89

Анонимен

преди 5 години

Аз изчислих че моята заплата трябва да е 4600 лв.

88

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали си пълна мишка с 1200 паунда, работел съм 7 години винаги на минимална заплата 1200 паунда , плащах 300 паунда квартира , за храна не съм мислил никога защото тя е по евтина от тук , купувах си маркови дрехи които също са по евтини от тук и още си ги нося макар че вече почнаха да се късат , у ДОМА съм си от 2 години и едвам си плащам сметките в собствено жилище.

87

мдаааа

преди 5 години

Браво на нея!Учени от БАН,лекари,на всички,заплатите не трябва да са под 5000 лв,сега остава да каже,откъде ще ги намери или ще остане поредната празнодумка!!!

86

Бат Сашо

преди 5 години

Ами то нещата си вървят "ръка за ръка",има повече деца-има повече учители,лекари,спортисти и т.н.Всеки ден се чудят как да затрият тая държава пък за учителите се притеснили!!!

85

Анонимен

преди 5 години

и защо, докато бяхте на власт, орешарски не им ги даде?! аман от популисти! крайно време е да се криминализира неизпълнението на предизборните обещания! това си е чиста измама с цел лично и партийно облагодетелстване в особено големи размери!

84

Анонимен

преди 5 години

Лесно говори цоциалиста! Но защо като бяха на власт не дигна Орешака нито една заплата? Защо само ГЕРБ пое ангажимент за 25% ръст в продължение на 4 години?

83

До 89

преди 5 години

В Англия с 12000 £ си пълна мишка.

82

Анонимен

преди 5 години

Браво бе , Йотова ! Ти си можела да смяташ ! Но защо смятате само преди избори ? Да гласува , който иска ! Аз повече НЕ ! Когато ми увеличите заплатата двойно преди изборите , ще дойда да ви подкрепя !

81

до 89

преди 5 години

1200 паунда , добре е ама да си ги харчиш тук !!!

80

Анонимен

преди 5 години

Аз сметнах че хамалин или работник на автомивка или най-долнопробната работа в Англия е 1200 паунда = 2500 лв , аз заминанавам вие си смятайте.

79

бай ганю

преди 5 години

да и повече трябва да са ама айде да ги извадиш от собственния си джоб социалист много лесно разпределя и харчи народни пари

78

Анонимен

преди 5 години

A nai minimalbata pensia trabca da e pone 550 lv nai visoka da e 1000 sa 4engeta sgenti donosnizi radunava4i vornni

77

охо

преди 5 години

Щом Янка е на снимката с вицето, значи накъде духa вятърът.

76

червен шпионин

преди 5 години

Сладка е държавната хранилка !!

75

Василев

преди 5 години

Образованието е част от икономиката на една страна, нещата са взаимно свързани!Не може страна с аутсорсингова обслужваща икономика , да има високо образование, което да произвежда тесни специалисти и хората на точните науки да бъдат на почит!!!Тука се произвеждат на килограм социолози,политолози,джурналисти, анализатори,всякакви плямпала, които са завзели всички медии, и хора от хуманитарните професии и разтягат локума!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!Лея Дорисън!ЦРУ

74

Я па я..!

преди 5 години

Така е , ама парите да ги даде Боко.

73

АНТИ

преди 5 години

Една европейска реформа не е провел Борисов !Как ще вървим, по светлия европейски път, така ?!

72

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с учителите!Деца не останаха, масово закриха училища и паралелки в провинцията, а Я. Такева все учителите ни натрапва.

71

запознат

преди 5 години

До бившия учител жените реагират какво имаш в джоба не каква професия си :)

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Много хора биха станали учители или полицаи ако има кой да ги уреди. Тези държавни работи са добри за хората въпреки че заплатата не е висока.