, в "реакцията" си Деситу нарича служителката на Луфтханза - афроамериканка, ХАХАХАХАХАХААХАХАААААА, а тя си е просто мулатка.Как *** Десо да е афроамериканка служителката като е германка?!?За това за простите ***-путинисти само глад и лабут!!!

333

:-)

преди 5 години

От София до Валенсия Wizz имат директен полет. Не разбирам кое е наложило прекачването и ненужното разочарование. Отменен е редовен полет и тя както и всички останали пътници ще бъдат компенсирани.

332

Анонимен

преди 5 години

Деса се обижда германците като побликува част от химна на фашистка Германия , *** трябва да се извини и да се оттегли при Решетников .

331

МАЙТАП

преди 5 години

АПТОПО ИСКА ДА КАЖЕ, ЧЕ РЕЗИДЕНТА Е ПО- ГОЛЕМ ПИЛОТ ОТ ТЕЗИ В ЛУФТХАНЗА БЕ...

330

другарке радева,

преди 5 години

а млъкнете поне вие, че със съпругът си вече не се търпите! Само простотии - оня гони ФВ, вие - луфтханза... Разбирам, че сте рубладжии и мразите немците, но малко по тактично така го давайте.