115

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен108 На кого най-напред се обади битият от сръбските терористи Заев, по време на пуча в македонския парламент-на Борисов.На него се обадиха и политите в Брюксел.Ако България не беше подписала Договора за съгрудничество с Македония,нямаше да го има и Преспенския договор.Това признават Заев,Меркел и Туск.

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен118 Всички сте от село.България няма аристокрация,а настанените в София след терора,подпомогнат от Съветите,на 9 септември,дойдоха от села и паланки с цървyли, и се настаниха в къщите на богатите и почтени българи,които избиха и ограбиха.

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен122 "По делата ще ги познаете",за ГЕРБ.БСП е руска партия и там са най-богатите крадци в България.

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен119 Виж,къде са парите,при няколкото фамилии,които са в затвора,ареста,или крещят по митингите руската БСП,а притежават по три къщи за гости,земя за стотицихиляди,палати за милиони,и дебели сметки.

111

Анонимен

преди 5 години

Тук още "манифестират" кр'етени които вярват, че ГЕРБ не са комунисти и не са създадени от БКП.....Боже, Боже защо си създал това толкова тъ'по племе ?

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен119 "Пичовете" са в БСП и компания.Червените оркидушат на кръв и нямат търпение,да заграбят власта,за да започне отново,голямото лапане.

109

Дискриминация

преди 5 години

От Европа ни заповядват да направим така, че да ни управляват жени.

108

ДЕРЗАЙ ПРОСТАЧ. О

преди 5 години

И ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА ПО ВИЕТНАМСКИ СЕ ИЗОКА. МОЖЕМ ДА И ВЯРВАМЕ НА ПРОСТОТИЯТА, ЧЕ СМЕ ЛИДЕР НА БАЛКАНИТЕ, КОЛКОТО Е ВЯРНО, ЧЕ ПЕКИН Е СТОЛИЦА ВИЕТНАМ.

107

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен112 Българинът е свикнал да краде и да гласува за руската БСП.

106

Анонимен

преди 5 години

До селянин 107Така и е добре с главата надору щото *** стърчи.

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен110 Кой искаш да дойде,БСП и компания,ли?Вече гледахме този филм-спрени фондове,ограбена държава,под руско влияние и изолация.След БСП "ще ти се отели вола".

104

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В.105 В тези престъпления имат участие най-много червените кхмери от БГ и техните дечица.В ГЕРБ,поне подават оставки,докато червените олигарси си живеят в незаконните палати,с пълните офшорки и банкови сметки в чужбина,и крещят ли,крещят срещу власта.

103

Анонимен

преди 5 години

Така е , лидери сме по прости управляващи. Всъщност ние сме простите, че ги търпиме.

102

Анонимен

преди 5 години

До селянин107 Толкова и работите,като прибавим и тежко носледство от комунистите ,от БСП и компания,забогатяли от приватизацията...Днес прокуратурата има много работя с тях.

101

Анонимен

преди 5 години

До Ха-ха-ха-ха-ха103 България има най-успешната външна политика на Балканите,в момента,колкото и да не ти се вярва.Да не изброявам,успешното европредседателство,задвижване на Западнобалканския въпрос,успехите на комисарите ни в ЕК,договорът с Македония,няколкото балкански срещи,все по инициатива на Борисов,доверието на европейските лидери към него...БСП позориБългария,заради партийни интереси,но хората виждат това и ще я"наградят"на избори.

100

селянин

преди 5 години

КАКЪВ ЛИДЕР? Като ни смачкахте от работа, като ни отнехте възможността да се лекуваме, храним нормално, дори и да почиваме поне веднъж годишно. Румънците са лидера на балканите и не лъжете хората. Те го показаха и днес , като бяха "наводнили" курортите. А вие госпожо слезте на земята и си извадете главата от пясъка.

99

Анонимен

преди 5 години

Тая научи ли къде е Пекин.

98

Ф.С.В.

преди 5 години

--Мда !! България е ЛИДЕР ,,в кражбите в корупцията в смъртността в демографската катастрофа -и лидер с най ниските заплати и то ТРАЙНО В Европа - Лидер по банкови фалити .Лидер в емиграцията - Лидер в всичко лошо за което може да се сетими Лидер като най нещастната нация ! Лидер по стари коли - Лидер по дрехи втора употреба и ВСЕ сме ЛИДЕР ! Браво на ГЕРБ - дано никога повече не ВИДИТЕ ВЛАСТ!!

97

Анонимен

преди 5 години

Акашовите хроники са подчертали приноса Цвета към вселенския разум.

96

Ха-ха-ха-ха-ха

преди 5 години

Бг-то лидер на Балканите ли?Тази се шегува :)))Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха