314

Анонимен

преди 4 години

До мунчоТакае, това е типична мисъл на един ***. БСП била виновна, та тя е управлявала нищожен период от прехода и то при най-успешното правителство на прехода това на Станишев. Гербавата завист е велика.

313

истината е

преди 4 години

До АнонименВъв Венецуела са по-богати отколкото в България, в Русия също. Така че гледайте статистиката десните *** и тогава като видите че ни водят и по брутен вътрешен продукт на човек и по паритет на покупателна способност, ще заобичате БСП. Гледайте колониите на запада Косово и петролен Азербайджан че умират от глад и мизерия, въпреки огромните си ресурси. Спрете пропагандните си лъжи и измами срещу Русия и Венецуела.

312

А Пантофльо

преди 4 години

какво отношение има към този завод !?

311

мунчо

преди 4 години

най голямата прокоба и злоба за България е верхушката на бсп

310

Анонимен

преди 4 години

Беден е народа,а всички коит са се наместили по партийна линия са корумпирани,от партиите се корумпират заради вретикалната иерархия по стъпалата на издигане,колкото да получат от държавната работа за която се кандидатират все им е малко,корупция при народа няма по простата причина,че трябва да им плаща на всякакви тия от изисквуемите от тия постоянни изменения и измислени нерационални решения,че още на ръка за разрешение,на което не всички от народа се хващат,но има такива с две ръце се хващат.

309

Анонимен

преди 4 години

Къш,бе.

308

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПродължават хибридните обиди на негово светейшество православния патриарх на Русия. Ние, православните да наричаме ли папа Франциск Хорхе, както всъщност се казва? Хайде засрамете се, вие водите хибридна война провитв България, Русия, православието...

307

Анонимен

преди 4 години

Това боричкане между политиците кой да си припише заслугата, самохвалството и биенето в гърдите по байганювски е страшно грозно зрелище. Със сигурност инвестиции се правят заради икономически интерес, а не заради хубавите очи на Плювньо например.

306

Иван

преди 4 години

Плевнелиев - Най-недостойният, жалък, злоблив и слугуващ политик в историята на България!!!! Малък човек с огромни комплекси!!!

305

Анонимен

преди 4 години

Какъв рунд,беее.Ако застанат на тепиха един срещу друг,още в първата минута Роско ще бъде в нокаут.Същото е и на политическата сцена и на поведението на единия и на другия и на речите им,и на мъжеството им/за единия това е непонятна дума/.

304

Инджиктипляктор

преди 4 години

Няма конфликт между бивши настоящ президент-аз поне не съм чул Радев да е отговорил на злобните хули на Плевнелиев!Не желае да му слиза на нивото."Спиш ли с кучета, ще се събудиш с бълхи!"казват китайците

303

До 306

преди 4 години

Ако не знаеш България е парламентарна република и управлението на държавата се извършва от изпълнителната власт в лицето на министър председател!!!Президента и президентската институция е в по голямата си част представителна и няма нищо общо с управлението на държавата!Единственото което може и е и вменено в конституцията е някаква форма на законодателна инициатива ,и то такава че само да предложи и нищо повече!

302

Симеонов

преди 4 години

Г-н Плевнелиев, е най-успешният и последователен Президент, на който Българският Народ е гласувал доверие !Той беше Президент в изключително тежко вътрешно политическои международно положение.Неговият мандат премина през две служебни правителства!През диверсионната акция на енергийната мафия.През окупацията на Крим от азиатската изолация .От първия до последния ден беше подлаган на отвратителна вражеска, диверсионна хибридна война от империята на злото българските комунистически слуги

301

Анонимен

преди 4 години

Когато политик се бърка в икономиката но няма и грам понятие за какво става на въпрос само се оаква!А като се има и в предвид че измисления ни президент е бил и военен мазалото става яко!

300

Анонимен

преди 4 години

Радев доведе Гюндаев. Толкова си може човека.

299

Анонимен

преди 4 години

До 304Държавата не е един човек. Това са множество служби работещи заедно. Или поне така трябва да бъде. Президента няма нужда да преговаря по икономически въпроси, за тази цел си има специалисти. Държава не се управлява с думата Аз. Като Борисов, той дава всичко и нарежда еднолично. Защо са тогава министерствата с цялата администрация щом един човек знае и може всичко? Но интерсното е че когато нещо се издъни този същия аз никога не е виновен, винаги изгаря някой друг.

298

Анонимен

преди 4 години

До трезво мислещите вижте стандарта на живот на гражданите във Венецуела (кои подкрепя управлението там?- партия бсп, Русия Турция Китай само демокрации ! Забравихте как брамчахте с волгите и ладите, сега карате иначе новите мерцедеси и бмвта и продължавате да плюете по Европа,Добре че падна Ссср да видят българите малко свят ! Да Живее европа

297

Анонимен

преди 4 години

Един плевел срещу президента!

296

Анонимен

преди 4 години

ТОЙ РАДЕВ МОЖЕ НАЙ МНОГО ДА ПРЕГОВАРЯ С ВАЗ ЗА ЗАВОД ТУКА))):

295

Анонимен

преди 4 години

Тоя колко имоти има по Драгалевци .... И все хубави къщата, мазният хамерикански хагент