43

Анонимен

преди 4 години

Милиарди ще дадат за бракувани таралясници а пари за пенсии и заплати няма ! Гласувайте пак за тия унищожители на българия

42

Анонимен

преди 4 години

Това е Бойко и ГЕРБ=алчни продажници на България

41

b

преди 4 години

И краварите, ако не ги слушаме ще ни треснат една санкция като на Турция и тогава ще имаме купчина непотребна ламарина за милиарди. И няма да има на кого да я продадем - спомнете си ново закупените реактори за Белене, те още стоят.

40

анонимен

преди 4 години

да купят от ЕС, а не да създават работа на най-богатите в света, сега като ни треснат и шистовия газ, съвсем ще се озъбим, колкото и да мразят руснаците, вече има данни, че китайците силно са повишили консумацията на газ, тъй че, ясно е накъде отиват нещата....

39

Кратун

преди 4 години

Какво ще преговаря? Лично Баце заяви, че куппуваме Ф16, по вестници писаха дори как искаме да ги плащаме. При такава нагласа на клиента, търговецът няма нужда да дава отстъпки. Може дори и да вдигне цената допълнително. Може ли да се действа толкова глупаво? Всеки уличен търговец е по-хитър от нашите калинки, които вземат решение как да изхарчат милиарди левове

38

Анонимен

преди 4 години

До Не ни трябват! - Мъка !Голема мъка те е налегнала .Спокойно да не се споминеш.

37

АнатемаПредателиРодн

преди 4 години

А защо на тази поредна "молитвена закуска" няма да участва и пипоня от село Шума,известен с партизанското си име - Цвък Молитата!?

36

тра ла ла

преди 4 години

Ха така да ве отивали на "преговори" ! Ми нали ще ви набият манерките и каквото искат отвъд голямата локва , това ще стане "преговори" ха ха ДА ама НЕ, казваше бай Петко Бочаров !!!!

35

Тисъна

преди 4 години

Каква цена бе, без пари да ни ги дават- ще ги използваме в техен интерес. Нали сме у НАТО. Германците и французите се бият за свои интереси и си правят свой самолет: Еврофайтър и др.

34

Не ни трябват!

преди 4 години

Американски тенекии не са ни нужни, не можем да си ги поддържаме, ще ни излязат златни. САЩ краде по целият свят, но ние нямаме средства, ако ги вземат, ще имаме скъпи музейни експонати. МИГ 29 превъзхождат Ф16, това и запада го оценява, но нашите подло.ги не мислят, а безропотно се подчиняват на краварите!

33

Типично

преди 4 години

Типично по нашенски. Нито един от изброените в делегацията не притежава необходимия ценз. За това сме такива каквито сме! Ех, да имаше една скрита камера!

32

Анонимен

преди 4 години

Аве на тая делегация защо аджеба самолета им лети с главата надолу!?

31

Анонимен

преди 4 години

Ние още не знаем с колко ще ни вдигнат данъците че да платят старите а те вече преговарят за нови.Тоест скока на цени и данъци ще е огромен.Но забавно няма да го платят руските и американски *** милитаристи а всички щото другите са будали и троловете са взели пари за да тролят и сега тяхното си е тяхно чуждото демек парите на народа е общо.Що не взеха друг модел самолет.Щото са всичките политнадупени на Русия и САЩ и са взели пари да лобират за техните сделки, а не за други бе мозъци.

30

Анонимен

преди 4 години

И какво им е лошото на руските самальоти, като изключим факта че са руски - вярно, трудно палят, ама като запалят веднъж са си пушка, не им метеш пътеката преди да излетят, сипваш каквото ти падне, масла, керосин най-ниско качество, *** то няма и за какво да ги ползваш по принцип. Даже всичко ти е надписано на български - старт, стоп, не ти трябва да си летец за да ги подкараш.

29

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Преди 35 години българите бяха умни, но политически репресирани от СССР.Ся са относително свободни, но *** останаха.Абе ***... щатите ви правят военни договори, а вие ще преговаряте. Преговарят равните. Вие сте ***, на които са дали пари, които е ясно къде ще се похарчат.Що си не купите Грипен или Дасо?Пробвайте ***!Вие срамите името българско!Българите не са *** като вас.

28

Милен Илиев Минков

преди 4 години

Съвременната- армия,..Няма- да- има, нищо- общо, със- сегашната,.Никаде, по- света,.. Затова, нейните- имена,...И, адресй,....Нямат, истински- вид,.. Сред-цивилизацията,.

27

Присмехулник

преди 4 години

вече има преговори за нови????ми де ги старите f16?

26

Анонимен

преди 4 години

Как ще се плаща ? След доставкана самолет на траншове. Ако вбългария имаше прокуратура,а не цацаратура вече трябвашеда разследва тази сделка. Товае всичко друго, но не изгодна забългария сделка.

25

Викинга

преди 4 години

Който и да е Ф, като видят руски самолт в небето и Дим да ги няма, талиги че и дрънкат, а нашите пазвани с корумпирани тикви са принудени да ги купуват, защото вече са си дали петата точка под наем!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Преговаря? Американците от кога преговарят? Те дърпат уши, налагат санкции, поставят ембарго, а за опитващите да живеят по-самостоятелно, донасят бомби и демокраДция. Десеторните им стандарти са пословични.