15

ай сиктир

преди 5 години

Това нещо пак счупи ***, последно Пекин на коя държава е столица.

14

Бай Хой

преди 5 години

Тази не е добре.Уникална безработица плюс /+/ емиграция.......Колко хора има в държавата?! Ако не са Парите от чужбина, България ще фалира след седмица.

13

анонимен

преди 5 години

да стана лидер по масова емиграция

12

ПроСоТо

преди 5 години

преди години в квартала имаше една стара комунистка,която с повод и без повод твърдеше,че.."Другаря Сталин е най-големия учЕн на нашето време"....та тая Черноянчева с декламирането на кухи КЛИШЕТА ми зямязва много на старата..Но то и какво друго да бъде?..-Целия гербоактив е съставен от "бивши" *** и техните наследници.."И нищо ново под слънцето"..

11

ха-ха-ха

преди 5 години

Тази невежа селска патица дали разбра ,че Пекин не е столица на Виетнам?В целия кокошарник на дон Тиква няма една грамотна птица-Лиленца ,Менди ,Цецки,Десита,Николинки,Теменужки и т.н. и т.н. Само ***.Върха беше онази монтантафонска порода-Искра Фидосова-председател на законодателна комисия ,която още не може да си намери дипломата за висше.

10

Анонимен

преди 5 години

"Ти няма да работиш вече тук""Спечелих"ХА-ХА-ХАБългapaците са такива рендета че ме ОТВРАЩАВАТ.Само си вижте "избраните".....тая на снимката, Боко, Цоко, Болен, Шкембе-войводата, Оня от село Дръндар, Прасчо...............ОТВРАТ.

9

Анонимен

преди 5 години

Лидер на какво? Откраднато? Мафия? Мизерия? Хора напускащи тази дупка?Мдаааа лидер сме.Докога ще търпим такива лелички от 70-те на които им се плаща да дрънкат глупости. Простотията на някой хора е направо сразяваща.

8

Хем грозно хем

преди 5 години

нахално - както казваше една моя бивша учителка за една подобна на Караянчева празноглава и меркантилна твар

7

Фики Стораров

преди 5 години

Никога не съм мислил, че има по-зле и от Цецка, срамота, бе, дами и господа, тази семпла женица- шеф на НС, неприлично е, да сложиш Караянчева начело на парламента, е като да си бъркаш в носа на публично място.

6

Анонимен

преди 5 години

лидер по кражби и смъртност. лидер по бедност. лидер по брой асансьори на политик и на брой молитвени закуски на глава на населението. анатема.

5

валентин александров

преди 5 години

черната янчева се хвали,че са станали,, лидери'' по кражба и присвоявяне на европари на балканите!

4

Верно е

преди 5 години

Изборът на Фолксваген за България пред Турция,Сърбия и Румъния,ще го потвърди!

3

Анонимен

преди 5 години

Ужасна пропаганда, Цецо не спи , а контролира медии и печати бюлетини. Трябва масово гласуване за да започне падането на герб мутрите

2

Анонимен

преди 5 години

Лидер по корупцуя, ниски заплати и пенсии, лидер по сърдечно съдови заболявания, лидер по имиграция, умиране, най-малко раждания. Абе ЛИДЕРИ СМЕ ОТВСЯКЪДЕ !!!! Безсрамни ***...

1

?

преди 5 години

По простотия...