43

СЪС СЪЖАЛЕНИЕ

преди 5 години

И УМНИ МУТРИ ИМАХМЕ, БОГ ДА ГИ ПРОСТИ! КОЙТО НИ НАТРЕСЕ НАЙ ТЪПАТА, НА ОНЯ СВЯТ ДА СЕ ПЪРЖИ!

42

Анонимен

преди 5 години

"Кормилото на ЕС" - ами да, при положение, че корупция е основния двигател на съюза. Интеграция, икономически растеж, свобода на слвото - само красиви думи, изпразнени от съдържание и най-вече от реални действи на ЕС в тези насоки.

41

България днес

преди 5 години

Отчаян, окаян, веднъж в булевардааз тръгнах неземно злочест.И вдигнах над себе си ярка плакарда:Човек без капчица чест!И ето ме: важен, блестящ, елегантен,богат като истински КрезИ знам аз: крадец съм, лъжец, спекулантин,безчестник; но винаги с чест!

40

СТРАНДЖАТА-ГРОБ

преди 5 години

Браво Вожде!

39

Хаха

преди 5 години

Бойко, не говори глупости! Спомни си думите на твоя ментор и учител!"Как ще решиш проблема? Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти нямаш право да решаваш!... А ти ще отидеш да взимаш решение? Ти немаш пари, па ще се измъкнеш след това".

38

ПОПИТАЛИ РАДИО

преди 5 години

ЕРЕВАН: - ИМА ЛИ НЕЩО ПО ТЪПО В СВЕТА ОТ СЛОНСКА ЗАДНИЦА? СЛЕД ТРИ ДНЕВНО ЦЪКАНЕ, КАТО СТЕНЕН ЧАСОВНИК, РАДИОТО ОТГОВОРИЛО: --ИМА, ИМА ДВАМА, ЕДНА МУТРА В БЪЛГАРИЯ И НЕГОВИЯ ЗАМЕСТНИК....

37

Анонимен

преди 5 години

Най- забавният виц , изричан в рамките на ЕС, вероятно , Вождът ни ,след като достигна световни величини в политиката , ще се отдаде на създаване на апокрифи като покойния Радой Ралин , дай боже вождът ни да задмине във философските си прозрения този измъчен български поет

36

Анонимен

преди 5 години

Тръмп уважава много повече Ким Чен Ун отколкото Бойко Борисов. За него банкярския кютук е един ***.

35

Анонимен

преди 5 години

От такова нахалство, наглост и безочие българите станахме за смях в цяла Европа. Най-корумпираното правителство в историята е ГЕРБавото.

34

Тъпанар

преди 5 години

"ДОКОГА ЩЕ ИЗЛАГА ТОЯ ИЛИТЕРАТ ОБРАЗОВАНА БЪЛГАРИЯ?"...Ами докато илитерати гласуват за него...Затова трябва да се гласува - колкото повече хора гласуват, толкова по-малък ще е фалшифицираният вот и толкова по-малко ще имат значение гласоподавателите му, които за 2 кебапчета и бира или за 20 лв са готови и майките си да продадат...

33

Тоя

преди 5 години

Бойко се е побъркал ептем.Н може да управлява страната си с най голяма бедност, най голяма корупция, най голяма престъпност, най лошо здравеопазване, най голяма смъртност и други, а тръгнал да казва, че бил кормилото на Европа. Той е последна дупка на кавала и се дупи на всеки.

32

АНТИ

преди 5 години

Как ще ги стигнем поляците ?Че и румънци дори ?Последен е *** в класациите,европейски, световни дори !

31

Един от многото

преди 5 години

СИК-аджията ли е кормилото на ЕС!?!?Боже слез и си прибери вересиите!Тая мутра съвсем се оля....

30

House M.D.

преди 5 години

Във Варшава ли? А аз си мислех, че той влиза само в брониран Майбах...

29

Анонимен

преди 5 години

Нито във Версай е бил, нито в Белия дом! Тръмп го е наритал отдавна и с години му отказва среща! Показателно бе с какво пренебрежение се ръкува с него за две секунди и го разкара по бързата процедура.

28

Анонимен

преди 5 години

Е Шкода поне идва тук, но извън IT няма работа.

27

АНТИ

преди 5 години

Българийо, безспирно те крадяха !Европа, 5 пари не даваше за нас !*** ! И бащината стряха,продават я, завчас !

26

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Къде е Той... - къде е тя:Нашият човек днес е във Версай, утре в Белия дом, на следващия в Бундестага...Тя - днес в Узунджово при баба Мара, утре в Дивотино...

25

GD

преди 5 години

Някои може и да са Кормилото, ама нас за Ауспух ни ползват...

24

Анонимен

преди 5 години

Видяхме до къде ни докара.......