23

Анонимен

преди 5 години

Преговарят е силно казано,най -вероятно ще се срещнат с треторазредни чиновници които ще им връчат условията които трябва да изпълним, за да се сдобием с Ф-16!

22

men

преди 5 години

ше ги оставят да пренощуват на терминала на летище, една молитвена закусчица сутринта у макдоналдс и по живо по здраво обратно кой от където. най вероятно и визи немат. циркове пак герпаджийски предизборни. па кой знае може по едно макетче да им дадат от самолетната компания да си играят на война с мерцеДеситу на женералисимуса.

21

Saki

преди 5 години

Цялата работа ми напомня, как едно време диваците с канутата и отровните стрели по голи з**ници са се качвали на галеоните да преговарят с белите хора.

20

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

На кого му пука за това, кой самолет е по-добър? ПУКА ИМ ДА НЕ ИМ ВЗЕМАТ ТЕРАСИТЕ И АПАРТАМЕНТИТЕ.Ако бяхме държава и народ КЕБАПА ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е В ЗАТВОРА.

19

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

най-бедните избраха най-крадливите и сега ТРЪМП ще се възползва.Мислите ли,че човек,който лъже на дребно му пука за българите и БЪЛГАРИЯ? СТАНА ЗА СРАМ КЕБАПА. ЩОМ НИЕ ЗНАЕМ ЗА ТЕРАСИТЕ МУ, ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ЗА НЕЩАТА, КОИТО НЕ ЗНАЕМ? Тръмп, обаче е наясно.Всички до един от крадливите гробаджии ще се натискат да подпишат с американците, защото ги държат с "АПАРТАМЕНТИ".

18

Към 24

преди 5 години

https://nrk.no/nyheter/norges-nye-kampfly-1.11136635

17

Анонимен

преди 5 години

Норвегия купува 52 Ф35 за 6,7 млрд Евро.защо ние не купим 8 Ф35 за 1? Модерни, неуловими от радар.... Ф16 са си на 40 години. Държавните ни мъже не се возят на 40 годиш и модернизирани автомобили, нали? Норвегия спира Ф16 до края на 2019, а ние тепърва ще купуваме.

16

Анонимен

преди 5 години

Това са най готените самолети. Всички ще ни завиждат. Чакаме ги руснаците да ни нападнат да ги напляссаме с тях, че да помнят

15

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Сега, разбрахте ли защо самолетите ще са американски? Ако не сте, явно сте ТЪ--ПИ. ПРИЧИНАТА - ТРЪМП ДЪРЖИ ВСИЧКИ НАШИ АПАРТАМЕНЧИЦИ. Ако ПАТРИОТА КАБЕП-ТЕРАСА не иска да даде 5 милиарда на Америка, после ще му бутнат терасите. КЕБАПА ПАТРИОТ ЩЕ СКАЧА И ЩЕ ВИКА С ПЪЛЕН ГЛАС: "НАЙ-ДОБРА СДЕЛКА Е АМЕРИКАНСКАТА".Същото и с ЦЦ, ТИКВАТА, ГАРГАМЕЛИТЕ И така до последния гробаджия-крадец

14

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

кебап патриот не сключиш ли сделка с тръмп ще трябва да буташ тераси. щом си корумпиран КРАДЕЦ сега ще платиш милиарди. СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ БЪЛГАРИТЕ ДА СТАНАТ В НЕДЕЛЯ СУТРИН ,ЗА ДА ГЛАСУВАТ. НЕ ДА МИ СПЯТ ДО 12:00 БЕДЕН НАРОД, ИЗБИРАЩ КРАДЛИВИ КЕБАПИ.ПАК ЛИ ПУТИН И СОРОС СА НИ ВИНОВНИ. ТОЗИ ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА. ЩОМ СТОИТЕ И НЕ ГО МАХАТЕ ЩЕ ПЛАТИТЕ СЕГА 5 МИЛИАРДА

13

Анонимен

преди 5 години

До 15А защо самолетите.изобщо трябва да с американски?-:)---за да ннападнем джуджето и да си върнем крим, ей за тва...)

12

Анонимен

преди 5 години

До ОхобохоЗащо като има вече Ф-35 ние ще купуваме Ф-16?--защото имаш възможност и нужди като за "нокия", а нямаш нито възможности, нито нужди за "ябълка"

11

Анонимен

преди 5 години

До 13..А защо самолетите.изобщо трябва да с американски?-:)

10

Анонимен

преди 5 години

лошото в цялата работа е, че още 4-5 години ще се кара с миг-алките ... а до тогава много неща могат да станат , а ние ще стоим отстрани и ще гледаме ...

9

Охобохо

преди 5 години

Едно не ми е ясно.Защо като има вече Ф-35 ние ще купуваме Ф-16?Навремето когато изобретиха GSM-ите ние пак купувахме мобифони.Това някаква форма на мазохизъм ли е?!!!!Ами министъра на транспорта да вземе да купи парни локомотиви!!!!

8

Любопитен

преди 5 години

В какво ли ще вложат комисионните,след като апартаментите станаха неудобна тема?

7

Анонимен

преди 5 години

Делегация от национални предатели ,окрали пенсиите и осигуровките на народа си купува ненужни бракми , за да си получи комисионните от окупатора...на БЪЛГАРИЯ. Ще трябва да отваряме пак къщи за гости в БЕЛЕНЕ ,когато се върнат..НО този път ще до края на живота ИМ.

6

Анонимен

преди 5 години

По същият начин ,може да преговаряме за нови Фоке -Вулф, или за Месершмит . Нищо че моделът е от преди 80 години . Може и за нови самолети на братя Раи. Важното е да са нови !

5

Анонимен

преди 5 години

Нови , ама бтакувани нали....

4

Анонимен

преди 5 години

Карахме германски самолети Месершмит, после докараха съветски самолети, сега ще караме и американски самолети. Каквото дадат, това ще караме. Нямаме избор никакъв. Външни велики сили решават какво да караме. Делегацията от фигуранти лети към началниците.