20

Ф.С.В.

преди 5 години

Не вярвайте на лъжи- Това което казва Сидеров и това което ще бъде написано в писмото до Юнкер- ще са две различни неща - ))

19

Анонимен

преди 5 години

На тоя скоро един еврофонд ще му дадат в затвора.А един южен поток с газ ще му прекарат през гъ.за и ще стане един хубав гъзоразпределителен хъб.Жив Патриот като тоя от стихотворението на Ботев и достоен наследник на такива видни путриоти като Димитър Общи Кириак Стефчов и Юда Искариотски.Ботев най-добре го каза това.Човека патриот е и продава си всичко за на Тръмп Путин Ким к Ердоган парата, ей това е на Тръмп икономически патриотизъм правиш се на патриот, докато продаваш страната си реално.

18

Анонимен

преди 5 години

Гробажии подкрепете коалиционният си партньор стига сте мълчали като женски полови органи и поканете Путин и руският патриарх ние да не сме римокатолици, че да идва Папата.

17

ПЕНКО

преди 5 години

КЪМ РЕЛИГИОЗНИТЕ ***.ЦИ ОТ ПАРТИЯТА :" А .ТАКА -А .ТАКА " : ОТ КЪДЕ СТЕ УВЕРЕНИ ,ЧЕ РУСИЯ ЩЕ ПРЕМАХНЕ САНКЦИИТЕ СИ КЪМ ЕС БЕ - ЧЕРНОКОЖЕНИ ТРАТАФУНГЕЛИ /ЗАЩИТАВАЩИ СЕ С ПЛАСТМАСОВИ МАСИ -ВМЕСТО ДА "АТАКУВАТЕ "/!?!?

16

Анонимен

преди 5 години

Сидеров никога повече няма да вземе повече от 1 %.

15

Анонимен

преди 5 години

Юнкер не само ще използва писмото за тоалетна хартия и ще ми го върне за втора употреба ами ще завие вътре онова дето го е издрънчало кучето му навън и ще му сложи и панделка.Ще му прати и една рецепта за морфин че му трябва конска доза.Искам да кажа не защото е луд то е и това де, а за обезболяващо, след това което ще му направи Путин за това че получи пари за да му прислугва, а не можа нито един негов проект да прокара.Пък Ердоган като го докопа.Ще му трябва защита на свидетели след резултата.

14

СС

преди 5 години

Смешници на руска хранилка, марш в Сибир!

13

Анонимен

преди 5 години

Зарежи къде е барабанчето аз искам да знам къде е масата оная дето се кри Болен отдолу и от народната любов и под която си припомни обучението в училище за реакция при земетресение и народна любов.Интересува ме че пак ще му трябва.Обаче тоя път ще му трябва някоя по-здрава че ще падат отгоре му по-тежки работи от предния път.А за него знам защо южен поток е много важен защото е изгоден за Ердоган а тоя нали е турска куч.ка бърза да му гали скиптъра.

12

Анонимен

преди 5 години

Браво и да иска оставката на Юнкер пияницата неизбран от никой.

11

тиква

преди 5 години

искам искам искам знам че искам само да искам и мога само да искам по 3 от всичко замен дори дозата която доктора ми изписа е три пъти по силна но пак не се излекувама да и знам че не искам да давам само искам да вземам абе ей така за да симулирам активност пред народа я в някоя интрига ще се набутам я пищов ще размахам важното е да искам както ромите само искат така и аз

10

Анонимен

преди 5 години

ВАРАДЕРО!

9

Анонимен

преди 5 години

Атака е протурска партия.

8

Православен

преди 5 години

Къде е барабанчето?

7

Анонимен

преди 5 години

От много истини се оказа че е един лъжец и половина.От две години е във властта за облаги .

6

бай ганю

преди 5 години

сложете край на безмисленното си съществуване се очаква да върне юнкер

5

Анонимен

преди 5 години

Ех Сайдеров не се наяде бе *** фашистки крадлив пък на кое си патриот се вижда на Русия но не на народа и а на диктатора и.Какво пък по дяволите значи че бил против това и онова иска да каже че ако Германия реши да пуска някой на нейна територия трябва да пита България ли че то това е същото като германската простотия с квотите са мигранти но тоя път е нашо.Освен това ключова точка южен поток и еврофондове тоест все неща който ще отидат при самия Сидеров, не при народа.Егати дъртия плъх.

4

Анонимен

преди 5 години

Волен е единственият човек, който има смелост да каже истината. Сега гледайте как всички ще се покрият като мишки в хралупите си.

3

АнонимеН

преди 5 години

РУСКА *** ОТ ЕНТА СТЕПЕН !! САМО РАДЕВ Е ПО-ГОЛЯМ РУСОФИЛ ОТ ВОЛЕН!

2

Анонимен

преди 5 години

Тия само пари са им в главите.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво руските патриоти в българския парламент! Що рубли направиха. То не бяха екскурзии по Париж и Куба, всякакви млади *** и какво ли не.