294

Анонимен

преди 4 години

Роско пак заработва. Роско Плевнелиев - едно работещо момче.

293

ганев

преди 4 години

Този комсомолски секретар непрекъснато ръси какви ли не бивалици..... Ами питай баща си от ОК на партията в Благоевград кое е правилното......Държавата върви стремително към 6,5 млн.. а той тръгнал да говори само глупости

292

SS

преди 4 години

на кого не му ясно? - тоа на снимката (Мистър Офшорко, баш майстор Офшорко) напада президента, понеже Радев взе честичко да споменава офшоркощината сред БГ-политиците

291

Тръбопроводчик

преди 4 години

"С някаква степен на вероятност, но по-вероятно е след известно време ще се вземе решение", категоричен беше Плевнелиев. "Това изречение ми изкърти испанските плочки в кенефу барабар със сифоня!

290

Анонимен

преди 4 години

Голям смях....."магарето", което герб обясняваше гордо как ще бъде избрано, реве по медиите как трябва да се пази мълчание преди преговорите.....Дискретност, да го....В интерес на истината - Радев се изцепил в Асеновград. Дори и да е имало новина - почти никой не го забеляза. Обаче тоя на снимката взе че се обиди и не спира да кудкудяка по медиите. Че и призовава за дискретност.На това му се вика "да ти липсват първите 7 години".

289

666

преди 4 години

*** хендс ин ди еър!

288

Анонимен

преди 4 години

Ключова инвестиция,а?А ключовете за имотите в Гърция,а?Плевела освен ДДТ ,друго не го лови.Ай разровете се малко по сметките Му.От комсомолски секретар, стана най-младият комунист,а после върл антикомунист

287

ПОЗИТАНО......

преди 4 години

ДРУГАРИ. Форума е анонимен. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу ГЕРБ и най-вече срещу Борисов.. Малко сме , ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването , плюенето и ползвaнето на прокси VPN . Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радев и другарката Нинoва !!! Слава и на другаря Ким Чен Ун !!!

286

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля,че с тези изказвания Роско си отмъщава на герберите,че не го номинираха отново за президент.Нали си спомняте как се беше наточил за нов мандат и след една среща с Бойко,уж сам се отказал.Е,как сега да не им отмъсти,като така го прецакаха.

285

треторазрядно ЗКПЧ

преди 4 години

Експериментът пенсиониран *** да работи като президент се оказа неуспешен.Време е Кауна да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на банка. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои. Стига е дрънкал дивотии и хулил България пред света !!!

284

РП е коварен, Факт!

преди 4 години

Коварството му личи от секвенцията мисли-заявления-анализи на ситуацията.Думите са дразнещи и консолидиращи колебливия електорат на ГЕРБ, демек хората които са преценили че ще чакат да видят скандалите и решението им.Например срещу една Елена, Росен премъл1иво споменава думата оставки на Цецо ухото,Правосъден и земеделски министър,КОМПОР,прокурори,политици и кметове-и всичкото това срещу една Йончева.Чиста проба провокация на РП срещу ГЕРБ.Неумит морков в срамната устна на РП и после да го яде

283

278,280

преди 4 години

Ако ще и с 10-сантиметрови букви да пишеш,пак си оставаш смешен и жалък.Радев го избраха над 2 милиона души,а роската беше назначен.Точка.

282

ха-ха-ха

преди 4 години

до Анонимен ,герберастЗа щастие си единствения тиквар във форума.Няма нормален българин ,който да харесва крадливия *** Расим.Не случайно даже Тиквата предпочете Цецка Рабфагаджийката/защото не може да влезе редовно във ВУЗ/ ,пред този невзрачен и жалък мишок.Колкото и да се пъчите ,в шайката Герб няма нито един тиквар ,който да се мери с Радев.Защо ли Тиквата не се опита да шамароса Радев ,както го правеше редовно с крадливия ***?А?

281

Анонимен

преди 4 години

До До 278НЯМА ТУКА "ДО" БЕ

280

Русомраз

преди 4 години

От чорапите на Плевнелиев ухае на шанел а от устата му капят бисери и винаги е гладко обръснат, а не като Борисов.

279

Анонимен

преди 4 години

КРЕМЪЛСКО ПРОТЕЖЕНЦЕ.....ПРЕЗИДЕНТЧЕ НЕГРАМОТНО

278

Анонимен

преди 4 години

РОСКО БЕШЕ ЗЛЕРУМЕНЧО Е ПО-ЗЛЕ

277

До 278

преди 4 години

Знаеш ли колко ми дреме,че точно на теб Радев не ти е президент.Роско,ти ли си,бе?

276

Анонимен

преди 4 години

ДЕСА РАДЕВА КАК Е БЕ РУМЕНЧО

275

Анонимен

преди 4 години

Боже и като си помисля, че това недоразумение беше президент ....