49

Анонимен

преди 5 години

И идват избори, гора зашуми, думи потеглят - утре заплатата на учителите 2000лв и от къде ще дойдат учители?една позната завършила педагогика искаше да стане начален учител през 2018-та, е никъде не я искат, няма бройки, в някакво село на 30км само имаше свободно място.Та да питам пак, дали е проблемът само в не атрактивната заплата?

48

Стратег

преди 5 години

До ВасилевМладите чукундури се записват студенти,з а да отърват копънта на нивата в родните си села и дас еуредят в калабалъка (с мъж или жена). Казвам ти го първо лице;))) та, професорът Христов е прав;)))

47

Стратег

преди 5 години

До ВасилевВерно е, откак Бойо дойде на власт се наложи да зарежа любимите ми ниви и да изляза във безсрочен отпуск. Иначе от години ви гледам, какви сте чукундури по тия форуми, но не ме интересувахте толкова. Сега, обаче, ще го ядете Дебелия барбар с топките! "Ако за ГЕРБ не бе гласувало, не би чудо видяло". Сега ще видите много Чудеса;))))

46

До 52

преди 5 години

Учителските ни заплати бяха едни от най-ниските по време на социализма от 120 до максимума 190 в края на 80те. Дечурлигата в сайта от къде да знаят това ? Сега е слободия и всеки си плямпа каквото иска безнаказано,визирайки последните 7-8 години.За тях явно живота в България е започнал тогава

45

TT

преди 5 години

Никой не може да даде толкова,колкото БСП може да обещае !

44

Анонимен

преди 5 години

Пак Я. Такева ли е на челна позиция? Докога?!

43

До 37 и подобни

преди 5 години

А ако БКП/БСП не крадяха а изграждаха нямаше да има 10 ти ноември изнасянето на парите в куфарчета,мораториум,Луканова,Виденова зима, 3 пъти фалит на държавата и заплати,пенсии и детски от 70 години насам да са най ниски в Европа.България не е държава на 10 години пик.льо невръстен-,,крушката има опашка ",казва народа.На колко годинки си бе юнак,какво си видял,какво си преживял???45 години такива като теб вдигаха лозунги докато накрая банкрутира България и лидера нарече строя си ,,НЕДОНОСЧЕ"

42

Василев

преди 5 години

Питайте специалиста по образование социолога професор Иво Христов, който има наблюдение и ще ви каже къде е проблема, понеже той все критикува младите ученици и студенти, които гледали като телета и нищо не вдявали, кой е трябвало да ги научи???Малко се получава , като поговорката" Кой ми *** в гащите"!!!???Това важи в пълна сила за всички мрънкалници по форумите, които от сутрин до вечер само мрънкат, но самите те нямат една свършена работа като хората!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

41

краварка

преди 5 години

Проста *** - краварка с партиен билет дошла от село да ни учеи на морал!

40

Стратег

преди 5 години

Я, БСП обеща доволно много пари и то за младите учители, Бойко какво ще прави сега? Бойко, ако не обещаеш поне 3000 лв. си валат! Аз вървя към пет хилядарки;)))

39

запознат

преди 5 години

Да но Герб им трябва *** необразован електорат!

38

Анонимен

преди 5 години

- 5 хиляди, секретарка и служебна кола с 200л на несец безплатно гориво.- Но вие се майтапите!- 1 април замина, но избори идат! Това което ще ви обещаем вие даже не сте го и мечтали! Лозунгът - приятел наш.

37

Василев

преди 5 години

Преди изборите, всеки се скъсва да лъже!!!Едни щяха да правят пенсиите хиляда лева, други средната работна заплата 1 500, а сега и 2000 лева на учителите заплата!!!Стягайте си задниците, защото трябва да бачкате здраво, помощите и социалните на ц.ига.н.ите ще се увеличават, трябва да се плащат лихвите и главницата към МВФ, трябва да се вадят пенсии, трябва и да се плаща на корумпирана шуро-баджанашка селско-просташка държавна администрация!!!Агент Уйли Бренгоув!ЦРУ!!!

36

sante_dog

преди 5 години

Приказва колкото да не заспи. При средна заплата за страната 1200лв няма логика учителите да получават 2000 (+70%).Това няма да доведе до качество просто защото професията ще стане ПРЕКАЛЕНО атрактивна и като се има предвид че е държавна работа (т.е. назначаваме наши хора), ще се назначават партиини учители, калинки и прочие.Нещата малко трябва да се мислят, за да станат. Във Видин един учител с 2000 лв заплата ще е ЦАР. Т.е. общинските училища ще са пълни с партиини функционери. Знаем се...

35

Анонимен

преди 5 години

Егати и геноцидът!

34

Анонимен

преди 5 години

Сега ще захранят учителите,за да си мълчат като въвеждат лъжите за исотрията в училищата,премахването на бг авториот учебниците,и въвеждане на сексуалното гей образование от ранна възраст.Вече са почнали.

33

загрижен

преди 5 години

Василев пак е надхитрил санитарите ! Момче - те не са ти врагове , слагат ти това специално облекло с каиши и дълги бели ръкави за твое собствено добро !

32

Анонимен

преди 5 години

Ха, а старите учители, какво - кучета ги яли???

31

Олег

преди 5 години

До Анонимен 10Като преподаваш и ти не знаеш ли, че БСП може да даде милиони левове, само когато хлабът струва хиляди.

30

Василев

преди 5 години

Казах ви селяни прости, да работите качествено и ефективно, защото всичко ще рефлектира после срещу вас!!!Въртите се в един омагьосан кръг , от който има спасение, но всеки трябва да започне да работи качествено и ефективно, тогава ще има пари за всички и няма да потъват в бездънна яма!!!Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!