274

Анонимен

преди 4 години

РАДЕВ НЕ МИ Е ПРЕЗИДЕНТ И НЯМА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ ЩОТОНЕ СТАВА ЗА ТОЯ ПОСТ

273

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата посочи Елена Йончева"-------------ТВА Е БАЦЕ; ЧЕРВЕНИТЕ ПАК ПЛЕТАТ КРАДЛИВА КОШНИЦАА ЙОНЧЕВА КАТО Е ТОЛКОВА НЕВИННА ИМА ЕВРОПЕЙСКИ СЪД

272

Анонимен

преди 4 години

РАДЕВ НЕ МИ Е ПРЕЗИДЕНТ

271

Анонимен

преди 4 години

ДОЛУ РАДЕВВЪН РУСКОТО ВЛИЯНИЕНИЩО НЕ ДЪЛЖА НА РУСИЯСАМО ЕС И НАТО

270

възмутен

преди 4 години

Винету го изкара тоя за подкрепление,а той ще го потопи.

269

Росен бутаГЕРБнадолу

преди 4 години

тва рогадо ЕГН използва плитки трикове уж говори с/у Президента Радев и БСП, а всъшност като син на БКП-партиен секретар и комосмолски секретар на МЕИ, най коварно си го връща на ГЕРБ, Бойко и Цецко.РП не им простява за гаврата докато бе президент. Погледнете нито Корнелия, нито Президента му обръщат внимание. Бойко и Цецко само го чакат да потегли на червено и го натресе ТИР.Алото и Бирата пратиха на заслужена почивка та на тоя компир ще му цепят басмата ли.Отритнат от БКП и ГЕРБ значи кретиен

268

до 269

преди 4 години

Инвеститорите виждат корупцията и беднотията. не чакат Президента да им я казва.Президента говори на тези дето трябва да променят тези факти.Проблема не е в това, че някой казва истината.Проблема е, че истината е такава

267

Анонимен

преди 4 години

Стига сте трили коментари, оставете ни свободно да си изразяваме мнението алооо

266

???

преди 4 години

И като какъв ги е довел Плю.вналиев???Власт ли има, терени за подаряване, има частни пътища, електрозхранване???Що за празнодумство и скудоумие?Инвеститора идва при този който има какво да му предложи - Президент, Министър-председател, Кмет...Този господин никой заради педа.лската му усмивка ли ще дойдат???

265

Анонимен

преди 4 години

Евала на Плевнелиев 10 пъти над сричащия радеф най слабия президент.

264

Анонимен

преди 4 години

Добре,че си избрахме президент,който да отвори очите на хората за истината,а който иска -да инвестира.За 10 години инвестициите намаляха 10 пъти и за това не е виновен Радев,а ширещата се корупция по високите етажи на властта.

263

Българин

преди 4 години

Това че Радев говори постоянно колко е корумпирана и бедна България е много вярно.Никой голям няма да инвестира при това представяне на страната от самия и президент.

262

Анонимен

преди 4 години

С чужда пита, майчин помен " Как ги ненавиждам тези дребни душички. Бъкел не разбират, но умело си приписват чуждите постижения. Прав е Плевнелиев да се гневи.

261

Анонимен

преди 4 години

Обичкам ай..мети се изпокриха като мишки,обаче тоя умора няма.

260

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам защо говорите за управляващи партии, тук управлява политически САЩ и икономически Германия, едва ли има дете от ДГ да не знае това. Дребните решения са оставени в ръцете на пъдарите/т.е.ГЕРБ, БСП и т.н./Но напоследък/и по-точно от 30 г.насам/ особено опасни за народа са именно пъдарите. Който и да сложим от тия все ще краде такъв им е манталитета.

259

Анонимен

преди 4 години

Плевела по едно време не играеше ли ролята на министър на благоустройството?Що пари се потрошиха там,лелелееее...Как няма да вампиряса,бе.Идват проверките от ЕС.

258

ужас

преди 4 години

Няма ли пиари около РП , пиари на ГЕРБ !!! Не разбраха , ли че колкото пъти го покажат този човек , толкова повече гласове отиват към други партии . Ето дори се замислям ,да гласувам за БСП на изборите само и само , да спечелят с голяма преднина , ББ да си даде оставката и да има предсрочни .Карат ме да гласувам за Станишев , нещо , което съм си мислил ,че няма как да стане / как не му дадоха някакъв пост из Брюксел ,ч е да не мярка и той в БГ

257

Анонимен

преди 4 години

Росене,ако имаше поне малко достойнство,щеше да се скриеш от срам,виждайки как народа си прави гаргара с теб.

256

Анонимен

преди 4 години

РОСКО БЕШЕ ЗЛЕРАДЕВ Е ПО-ЗЛЕ

255

Анонимен

преди 4 години

...Е, всяко чудо е за 3 дни както казва народът, разбирай и Апартаментгейт. А паметта ни е къса за жалост.... Пък и Алцхаймер си казва вече думата. Тези коктейлчета с които ни черпи Сатана и слугите му чрез храната, водата, въздуха, медии и т.н. застрашително взеха ума на мнозина...За Бога братя, както казваше един добър наш мин.председател, когото вече почти напълно забравихме, мислете много преди да вземате важни решения.