80

Анонимен

преди 5 години

Кои са "Атака",че да поучават Брюксел?Влязоха случайно в политиката,заради бежанската криза и съвсем скоро ,ще изхвърчат от там.Санкциите са срещу руските олигарси,които пълнят касичката на Болен.

79

Младеж

преди 5 години

СЛАВА НА МОЯТА ЛЮБОВ - РУСИЯ. КРЪВЕН НАМ НАРОД. ТЕРИТОРИЯ НА ДВЕ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВИ ; ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ,И ВЛОЖКА БЪЛГАРИЯ. НЕЙНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ СЕГА СЕ НАРИЧАТ РУСНАЦИ. НО СА ПРАБЪЛГАРИ. ДА ОБИЧАШ РУСИЯ ОЗНАЧАВА ДА ОБИЧАШ ПРАБЪЛГАРИТЕ. ТОЕСТ СОБСТВЕНАТА СИ ИНДЕНТИЧНОСТ.

78

Анонимен

преди 5 години

санкциите в проформа вида, в който бяха до момента - нямат ефект : шефът на кремълското гестапо ставе все по-нагъл и по-брутален, и пред очите на цял свят, осъществява пълзяща "кадифена" анексия на всички прилежащи на раССия територии.днес са бившите републики от ссср, а утре да се готвят и страните от бившия сив, които са раздавали "гражданство на килограм", срещу малко имотен, черноморски кеш с изглед към морето и вперен взор към "кораба майка", анексирал източният бряг на морето

77

Анонимен

преди 5 години

До MakedonVolen Siderov e golem patriot--няма такава дума в българският език! това е чуждица, носеща в себе си "отрицателен заряд" и насаждаща псевдо-себеутвърждаване, чрез преклонение към страна, за сметка на помпане на омраза към всички други страни.когато болен започне да става родолюбец, а не "пейтриът" и още по жестокото - "националист", тогава може и някой да се излъже да пусне за руССката му партийка!

76

привет от Германия

преди 5 години

Че и нагли , искат тройно увеличение на еврофондовете и субсидиите за България ?!Те нека първо да покажат какво постигнаха с досегашните еврофондове и субсидии ,къде са парите ,защо не ги използваха по предназначение , а ги крадоха и си купуваха имоти в чужбина и скъпи яхти ?! Рубладжиите нарочно не използваха парите по предназначение с цел България да не постигне нищо и така Путин да остане много доволен !

75

привет от Германия

преди 5 години

Путин няма да покани българските рубладжии да живеят в русия защото няма интерес от тях в русия ,а има интерес от тях да са в България и да рубладжийстват от територията на България ! Затова по-добре ще е вие да им биете шута отзад и да им посочите пътя към Сибир , в противен случай няма оправия !

74

Анонимен

преди 5 години

рубладжии

73

Анонимен

преди 5 години

Треба да отстояваме Нашите Български позиции и, а така, па така. Точка.

72

Българин

преди 5 години

ПЛЮЕШЕ ДПС-БЕШЕ С ТЯХ...ПЛЮЕШЕ ГЕРБ-БЕШЕ С ТЯХ.....ВЯРВАЙТЕ МУ АХ.МАЦИ

71

Българин

преди 5 години

ТОЗИ .ЛУПАК СЕ МЪЧИ ПАК ДА ИЗЛЪЖЕ ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН,КАТО ОБЯВЯВА ТЕЗИ ИСКАНИЯ,КОИТО ЗНАЕ,ЧЕ ИСКАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.....САМО И САМО ДА СЕ КЛАСИРА.....А БЕШЕ С ДПС В УПРАВЛЕНИЕТО-ПЪЛЕН ОТ ...ЧАЛНИК,КОЙТО ТОЛКОВА ГОДИНИ ИЗПОЛЗВА ЛЕКОВЕРИЕТО НИ КАТО НИ НАСЪСКВА СРЕЩУ Т УРЦИТЕ,ШВЕДИТЕ И Т.Н. И НИЕ СИ МУ ВЯРВАХМЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ.....ТОЗИ ПЪТ МУ ДОЙДЕ КРАЯ И СЕ МЪЧИ ПАК СЪС СТАРИ УРВЕНСКИ НОМЕРА ДА ЛЪЖЕ БЪЛГАРИНА ЗА ДА ВЗЕМЕ ГЛАСОВЕТЕ МУ.....ВЕРОЯТНО ИМА ВСЕ ОЩЕ ЛЕКОВЕРНИ БЪЛГАРИ ДЕ.....

70

Анонимен

преди 5 години

Евала брате Волен !

69

Няма санкции

преди 5 години

Срещу раССия , защото ЕС са европедалиИма единствено санкции срещу физически и юридически лица замесени в кражбата на Крим

68

Панталеев

преди 5 години

*** твоят край ще дойде.

67

Шломо Вайс

преди 5 години

До СоциологДа не се отметнеш и да не го изрежеш от дъно социолога ?

66

Социолог

преди 5 години

Болен ако хване повече от 1.5 % си го режа в дъно!!!

65

Анонимен

преди 5 години

Отговорът на Юнкер на исканията на Атака ще е горе-долу следния - Като оздравея от ишиаса може и да помисля. Ама докторите казват, че ишиаса ми е нелечим! Ха, наздраве!

64

Анонимен

преди 5 години

Волене, какво стана с референдума за излизане от НАТО? Или дай само да си приказваме заради изборите а после с ГЕРБ.

63

Бай Муй

преди 5 години

Обещавам 20 пъти по-големи субсидии. В България ще се говори само на руски и пенсиите ще са по 3000 лв. Само гласувайте за мен, пък после .... ще видим

62

Анонимен

преди 5 години

Волене с подкрепата си към партията унищожителка на България, се самоунищожихте като партия. Не може да ви се има никакво доверие. Хубаво настояваш за тези неща но го правиш само на избори иначе на практика си с ГЕРБ. На изборите вместо да се хванете с ГЕРБ трябваше да подкрепите БСП. Както и да е вече за мен не съществувате.

61

sofeto

преди 5 години

Този "селак" Сидеров пак е спал на изтривалката пред кабинета на КГБ-Путин, като куче!