120

тя

преди 4 години

Санкциите срещу Русия са загуба за страната ни , но има такива за които думите "не искам аз да съм добре , искам Вуте да е зле" важат в пълна сила ! Злобни и прости хора дал Господ !

119

Викинга

преди 4 години

Много умен народ тук!!! , имаме прекрасна държава, *** управници, пълно с продажници и срината икномика благодарение на американци и т. н. европейцы!!! Давайте си г ъза на американците, но само вашия!!!! Българина ще ви изгони рано или късно!!!, както турското робство!!! Тогава да ви е сладко!!!!

118

Да допълня...

преди 4 години

До Тез неадекватниците 117 Какъв хан Аспарух бе , Пиночет ни трябва.

117

Отговор

преди 4 години

До до 107 105 Ние па теб ли ще слушаме ? Я се скрий. Крим е турски.

116

Я па я..!

преди 4 години

До Панталей Партизанина 10 Панталей , имаш добро чувство за хумор.

115

Така е ..

преди 4 години

Путьонка да върне Крим на Украйна и санкциите падат. Просто е.

114

Анонимен

преди 4 години

Абе Волене какви са тия селски номера, нали си част от правителство което ги подкрепя тия санкций, и в същото време искаш да бъдат премахнати.

113

Тез неадекватниците

преди 4 години

Ще влязат в Европарламента и ще взима по 30 хилки на месец благодарение на 80% знаете какво....Закривай държавата!Време е хан Аспарух да дойде пак!

112

Калеко Алеко

преди 4 години

Като приятели на раССия от "европейската партия" Б.атака, биха могли да призоват и путин, да изтегли "зелените си човечета" от Крим и Донбас и тогава по един естествен начин ще отпаднат и санкциите към Матушката им Русь ... !!!

111

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТЧети малко повече (ако четеш така както пишеш няма особена надежда).България изпълни всички договорености по Южен Поток.Но лично Путин го спря - и то доста изненадващо за нашите руски лакеи - и обяви Турски Поток (изконсумираха близостта си с Ердоган).А пък в последните шикалкавения на Газпром твърдяха ,че ЮП е спрян заради липсата на интерес от страна на Сърбия.ЕС не е спирал Южен Поток! Спря го Путин.

110

Анонимен

преди 4 години

Виж Болен и си представи що за стока е Русия, чийто интереси той представя.

109

АТАКИСТ

преди 4 години

Господа *** и изчадия на Сорос всички умни хора знаят ,че това което бе добро за Русия бе добро и за България. С Руски поток щяхме да печелим стотици милиони евра на година само от транзитни такси , но ги отказахме по нареждане на Брюксел. Това което е добро за САЩ е пагубно за България като убити българи по военни мисии по света, приемане на ислямисти от света,санкции срещу Росия от които нови милиони загуби за нашата икономика.

108

бг

преди 4 години

Ама тоя Волен само Русия ли му е в главата?Излиза,че мисли само за руските интереси,а е в управлението на България.Що не ходи в Русия да става депутат

107

баба мара

преди 4 години

5 години защо не му писахте на болния от ишиас чиляк ами точно сега предизборите тои вече е никои

106

хх

преди 4 години

санкциите ще паднат когато руските окупатори си приберат войските и напуснат заграбените украински територии.може и да не стане за година - две, но путинска русия неминуемо ще се срути под тежестта на военните разходи и все по-сериозните санкции на свободния свят.то и ссср щеше да бъде хилядолетна империя на злото, пък видяхме какво се случи.

105

Анонимен

преди 4 години

Путин е дал много газ на слугите си национални предатели от Атака. Не знам колко трябва да мразиш родината си за да служиш толкова явно и толкова нагло на чужда дължава пред очите на цяла България.

104

с Кремълски пари

преди 4 години

По-скоро ние ще сложим край на партия Атака. Волене, ти си съден и мястото ти не е в парламента. Русия не е върнала Крим и Донбас на Украйна, и значи не е заслужила отмяна на санкциите. Аз знам защо защитавам ограбената от руснаците Украйна. Защото не искам някой друг да постъпи като Путин с други територии от други държави. А теб какво те засягат санкциите против Русия, Волене? Патриотични лъжи не приемам.

103

Анонимен

преди 4 години

Чечня е чеченска и скоро отново ще бъде чеченска.Дегестан е дегестански и скоро пак ще бъде дегестански.Ингушетия е ингушетска и скоро пак ще бъде ингушетска.Алтай е алтайски и скоро пак ще бъде алтайски.Чувашия е чувашка и скоро отново ще бъде чувашка.Мордовия е мордовска и скоро отново ще бъде мордовска.Да подкрепим народите в битката им за свбода.(Крим ако иска да си стои в руската кална дупка)

102

до 107

преди 4 години

Крим е РУСКИ и ще е РУСКИ завинаги !!!

101

Черногледец Храбър

преди 4 години

До 107цел: нефт - $20$ - 100 Pгаз - $ 1визи - ? 500двойно граж. - забранено